CV ketel installatie service

CV ketel installatie service

Een CV installatie gaat over het algemeen lang mee. Logisch dat u daardoor waarschijnlijk niet veel ervaring heeft in de aanschaf of installatie van een CV ketel. CV ketel Nu heeft echter al jarenlange ervaring in de verwarmingsbranche en staat u graag terzijde wanneer u een nieuwe CV wilt aanschaffen en installeren.

Welke CV ketel is geschikt?

De keuze voor een bepaalde CV installatie is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe groot moet de capaciteit van de installatie zijn? Hoeveel radiatoren heeft u nodig en waar moeten deze radiatoren worden geplaatst? Kiest u voor een een HR ketel of laat u de cv vervangen door een warmtepomp? Wat voor merk ketel is het meest geschikt voor uw situatie? CV ketel Nu geeft u graag geheel vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Wat kost een CV installatie?

De prijzen in CV ketels lopen behoorlijk uiteen. De daadwerkelijke prijs die u uiteindelijk betaalt voor uw CV installatie is afhankelijk van uw situatie. Hoe groot is bijvoorbeeld de te verwarmen oppervlakte? Hoeveel radiatoren zijn er nodig? Wat voor soort ketel kiest u? Vandaar dat wij geen prijzenlijst communiceren, wij stellen echter graag een offerte op maat voor u op. Zo weet u exact waar u aan toe bent!

Gasketelwet en installatie

Met ingang van 1 april 2023 is de gasketelwet officieel van kracht. Deze wet verplicht alle installatiebedrijven die werken met verwarmingsinstallaties om een CO-certificaat te behalen vanuit een certificerende instantie. Dit betekent dat alleen cv-monteurs die in het bezit zijn van dit certificaat, nog werkzaamheden mogen uitvoeren aan uw cv-ketel. Dit is dus ook van toepassing op cv-installaties. Als gevolg van de gasketelwet kan het zijn dat cv-monteurs hogere tarieven gaan rekenen voor hun werkzaamheden, omdat zij extra kosten maken voor het behalen van het CO-certificaat en de benodigde opleidingen en trainingen. Het is daarom belangrijk om bij het inschakelen van een cv-monteur te controleren of deze in het bezit is van het CO-certificaat. Zo weet u zeker dat uw cv-ketel veilig en deskundig wordt geïnstalleerd.

Contact spoedservice CV ketel Nu.