CV ketel onderhoud

Klantenervaringen

★ ★ ★ ★ ★

“CV-ketel merken”

Ik wilde een aantal dingen weten over de verschillende CV-ketel merken die er zijn. Hiervoor heb ik contact opgenomen en mijn vragen gesteld. Al mijn vragen zijn beantwoord en ik heb er erg veel nuttige informatie over gekregen.

Rob SchuitemaDen Haag

★ ★ ★ ★

“Storing CV-ketel”

Mijn CV-ketel gaf een storing aan. Ik heb alles geprobeerd om de ketel weer te laten werken, maar ik kreeg het niet voor elkaar. Er is gelukkig snel een monteur langs kunnen komen om het probleem op te lossen. Dank voor de snelle service.

Elize van der HorstKrimpen aan den Ijssel

★ ★ ★ ★

“HR ketel”

We hebben gehoord dat een HR ketel een hoger rendement heeft dan een gewone ketel. Daarom wilden we onze CV-ketel vervangen door een HR ketel. Er gaat minder energie verloren, want de energie die normaal gesproken verloren gaat zal deze ketel gewoon gaan gebruiken. We werden snel geholpen, we hebben een keuze kunnen maken uit de verschillende merken die er zijn. Hierna is onze CV-ketel vervangen door een HR ketel.
 
 
 

Frank VeldkampLeiden

★ ★ ★ ★ ★

“Onderhoudsbeurt”

Mijn CV-ketel was toe aan een onderhoudsbeurt. Er is hiervoor een monteur langsgekomen. Hij heeft de CV-ketel snel gecontroleerd en er werden een aantal dingen gemeten. De monteur had gezien dat er een onderdeel stuk was, deze heeft hij gelukkig meteen kunnen vervangen. Dat scheelde mij weer tijd en geld. Dus ik adviseer persoonlijk zeker dat je de service van CV-ketel Nu moet uitproberen!

 

Vincent BuurmanNieuwerkerk aan den Ijssel

★ ★ ★

“Vervanging CV-ketel”

Mijn man en ik wilden onze CV-ketel vervangen, omdat deze aan vervanging toe was. De plaatsing van de CV-ketel was erg goed, snel en zonder problemen. Wij willen de vriendelijke monteur daarom bedanken, we zijn erg tevreden met het resultaat.

Femke MulderRotterdam

★ ★ ★ ★

“Offerte aanvragen”

Het aanvragen van de offertes gaan zo snel! Het is dus nergens voor nodig om te wachten met je vragen, hier wordt je in een uur al geholpen. Ongelooflijk snel. Ik raad het dus zeker aan om hier offertes aan te vragen.

Jeroen berkEnschede

★ ★ ★ ★ ★

“Informatie over CV-ketels”

Mijn vrouw en ik wilden informatie over de verschillende soorten CV-ketels. We wilden graag de merken en de prijzen ervan gaan vergelijken. We zijn erg goed geholpen en we hebben erg veel informatie gekregen. Ook hebben we snel onze keuze kunnen maken, we wisten snel welk merk CV-ketel we wilden. We hebben een afspraak gemaakt en onze CV-ketel is met succes geplaatst. We zijn er erg blij mee.

 

Piet KuiperZoetermeer

★ ★ ★ ★ ★

“Vervanging radiator”

Onze radiator moest vervangen worden. We hebben gelezen dat dit zelf ook gedaan kon worden, daar zijn wij alleen niet handig genoeg voor. Daarom hebben we offertes aangevraagd, er was al snel een specialist die ons van dienst kon zijn. Hij heeft de radiator erg netjes geplaatst en alles ook erg netjes achtergelaten. Mijn man en ik hebben goed meegekeken hoe de specialist onze radiator heeft vervangen. Dus als dit nog eens zou moeten gebeuren, dan weten wij hoe het moet.

Julia van BeekSchiedam

★ ★ ★

“Installatie CV-ketel”

Onze complimenten over de duidelijke communicatie. De CV-ketel moest geïnstalleerd worden, het is snel geplaatst. De monteur heeft ook alles erg nauwkeurig geplaatst.

 

Leo BerkhoutAmsterdam

★ ★ ★ ★

“Verwarming ontluchten”

Ik moest mijn verwarming gaan ontluchten, ik had alleen geen idee hoe dit gedaan moest worden. Daarom heb ik contact opgenomen om er vragen over te stellen. Er werd heel duidelijk in stappen verteld hoe ik mijn verwarming moest ontluchten. Het was erg vriendelijk en een goede service dat er gevraagd werd of ik hier hulp bij nodig had. Binnen een uur kon ik al geholpen worden. Ik vond de stappen erg duidelijk uitgelegd, daarom heb ik het alleen opgelost. Toch wil ik jullie bedanken voor de service!

Sylvia de Vries Utrecht

Contact spoedservice CV ketel Nu