Bosch CV-ketels

Bosch cv-ketel
Wanneer u een CV-ketel van Bosch aanschaft, koopt u een product dat ontwikkeld en geproduceerd is door een bedrijf met een jarenlange geschiedenis. In 1886 al, stichtte Robert Bosch namelijk de Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik in Stuttgart. Hiermee werd de basis gelegd voor wat we tegenwoordig kennen als Robert Bosch GmbH, een wereldwijde onderneming. Vanaf 1903 bestaat er ook een dependance van Bosch in Nederland, onder de naam Bosch Groep. Met meer dan 3800 medewerkers en 19 vestigingen draagt men hier de verantwoordelijkheid voor een groot deel van de verwarmingsketel productie in Nederland. Als u kiest voor een CV-ketel van Bosch, kiest u bovendien voor duurzaamheid. Bij het bedrijf houdt men zich actief bezig met processen als globalisering, klimaatverandering en energiezuinigheid. Daarnaast ondersteunt het bedrijf verschillende maatschappelijke initiatieven, met name gericht op het sponsoren van jong (academisch) talent.

CV-ketel Nu

Bij CV-ketel Nu kunt u terecht voor een overzicht van de verschillende aanbiedingen van Bosch. Wij sturen u gratis en vrijblijvend een offerte toe, toegepast op uw wensen. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij storing van uw verwarmingsketel, of zorgen voor een reparatie wanneer uw HR ketel kapot is gegaan. Onze professionele medewerkers hebben jarenlange ervaring, en helpen u graag van de storing af. Neem contact met ons op via het contactformulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Creëer een aangenaam woon- en werkklimaat

Bosch CV ketel

Met een verwarmingsketel van Bosch creëert u eenvoudig en tegen lage prijzen een heerlijk aangenaam woon- en werkklimaat. Dit komt ten eerste door de snelle werking van elke CV-ketel van het merk, en het hoogrendement (HR) waar de combiketels om bekend staan. U heeft in een handomdraai voldoende warm water, en uw woning is snel verwarmd. Een tweede reden voor de aangename temperatuur zijn de verschillende thermostaten die bij de verwarmingsketel geleverd kunnen worden. U heeft de keuze uit een ruimtetemperatuur regelaar en een weersafhankelijke regelaar. De eerste variant meet de temperatuur af aan de ruimte waarin de regelaar zich bevindt, en past zich daar op aan. U kunt zelf instellen welke warmte u graag wilt hebben. De weersafhankelijke meter past zich aan op de buitentemperatuur. Of u nu liever een wat kouder kantoor heeft, of een heerlijk warme woonkamer, het is allemaal mogelijk met een HR installatie van Bosch.

Prijzen verwarmingsketels

Bosch CV ketels
Een verwarmingsketel van Bosch wordt in verschillende prijsklassen geleverd. De prijzen zijn afhankelijk van het vermogen van de CV-ketel en de warmwater capaciteit. Daarnaast zijn vaak de HR ketels iets aan de duurdere kant. De prijzen variëren bovendien naar aanleiding van het gekozen model en de mate van opbouw en installatie. Het kan ook voorkomen dat een reparatie- of onderhoudscontract bij de prijzen zijn inbegrepen. Bij Bosch kunt u onder meer kiezen voor de aanschaf van een HR verwarmingsketel, open en gesloten geisers, en VR combiketels. In onderstaand overzicht krijgt u een indicatie van de mogelijk prijzen. Bedenk wel dat deze prijzen per leverancier kunnen fluctueren.

Model Prijsindicatie
Wandketel € 2500,00
Combiketel € 1200,00
Comofortsysteem € 2000,00
Soloketel € 1300,00

Is uw Bosch CV-ketel kapot?

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw HR ketel kapot gaat. Gemiddeld gaat een CV-ketel zo’n twaalf tot vijftien jaar mee. Het is verstandig om in ieder geval na deze periode uw verwarmingsketel te vervangen door een energiezuiniger (HR) model. Als uw CV-ketel kapot gaat, is het tevens belangrijk om de reden hiervoor te achterhalen. Als het probleem verholpen kan worden met een kleine reparatie, dan hoeft u natuurlijk niet uw hele verwarmingsketel te vervangen. Het is bovendien vaak relatief eenvoudig om een HR model dat in storing gaat te herstellen. Door simpelweg de instellingen te resetten, verhelpt u de storing vaak al gauw. Hoe ouder uw HR ketel echter wordt, hoe vaker deze kapot zal gaan. Voorkom irritatie, en zorg daarom voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en controle. De monteur kan u adviseren wanneer het tijd is voor een nieuwe verwarmingsketel.

24 uurs reparatie- en installatieservice

Als uw HR combiketel regelmatig een storing aangeeft, of wanneer uw verwarmingsketel kapot is, dan raden wij aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een ervaren monteur. De monteurs die betrokken zijn bij CV-ketel Nu, hebben allen jarenlange ervaring en expertise op het gebied van CV-ketel en de reparatie hiervan. Dankzij ons landelijke netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat er in het geval van spoed altijd dezelfde dag nog een monteur bij u voor de deur staat, voor de hoognodige reparatie. Bovendien kunnen wij u adviseren wat u moet doen bij een storing, of hoe u er voor kunt zorgen dat de HR installatie minder snel kapot gaat. Het is tevens mogelijk om bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen voor een Bosch CV-ketel. Wat uw wens ook is, de medewerkers van CV-ketel Nu helpen u graag.

CV ketel merken