CV ketel Merken

In de CV ketel wereld zijn er vele merken ter beschikking. Elke merk heeft zijn eigen kenmerken en prijzen. De bij ons aangesloten CV leveranciers hebben een groot assortiment CV ketels waar u uit kunt kiezen. Als u bij ons een offerteformulier invult ontvangt u offertes van diverse bedrijven en verschillende merken. Zo maken wij u het gemakkelijk een keuze te maken. Onderstaand een overzicht van de meest voorkomende merken.

Ferroli Nederland

Ferroli CV Ketel

AGPO BV, opgericht in 1954 door heer A.G.P Oomens. Het succes van AGPO BV is begonnen bij de ontdekking van hun op gas gestookte CV ketel. In 2001 word AGPO BV overgenomen door de heer Gruppo Ferroli die de naam van het bedrijf veranderd in; AGPO Ferroli. Wederom wordt in 2009 de naam van het bedrijf veranderd, deze keer in; Ferroli Nederland. Ferroli Nederland staat tegenwoordig al meer dan 50 jaar lang bekend als een groot begrip in de verwarmingswereld. Meer dan 1 miljoen Nederlanders maken gebruik van hun technologie. De hoogstaande CV ketels, ventilatiesystemen, warmtedistributiesystemen en zonlichtsystemen zorgen niet alleen voor een aangenaam binnen klimaat maar zijn ook nog eens energiezuinig.

ATAG

Atag CV Ketel

Opgezet in 1948 in Ulft. Het bedrijf boekte succes na succes en groeide uit tot de ATAG Holding NV, hieronder vielen in 1994 meerdere dochterondernemingen. Deze dochterondernemingen werden echter eind jaren 90 afgesloten of verkocht. ATAG is zelf verder gegaan in de verwarmingswereld als ATAG Heating Group BV. Tegenwoordig heeft ATAG heel wat te zeggen in de verwarmingindustrie. In 2009, 2011 en opnieuw in 2012 kwam ATAG Heating Groep BV als best uit de test bij de consumentenbond! 3 jaar achter elkaar vonden ze niet genoeg, want in 2013 zijn zij voor de vierde keer op rij, opnieuw verkozen tot beste CV ketel leverancier.

Intergas

HR

Intergas verwarming is in de loop der jaren een behoorlijk begrip geworden in de verwarming wereld. Met eigen ontwikkeling en productie van Hr-ketels levert Intergas producten en oplossingen van hoge kwaliteit. Intergas is een Nederlands bedrijf dat maar één doel heeft: de klant voorzien van betrouwbare warmte. Zij verwezenlijken de wensen van de klant op milieubewuste wijze. De Intergas Kombi Kompakt is namelijk de enige Hr-ketel met een hoogrendement op verwarming en op tapwater. Met een Kombi Kompakt bent u verzekerd van een zuinige werking en draagt u uw steentje bij het milieu te verbeteren. Elke Hr-ketel voldoet aan de hoogste gaskeur classificatie voor verwarming, warmwater en het gaskeurmilieulabel.

Remeha

Remeha verwarmingsketel

Warmte en comfort is wat Remeha u verzorgt. 80 jaar lang zijn zij een vertrouwd merk op de verwarmingsmarkt. De onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Remeha is bezig met de nieuwste technologieën voor huiselijk comfort en op het gebied van energiebesparing. Remeha heeft vele ambities voor de toekomst. Kwaliteit en service staan bij Remeha bovenaan. Remeha werkt met o.a. CV ketels, thermostaten en (zonne)boilers. De service van Remeha is snel, overzichtelijk en plezierig. Remeha vind veiligheid en kwaliteit belangrijk en gaan te werk vanuit deze begrippen en de wensen van hun klanten. Hun doel is een tevreden klant.

Bosch

Bosch cv-ketel

Bosch staat al jaren lang bekend voor haar hoogwaardige techniek en kwaliteit. In miljoenen huishoudens komt u de naam Bosch tegen. Stofzuigers, vaatwassers, kooktoestellen, boormachines maar ook CV ketels. Bosch verzorgt u een aangenaam klimaat in u woning of werkomgeving. Bosch verzekert u van vele jaren lang warmte en comfort. Zij leveren Hr-ketels, verbeterd rendement ketels, geisers en thermostaten. Onder de zo juist genoemde producten heeft Bosch verschillende soorten ter beschikking. Zo bied Bosch bijvoorbeeld verschillende Hr-ketels; combiketels, soloketels en de solar heating techniek.

Vaillant

Vaillaint cv-ketel

Opgericht in 1874. Vaillant is een Duitse onderneming die in de loop der jaren uitgegroeid is tot toonaangevend wereldleverancier van toestellen voor comfortabel wonen. In 2001 nam Hepworth Group Vaillant over en tegenwoordig is Vaillant Group de leidende producent van verwarmingstechnologie in Europa. Vaillant is al vele decennia erop uit de grootste te worden binnen de verwarmingsmarkt. Ze zijn erop gericht innovatieve producten op de markt te brengen, met steeds meer comfort en rendement. Zuiniger en schoner dan ooit! Bij Vaillant beschikken de medewerkers over de juiste mentaliteit en vakmanschap op het gebied van duurzaamheid om een vooraanstaande rol te spelen in de verwarmingwereld.

Itho

Itho Daalderop cv-ketels
Een CV ketel van Itho Daalderop is zowel een zeer duurzame verwarmingsketel, terwijl deze duurzaamheid niet ten koste gaat van een hoog wooncomfort. De oprichters van het bedrijf willen deze twee elementen met elkaar combineren, terwijl de verwarming tevens betaalbaar moet blijven. Dit heeft geresulteerd in drie verschillende ketels, die variëren in capaciteit en vermogen. U heeft de keuze uit zowel doorstroomtoestellen als voorraadtoestellen. Welke CV ketel het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen voor direct warm tapwater of de stabiliteit van de verwarming. De prijzen voor een verwarmingsketel van het bedrijf komen minimaal op zo’n 1200 euro.

Gratis offerte aanvraag

Als u benieuwd bent naar de prijzen van bepaalde producten of merken, of simpelweg meer informatie wilt vraagt u gratis en geheel vrijblijvend diverse offertes aan via het formulier. Wij zullen snel handelen, om te beginnen met het bevestigen van uw aanvraag per e-mail. Vervolgens ontvangt u diverse offertes van ons van diverse merken. Heeft u voorkeur voor een bepaald merk? Geef dit dan aan in uw omschrijving. Wij zorgen ervoor dat u goed op de hoogte bent van alle mogelijkheden die er bestaan!

CV ketel merken