CV ketel Noord-Holland

Woont u in Noord-Holland en heeft u een verwarmingsmonteur nodig voor de installatie, reparatie of het onderhoud van uw verwarmingsketel? Bij CV Ketel Nu bent u aan het juiste adres voor al uw vragen rondom verwarmen. Dankzij ons landelijke netwerk kunnen wij garanderen dat er altijd een verwarmingsmonteur in Noord-Holland aanwezig is, die een storing wil verhelpen. Is een reparatie niet voldoende? Dan adviseren wij u over het vervangen van de installatie. Wilt u een nieuwe centrale verwarming aanschaffen of bent u dus op zoek naar een ervaren verwarmingsmonteur uit Noord-Holland voor hulp bij het onderhoud? Wij helpen u graag tegen aantrekkelijke prijzen! Vul het contactformulier in of bel ons direct via 088 444 7633.

CV ketel Noord-Holland

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Telefonisch contact verwarmingsmonteur Noord-Holland

24/7 bereikbaar bij storing

Wanneer de centrale verwarming stuk is gegaan, dan wilt u dat er zo snel mogelijk een verwarmingsmonteur naar u toe komt om de storing te verhelpen. Bij CV Ketel Nu hebben wij daarom een 24uurs spoedservice in werking gesteld. In heel Nederland, ook in Noord-Holland garanderen wij dat er bij spoed zo snel mogelijk een verwarmingsmonteur naar u toe komt. Deze kan vaak binnen korte tijd de storing oplossen. Wij garanderen dat wij voor het herstel of het vervangen van enkele onderdelen lage prijzen rekenen. Bel 088 444 7633 voor directe hulp bij een storing. Wij komen er aan!

Allround verwarmingsmonteur

Bij elke verwarmingsmonteur uit Noord-Holland kunt u terecht voor de standaard reparatie, installatie en het onderhoud van een verwarmingssysteem. Bovendien is het bij de meeste specialisten ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. De taken van een gediplomeerd verwarmingsmonteur omvatten echter meer dan dit. Een expert staat u bijvoorbeeld bij, bij de controle van de CV beveiligingen, het vervangen van het expansievat, de reparatie van lekkages, en het reinigen van de warmtewisselaar. De gediplomeerde monteurs die zich bij CV Ketel Nu hebben aangesloten helpen u graag met deze en andere zaken rondom uw centrale verwarming.

Onderhoud en onderhoudscontract

Het is belangrijk dat u in het onderhoud van uw UHR of HRe verwarmingsinstallatie voorziet. Door uw CV ketel goed te onderhouden, verlengt u de levensduur met meerdere jaren. Hoewel u er voor kunt kiezen periodiek te besluiten welk bedrijf uit Noord-Holland het onderhoud van uw verwarming mag verzorgen, is het aan te raden een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract verzekert u zich van lage prijzen voor onderhoudswerk, heeft u minder kans op een kapot onderdeel in het systeem, en zorgt de jaarlijkse afstelling voor een verhoogd rendement. Bovendien behoudt u met een onderhoudscontract de fabrieksgarantie op het HRe apparaat, en hoeft u bij reparatie niet te betalen voor voorrij- en materiaalkosten.

Kwaliteitsservice

Bij CV Ketel Nu garanderen wij een hoge kwaliteit van de reparatie en installatie van uw verwarmingsketel. Elke verwarmingsmonteur die bij ons is aangesloten heeft de vereiste diploma’s en een deskundige kennis in het vakgebied. Bovendien is ook in Noord-Holland altijd een monteur aanwezig die u met raad en daad bij kan staan als uw centrale verwarming stuk is gegaan. Heeft u vragen over de reparatie van uw verwarmingsketel, of wilt u een indicatie van de mogelijke kosten voor een nieuwe verwarmingsinstallatie in Noord-Holland? Vul dan het contactformulier in, of bel 088 444 7633. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp.

CV-ketel reparatie Noord-Holland

Reparatie

Ondanks periodiek onderhoud (op basis van een onderhoudscontract), kan het voorkomen dat de installatie kapot gaat, of in storing komt. Het is belangrijk dat er direct voor reparatie wordt gezorgd. Als u hier te lang mee wacht, dan is het mogelijk dat een enkel kapot onderdeel ertoe leidt dat u het hele verwarmingstoestel moet laten vervangen.

Veelvoorkomende problemen:

CV-ketel installeren Noord-Holland

Installatie

Wanneer u een nieuwe verwarmingsketel krijgt, dan is het van groot belang dat de installatie professioneel verloopt. Wij adviseren hiervoor een professional uit Noord-Holland in de arm nemen. Deze kent alle ins en outs van de te installeren verwarmingsketel, en zal er voor zorgen dat de installatie voorspoedig verloopt en u snel weer kan genieten.

Lees meer over:

Verwarmingsketel Noord-Holland

CV schoonmaken

Door regelmatig onderhoud aan het CV-toestel uit te voeren voorkomt u problemen en een daarbij horende reparatie. Bij een onderhoudscontract hoort dan ook het schoonmaken van de CV. Als u het toestel niet schoonmaakt van hoopt stof zich op binnenin de CV-ketel. De stofophopingen beïnvloeden de functionaliteit van het apparaat negatief.

Lees ook:

Verwarmingsmonteur nodig bij een storing in de verwarmingsketel? Bel 088 444 7633!

De installatie, reparatie of het onderhoud van uw CV ketel heeft geen geheimen voor onze monteurs uit Noord-Holland. Vul het contactformulier in voor een gratis offerte op maat.

CV ketel kiezen: welk model moet ik kopen?

Het kiezen van een nieuwe CV installatie is niet altijd makkelijk omdat u met een hoop factoren rekening moet houden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met het benodigde vermogen. Het vermogen wordt weergegeven met kiloWatt (kW). Verscheidene factoren beïnvloeden het benodigde vermogen waaronder het soort huis, de grootte hiervan, of deze is geïsoleerd en uw verwarmingsgebruik. Vrijstaande woningen in Noord-Holland verliezen bijvoorbeeld meer warmte dan goed geïsoleerde tussenwoningen. Om het benodigde vermogen te berekenen kunt u de volgende ruwe berekening aanhouden: de grootte van uw huis in m³ X de gewenste temperatuur X 3,86. Het hoeft niet in elke kamer even warm te zijn. Daarom kunt u eventueel deze berekening per kamer uitvoeren en alle uitkomsten bij elkaar optellen. Voor de zekerheid voor overcapaciteit kiezen is niet verstandig omdat u hiermee het rendement van de verwarmingsketel verlaagt.

Let ook altijd op de warmwaterklasse.

Het is namelijk belangrijk dat u een CV-toestel kiest welke goed bij uw warmwaterverbruik past. Het Comform Warm water (CW) label geeft met 6 waardes weer hoeveel warm water er per minuut verwerkt wordt. Hebt u een grote stortdouche en verbruikt u daarom veel water? Dan is het verstandig om te kiezen voor CW 6. Een toestel met deze waarde geeft zo’n 23,5 liter per minuut. U kunt douchen terwijl iemand anders in de keuken de afwas doet. CW 4 (14,3 liter per minuut) en CW 5 (16,2 liter per minuut) worden het meest gekozen. Hierbij kunt u beperkt tegelijk douchen en afwassen.

Wat kost een CV ketel?

De prijzen van CV-ketels worden door verschillende factoren beïnvloed. Onder andere door het type CV-ketel zoals u in onderstaande prijstabel kunt zien. Ook de merken zijn van invloed. Merken zoals Ferroli en Intergas zitten in het lage prijssegment en zijn het meest voordelig. In het middensegment met kostprijzen tussen de €1.000,- en €1.300,- vindt u bijvoorbeeld Bosch en in het hoge segment Atag. Daarnaast beïnvloedt de warmwaterklasse de uiteindelijke kostprijs. Hoe hoger de warmwaterklasse, hoe hoger de prijs. Daarnaast kunt u extra opties toevoegen, zoals een onderhoudscontract of een slimme thermostaat voor zo’n €200,- tot €300,-. Het uurtarief van een monteur ligt tussen de €50,- en €60,-.

Type CV ketel: Soloketel* Combiketel* Rendement
HR-ketel €1.500,- tot €2.500,- €1.800,- tot €3.000,- 104%
HRe-ketel n.v.t. €8.000,- tot €13.000,- 140%

(*) – Het gaat hier om gemiddelde prijzen

Prijsopbouw Kosten CV-Ketel: Arbeidskosten:
Aanschaf ketel 60% 40%

HR ketel

HR-ketel bijvullen Hoogrendementsketels staan tegenwoordig in meer dan 50% van de Nederlandse huishoudens. Dit betekent dat al veel mensen overtuigd zijn van de meerwaarde van de investering en profiteren van de energiezuinige werking van de HR ketel. Een hoogrendementsketel werkt vrijwel gelijk als een standaard verwarmingsketel. Het enige verschil is dat het koude retourwater niet wordt afgevoerd, maar omgezet tot rookgassen. Deze worden gebruikt om water in de centrale verwarming te verwarmen. Hierdoor genereert men met het ‘restafval’ van het verwarmingsproces, nieuwe warmte. Een andere toevoeging aan de hoogrendementsketel is de vlambeveiliging (ter vervanging van de gasgebrek-beveiliging). Hierdoor wordt bij een gedoofde waakvlam, de thermokoppel afgekoeld en de gastoevoer afgebroken. Het is wel van groot belang dat u in het onderhoud van uw HR ketel voorziet. Met een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat dit periodiek grondig gebeurt.

Combiketel

Combiketel Noord-Holland Een combiketel zorgt zowel voor de warmwatervoorziening als voor de verwarming in huis. Hieraan zitten verschillende voordelen verbonden. Zo zijn er minder aansluitingen nodig, geniet u van een eenvoudige installatie, en profiteert u van een energiezuinige en milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van water. Het grote nadeel van een combinatieketel is echter, dat wanneer deze kapot gaat, u zowel geen warm water als chauffage meer heeft. Zorg er daarom voor dat u regelmatig het onderhoud van uw combiketel verzorgt. Hiermee voorkomt u een onnodige en kostbare reparatie in de toekomst. Wanneer u hiervoor een onderhoudscontract afsluit, dan hoeft u zelf niet om te zien naar het onderhoudswerk, en mag u er van uitgaan dat een storing in de HRe ketel tot het verleden behoort. De verwarming wordt periodiek gecontroleerd. Een verwarmingsmonteur uit Noord-Holland informeert u graag over de mogelijkheden, kosten en voorwaarden van een dergelijk onderhoudscontract.

Besparing HR ketel

hr ketel Noord-Holland Hoewel de aanschaf van een hoogrendementsketel een substantiële investering vormt, is het mogelijk om deze uitgave binnen acht jaar te hebben terugverdiend. Dit komt doordat u jaarlijks tot wel twintig procent kunt besparen op het gasverbruik, en daardoor op de energiekosten. Hiermee zorgt u tevens voor een beter milieu dankzij het lagere gebruik van fossiele brandstoffen. Wanneer we de kosten en besparingen in een som zetten, dan zien we dat u maximaal €1500,- kwijt bent aan het aanschaffen van een hoogrendementsketel. Als we hier de kosten voor een onderhoudscontract aan toevoegen, en de kosten voor het installeren, dan moet u rekening houden met een iets hoger bedrag (rond de €2000,-). De besparingen (220m3 aan gas, en 390 kg CO2) leiden tot een verlaging van de energiekosten van ongeveer €250,-. U verdient dus in acht jaar (€2000,-/250) de investering terug.

HRe ketel

hre ketel prijzen Een andere oplossing, naast UHR die wij onder uw aandacht willen brengen is de HRe verwarmingsketel. Een HRe ketel is een combiketel die zowel warmte als energie opwekt. Dit gebeurt middels een zogeheten micro-warmtekrachtkoppeling. De aanschaf van een HRe CV-ketel is pas aantrekkelijk wanneer u jaarlijks over 1600m3 gas verbruikt. Alleen dan wekt u voldoende stroom op. Vindt u een HRe ketel wel interessant maar kiest u liever voor een duurzame variant? Overweeg dan de aanschaf van een elektrische warmtepomp die op duurzame energie werkt. Voor het kopen van een HRe combiketel is het mogelijk om een subsidie aan te vragen bij de overheid. Een verwarmingsmonteur uit Noord-Holland informeert u met plezier over mogelijkheden, terugverdientijd, installatie en prijzen.

UHR ketel

Een UHR CV-ketel is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van verwarmen. De afkorting UHR staat voor Ultra Hoog Rendement. Een terechte benaming, want de UHR modellen leveren ongeveer 40% meer rendement dan de HR variant. Deze grote energiezuinigheid van de UHR producten heeft wel gevolgen voor de aanschafprijs. U moet denken aan een gemiddelde prijs van €15.000,- die kan stijgen of dalen afhankelijk van het gekozen merk. Om u enigszins tegemoet te komen in de kosten voor het UHR apparaat is het een optie om subsidies aan te vragen. De gemeente in Noord-Holland biedt subsidie voor de UHR combiketel, het RVO steunt de aanschaf van de warmtepomp.

cv-ketel schoonmaken

Huren, leasen of kopen?

Vaak wordt aan onze verwarmingsmonteurs gevraagd of het voordeliger is een CV ketel te huren, leasen of kopen. Hierop valt echter niet een eenvoudig antwoord te geven. Het is namelijk afhankelijk van verschillende factoren (budget, verhuisplannen, systeemeisen), of huren of kopen het beste is. In de tabel die hieronder is geplaatst ziet u welke kosten er (op basis van een levensduur van 12 jaar) maandelijks verbonden zitten aan het huren, leasen of kopen van een verwarmingsinstallatie. Hier hebben wij de volgende kosten ingesloten:

  • Installatie
  • Gemiddelde reparatie
  • Onderhoudscontract
Berekening kosten CV ketel Kopen Leasen Huren
Totaalbedrag levensduur 12 jaar €4.050,- €4.850,- €4.675,-
Gemiddelde kosten per maand € 28,13 € 33,68 € 32,47
Wanneer u alleen naar de prijzen kijkt, dan is het altijd goedkoper om te kiezen voor de aanschaf van een verwarmingstoestel. De prijzen hiervoor vallen gemiddeld 15% lager uit dan voor het huren van een ketel, en 19% lager dan het leasen van eenzelfde product. Wanneer u een systeem bent u vanaf dat moment zelf ook verantwoordelijk voor het onderhouden en de werking van het apparaat. Wilt u uiteindelijk wel de eigenaar worden van een CV-ketel, maar hebt u het geld niet in één keer paraat, dan kunt u kiezen om de CV te leasen. Bent u van plan om binnenkort te verhuizen, dan is de voordeligste optie het huren van een ketel. Huren is bovendien de gemakkelijkste optie ten aanzien van onderhoud.
cv-ketel installatie Noord-Holland

CV ketel plaatsen

Waar u de cv-ketel laat plaatsen is deels afhankelijk van uw wensen, waar wilt u het warme water het snelst hebben, en wat voor eisen heeft u op het gebied van geluidsoverlast. Daarnaast zijn er een aantal praktische voorwaarden voor plaatsing, zoals voldoende ruimte, aansluiting op het leidingnetwerk en de mogelijkheid voor het afvoeren van het rookgas. Wat de precieze voorwaarden zijn voor het plaatsen van de CV-ketel is afhankelijk van het merk en model, u vindt deze dan ook in de handleiding. Daarnaast zijn er een aantal landelijke voorwaarden, die onder andere naar voren komen in de NEN regels.

Regels, keurmerken en voorschriften

Om ongelukken met koolmonoxide te voorkomen mogen alleen erkende bedrijven het onderhoud en de installatie van CV-ketels op zich nemen. Deze wettelijke verplichting gaat vanaf 2019 van start. U kunt daarnaast controleren of uw CV-ketel is voorzien van het Gaskeur keurmerk. Gaskeur geeft aan dat een toestel verder gaat dan de wettelijke eisen op het gebied van energiezuinigheid, verwarming, milieuvriendelijkheid en kwaliteit. Daarnaast zijn er nog speciale Gaskeur labels op het gebied van de warmwaterklasse en bijvoorbeeld het hoge rendement.

cv-ketel storing Noord-Holland

CV ketel vervangen

Uit onderzoek blijkt dat cv-ketels ongeveer 12 tot 15 jaar meegaan voordat zij moeten worden vervangen. Hoewel het een optie is dat uw verwarmingsketel na deze periode nog prima werkt, raden wij toch aan te kijken naar de mogelijkheden en prijzen voor het vervangen. Kijk daarbij tevens naar uw huidige energiekosten en de waarschijnlijke stookkosten bij het nieuwe exemplaar. Het rendement van UHR ketels ligt namelijk boven de 100%, terwijl oudere modellen vaak maar tot 80% leveren. Met het vervangen van de installatie bespaart u dus aanzienlijk op de kosten, terwijl u tevens bijdraagt aan een beter milieu.

Levensduur

Gemiddeld gezien gaan CV-ketels zo’n 12 tot 15 jaar mee voordat de levensduur is behaald. Hebt u echter vaak last van storingen? Dan is het wellicht verstandig om het toestel eerder te vervangen. Is er, ook na 15 jaar, nog helemaal niets aan de hand? Dan denkt u wellicht: het vervangen van mijn CV is niet nodig. Maar niets is minder waar. Oude CV-ketels verbruiken namelijk veel energie. Met een nieuw toestel kunt u tot wel 30% op uw gasrekening besparen.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Het maken van een keuze voor het soort verwarming dat u wilt is lastig. Zo moet u onder andere kiezen uit HR, HRe en UHR ketels, en dient u tevens de voor- en nadelen van een combiketel te overwegen. Hebt u besloten welk model CV-ketel u krijgt? Dan is het daarna tijd te kiezen uit één van de vele merken die wij aanbieden. Wij bieden zowel A-merken en huismerken aan. Het is aan u om hieruit het merk te kiezen dat bij uw wensen aansluit. Een A-merk biedt gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit, en de ketel zal weinig onderhoud nodig hebben. Huismerken bieden degelijke modellen aan.

Atag

Eén van de merken waar wij graag mee samenwerken is ATAG. De verwarmingsproducten van ATAG komen al jaren het beste uit de test bij de consumentenbond. Dit betekent dat zij onder andere op duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak voor de consument zijn getest (installatie, onderhoud, reparatie).

AWB

Op verwarmingsgebied vinden er regelmatig nieuwe ontwikkelingen plaats. Zo ontwikkelen bedrijven steeds duurzamere systemen en zijn ook de mogelijkheden voor installatie en reparatie oneindig. AWB biedt hun klanten webinars, persoonlijke blogs en een digitale nieuwsbrief aan om de laatste trends te volgen.

Bosch

Hebt u geen combiketel in huis, dan zult u de CV-ketel moeten combineren met een geiser. Bij Bosch bent u aan het juiste adres voor keuken- en badgeisers in veel soorten en maten. Kies onder andere uit gesloten en open systemen, en HR en VR varianten. De veiligheid is altijd gegarandeerd!

Ferroli

Een vierde bedrijf waar wij u graag meer informative over geven is Ferroli. Bij Ferroli levert men HR verwarmingen voor particulieren, en is men als zakelijke klant tevens aan het juiste adres. Bij Ferroli werkt men namelijk met een Energy Top Cascadesysteem dat gebruik maakt van de voordelen van collectief beheer.

Intergas

De aanschaf van een CV-ketel van Intergas is een uitstekende keus. Het merk biedt diverse modellen aan die allen een eenvoudige installatie en onderhoud kennen. Daarnaast heeft het bedrijf een speciale app ontwikkeld, waarmee u altijd inzicht hebt in de prestaties van de HR-ketel en waarmee u op afstand de temperatuur kan aanpassen.

Nefit

Al meer dan 30 jaar zorgt Nefit voor de verkoop van verwarmingstoestellen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 3 miljoen verkochte HR toestellen en introduceerde in de jaren 80 voor het eerst de HR verwarming. Ook vandaag nog is Nefit voorloper op het gebied van duurzame oplossingen binnen de verwarmingsbranche.

Remeha

Bent u op zoek naar een verwarmingstoestel dat uitermate energiezuinig is? Overweeg dan de aankoop van een eVita van Remeha. Deze CV-ketel verwarmt en wekt stroom op. De opgewekte stroom komt op ongeveer 2500 kWh per jaar. Hiermee zult u flink besparen op de energiekosten. Het product is bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Vaillant

Eén van de merken waar wij graag mee samenwerken is Vaillant. Deze aanbieder van zowel solo- en combiketels levert altijd een prima kwaliteit. De producten kennen bovendien een eenvoudige installatie en vereisen weinig onderhoud. Elke combiketel heeft een helder display waarop u direct de oorzaak voor een eventuele storing afleest.

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Bel 088 444 7633!

Heeft u een spoedklus? Dankzij onze 24-uurs service kunnen wij er snel bij zijn. Scherp tarief!

CV storing verhelpen

Het kan voorkomen dat ondanks jaarlijks onderhoud, er toch een onderdeel in de installatie in storing raakt. Een dergelijke storing is gelukkig eenvoudig te verhelpen. Het is echter wel van belang dat u hiervoor een professional in de hand neemt. Deze kent de ins en outs van het systeem, en zal er snel en vakkundig voor zorgen dat u snel weer van een aangename temperatuur in uw woning in Noord-Holland kunt genieten. Wij raden aan om niet zelf aan de slag te gaan, het is dan mogelijk dat u iets verergert en daarna het onderdeel moet vervangen. Met een onderhoudscontract zult u ondervinden dat er minder storingen zijn.

CV ketel bijvullen

Er bestaan verschillende handelingen die u kunt uitvoeren op het gebied van het onderhoud van uw verwarmingsketel. Eén daarvan is het bijvullen van de waterdruk. Wanneer de druk in de ketel namelijk te laag wordt, dan leidt dit tot een mogelijke storing, of het water wordt niet verwarmd. U dient het verwarmingstoestel bij te vullen zodra de waterdruk onder de 1.0 bar komt te staan. Gebruik een vulslang en eventueel een trechter om het apparaat bij te vullen tot ongeveer 1.5 bar, en ontlucht vervolgens de radiatoren voor een optimale werking. U zult direct genieten van een verbeterde werking van het apparaat.

Problemen met de driewegklep

Elke CV-ketel heeft een driewegklep. Deze zorgt ervoor dat warm water naar de platenwisselaar gaat, om het kraanwater te verwarmen, of naar de radiatoren. Als de driewegklep in de standaardpositie staat dan wordt de woning verwarmd waarbij het water van de CV-ketel naar de radiatoren gaat en weer terug. Doet iemand in uw huis in Noord-Holland de warmwaterkraan aan? Dan geeft een sensor aan de computer van het toestel door dat er een watervraag is. De computer stuurt vervolgens de motor van de driewegklep aan zodat deze in een andere stand gaat staan. Als de warmwaterkraan wordt dichtgedraaid dan gaat de driewegklep weer terug in de standaardpositie. Omdat de driewegklep vaak schakelt is het mogelijk dat het binnenwerk hiervan slijt. Het is mogelijk om slijtage te voorkomen door een vuilafscheider te installeren.

Expansievat kapot

Water in de leidingen warmt op en zet uit. Hierdoor ontstaat een druk in het verwarmingstoestel. Het expansievat vangt de uitzetting van het water op wanner dit warm wordt en zorgt ervoor dat de druk in de leidingen niet te groot wordt. Een expansievat is voor de ene helft gevuld met stikstof en de andere met water. Hier tussen zit een rubberen membraan. Na verloop van tijd is het goed mogelijk dat dit rubber poreus wordt. Hierdoor ontsnapt de stikstof in de het toestel waarna het expansievat zich helemaal met water vult. Als dit het geval is dan moet u de CV-ketel vaak bijvullen. Daarnaast zijn er grote drukschommelingen zichtbaar. Twijfelt u of het expansievat kapot is? Tik met een schroevendraaier op beide delen. Klinken ze dof? Dan is het expansievat kapot.

cv-ketel lekkage Noord-Holland

Lekkage CV ketel

Het is verstandig om bij een lek aan de CV-ketel altijd een vakman uit Noord-Holland in te schakelen. Zoals u hebt gelezen moet het expansievat worden vervangen als het membraan kapot is. Is deze kapot en hebt u het vat nog niet vervangen? Vul het toestel dan bij tot maximaal 1 of 1,5 bar. Het is namelijk mogelijk dat door opwarming de druk meer dan 3 bar wordt. Het beveiligingsventiel kan deze druk niet aan waardoor een lekkage ontstaat. Daarnaast is het mogelijk dat er een lek bij de koppelingen ontstaat. Er zijn namelijk meerdere koppelingen, bij de verdelers, aan de radiatoren en onder de ketel. Als er veel roest aan de leidingen of koppelingen zichtbaar is dan moet u deze laten vervangen.

cv-ketel installateur Noord-Holland

Onderhoudscontract

Wilt u dat de levensduur van uw verwarming optimaal blijft, of verzekerd zijn van het best mogelijke rendement? Sluit dan een onderhoudscontract af bij een professional uit Noord-Holland via 088 444 7633. Deze controleert voor u periodiek de verscheidene onderdelen op beschadigingen en slijtage, en eventueel een noodzakelijke reparatie uitvoeren. Ook de andere facetten van het onderhoud kunt u gerust aan hem overlaten. Door een onderhoudscontract af te sluiten profiteert u tevens van diverse andere voordelen zoals het behoud van de fabrieksgarantie en lagere prijzen voor hulp bij een storing.

Besparen met een slimme thermostaat

De Nederlandse overheid richt zich steeds meer op duurzaamheid en duurzame oplossingen. Eén van de innovaties voor het beperken van het gebruik van fossiele brandstoffen is de slimme thermostaat. Een slimme thermostaat is een eenvoudig apparaatje waarmee u inzicht krijgt in uw energieverbruik, waardoor het mogelijk wordt jaarlijks aanzienlijk te besparen op uw stookkosten. Zo kunt u met een slimme thermostaat de centrale verwarming op afstand bedienen of met een klok afstellen. Daarnaast zal de thermostaat het energieverbruik in het geheugen opslaan, zodat hij zichzelf zal afstellen op het meest voordelige stookgedrag.

CV ketel met zonneboiler

Bent u op zoek naar een manier om het energieverbruik te verminderen? Denk dan eens aan het aansluiten van een zonneboiler op uw installatie. Een zonneboiler verwarmt een deel van het water alvast voor, wat scheelt in de kosten. Een standaard zonneboilersysteem dat u aansluit op een bestaande CV-ketel zorgt voor een verlaging van de stookkosten met ongeveer 10 procent. Schaft u een nieuwe combi HR of HRe-ketel met zonneboiler aan? Dan zal de besparing oplopen tot ongeveer 25 procent! Een verwarmingsmonteur helpt u desgewenst met plezier bij de installatie van de zonneboiler, of biedt u de nodige informatie aan.

slimme thermostaat

Waterdruk CV controleren

Wilt u zeker weten dat uw CV-ketel naar behoren werkt? Dan zult u de waterdruk regelmatig moeten controleren. De waterdruk hoort bij een standaard- en combiketel tussen de 1.5 en 2.0 bar te staan. Komt de waterdruk lager te liggen dan dat, dan worden de radiatoren niet meer goed warm, of zult u lucht in de buizen krijgen. De waterdruk zakt dan ook zodra u de radiatoren ontlucht. Het controleren van de waterdruk is relatief eenvoudig: op de meeste apparaten staat een waterdrukmeter, of is de druk aangegeven op de digitale display. Is de waterdruk te laag? Vul deze dan bij volgens ons stappenplan.

cv met zonneboiler Noord-Holland

Energiezuinig stoken

Het beperken van het energieverbruik kan niet alleen met behulp van een slimme thermostaat. Er zijn vele kleine handelingen die u thuis mag uitvoeren, waardoor u op jaarbasis honderden euro’s kan verdienen. Het belangrijkste is om tijdens het stoken de tussendeuren gesloten te houden. Verwarm alleen de ruimte(s) waar u zich bevindt, en er zal geen warmte verloren gaan. Zo adviseren onze specialisten uit Noord-Holland ook om de slaapkamers niet te verwarmen, maar ’s nachts gebruik te maken van een kruik. Een derde tip is om overdag de centrale verwarming één of twee graden lager te zetten. Hiermee bespaart u minimaal €80,-.

Direct contact

Wij begrijpen dat wanneer uw cv-ketel in storing raakt, u graag direct in contact komt met een verwarmingsmonteur uit Noord-Holland. Daarom bereikt u ons zowel dag als nacht via ons telefoonnummer 088 444 7633. Is er een spoedgeval? Dan staat er binnen het half uur een specialist bij u op de stoep om het probleem te verhelpen. Ook voor vragen over de verschillen tussen een combiketel en een hr verwarmingstoestel of de mogelijkheden voor het afsluiten van een onderhoudscontract bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen voor een verwarmingsysteem naar uw keuze? Vul dan ons contactformulier in en wij sturen snel een vrijblijvende offerte naar u toe.

Vrijblijvend contact verwarmingsmonteur Noord-Holland

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn cv ketel was kapot, maar gelukkig ben ik goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Binnen een uurtje werd ik al geholpen door een zeer behulpzame verwarmingsmonteur en kreeg ik goed advies. Ik ben heel erg tevreden.
Bianca Piek, Noord-Holland
Vorige week heb ik toch maar eens een vakman een onderhoud beurt laten doen voor mijn cv ketel. Gelukkig was ik op tijd want hij was heel nodig aan reparatie toe. Ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service.
H. Slager, Noord-Holland
Afgelopen weekend schrok ik midden in de nacht wakker. Mijn verwarming hield er zo maar mee op. En hij maakte een heel raar geluid. Gelukkig kon ik de 24/7 spoedservice gebruiken. Ook al was het midden in de nacht, ik werd meteen geholpen. Klantvriendelijkheid en goede kwaliteit.
K. Smit, Drenthe
Enige tijd geleden hebben wij een verwarmingsinstallatie aangeschaft via cv ketel Nu. We hebben hem nu 4 maanden en zijn zeer tevreden. Ook hebben we al een onderhoudsbeurt gekregen dankzij het onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit die door de verwarmingsmonteur geleverd werd.
Fam. Hoekstra, Zuid-Holland
Via onze kennissen hebben wij de tip gekregen om eens naar onze verwarming te kijken. Dat was maar goed ook. Hij moest namelijk ontluchten, zelf hadden we geen ervaringen met cv ketels. Daarom schakelden wij een vakman in. We kregen zeer goed advies!
Tiny de Jong, Breda
Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden was ik van plan om een nieuwe ketel aan te schaffen. Ik nam contact op met CV Ketel Nu en kreeg het beste advies. Ook werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een HR ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Friesland
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op Cv Ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde het probleem zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Noord-Holland
Wij hebben gister een cv ketel laten plaatsen via Cv Ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Noord-Holland

Missie

Bij CV Ketel Nu streven we ernaar onze klanten zo snel mogelijk van vrijblijvende offertes te voorzien, van verwarmingsspecialisten bij hen uit de regio. Of dit nou is op het gebied van de installatie van een nieuw model, of het onderhoud en de reparatie van een ouder systeem, wij proberen u in verbinding te stellen met de beste verwarmingsmonteur in het vakgebied. Daarnaast helpen wij u graag zodra uw centrale verwarming kapot is of een storing heeft. Wij bieden hoogwaardige service tegen scherpe prijzen.

Hoe werkt het?

Ons systeem werkt eenvoudig door middel van vraag en aanbod. Op het moment dat u zoekt naar een professional voor het onderhoud, of de reparatie van uw centrale verwarming in Noord-Holland, dan zoeken wij onder onze leveranciers naar de aanbiedingen die het beste aan uw hulpvraag beantwoorden. Vraagt u bijvoorbeeld offertes voor een onderhoudscontract, dan krijgt u geheel gratis en vrijblijvend van ons enkele offertes toegestuurd van onderhoudscontract aanbieders uit Noord-Holland, vergelijk deze zelf, en kies zo voor het aanbod dat het beste bij u past.

Landelijke Dekking

De afgelopen jaren hebben wij ons netwerk verbreed tot een landelijke dekking. Dit betekent dat er jaarlijks vele Nederlandse huishoudens gebruik maken van onze dienstverlening. Dankzij onze landelijke bezetting kunnen wij onze klanten garanderen dat er altijd een gediplomeerde monteur bij hen in de buurt aan het werk is. Dit betekent dat ook in Noord-Holland er altijd binnen het half uur een professional bij u op de stoep kan staan voor installatie, onderhoud, reparatie of een onderhoudscontract.

Vestigingen

Dankzij onze recente uitbreiding werken wij momenteel samen met meer dan 400 professionele verwarmingsspecialisten uit heel Nederland, en het aantal groeit nog steeds! Hierdoor is het mogelijk om met het vergelijken van offertes tot wel 40% op uw investering besparen! Kijk voor een overzicht van de vestigingen uit uw provincie in onderstaande lijst.