CV ketel installatie service

CV ketel installatie service

Een CV installatie gaat over het algemeen lang mee. Logisch dat u daardoor waarschijnlijk niet veel ervaring heeft in de aanschaf of installatie van een CV ketel. CV ketel Nu heeft echter al jarenlange ervaring in de verwarmingsbranche en staat u graag terzijde wanneer u een nieuwe CV wilt aanschaffen en installeren.

Welke CV ketel is geschikt?

De keuze voor een bepaalde CV installatie is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe groot moet de capaciteit van de installatie zijn? Hoeveel radiatoren heeft u nodig en waar moeten deze radiatoren worden geplaatst? Kiest u voor een CV combiketel of een HR ketel? Wat voor merk ketel is het meest geschikt voor uw situatie? CV ketel Nu geeft u graag geheel vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Wat kost een CV installatie?

De prijzen in CV ketels lopen behoorlijk uiteen. De daadwerkelijke prijs die u uiteindelijk betaalt voor uw CV installatie is afhankelijk van uw situatie. Hoe groot is bijvoorbeeld de te verwarmen oppervlakte? Hoeveel radiatoren zijn er nodig? Wat voor soort ketel kiest u? Vandaar dat wij geen prijzenlijst communiceren, wij stellen echter graag een offerte op maat voor u op. Zo weet u exact waar u aan toe bent!

Contact spoedservice CV ketel Nu.

Gratis offerte aanvragen
Soort werkzaamheden (*)