Vaillant CV-ketels

Vaillaint cv-ketel
Sinds 1874 worden bij Vaillant verschillende producten ontwikkeld die moeten bijdragen aan het wooncomfort. Hieronder vallen onder andere verschillende CV-ketel en warmtepompsystemen. Een verwarmingsketel van Vaillant kunnen zowel in hoogrendement (HR) als verbeterd rendement (VR) worden geleverd. Voor welke verwarmingsketel u kiest, dat is afhankelijk van uw wensen: hoe groot moet het vermogen zijn, en de warm water capaciteit, wilt u alleen verwarmingsketel? Of moet deze ook zorgen voor warm tapwater. Welke CV-ketel u echter ook kiest, bij Vaillant bent u er van verzekerd dat uw nieuwe verwarmingsketel zeer energiezuinig is (een hoog HR label heeft). Bij CV-ketel Nu helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze medewerkers hebben expertkennis op het gebied van HR ketels. Daarnaast kunnen ze u helpen met het onderhoud en de reparatie van uw verwarmingsketel als deze een storing heeft of kapot is. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag.

De toonaangevende producent in Europa

Vaillant CV ketel

Vaillant is een toonaangevend producent van CV-ketel en zonneboiler series in Nederland en ver daarbuiten. Door heel Europa worden de producten van Vaillant verkocht. De geschiedenis van het bedrijf begint in 1874, wanneer Johann Vaillant naam maakt als pompenmaker. Hij krijgt veel naamsbekendheid door zijn vindingrijke ideeën. In 1894 ontwikkelt hij het eerste product waarmee Vaillant echt bekend wordt: De gesloten badkachel. Sindsdien staat de naam Vaillant garant voor topkwaliteit en HR producten in de verwarmingsbranche. Nadat in 2001 de Hepworth Group door Vaillant is overgenomen, is de zogeheten Vaillant Group zelfs de leidende producent van verwarmingstechnologie in Europa.

Producten en prijzen

cv ketel vaillant
Wanneer u op zoek gaat naar een verwarmingsketel, dan vindt u bij Vaillant altijd een CV-ketel die bij u past. De verschillende producten hebben elk hun eigen functie en toepassing, en komen met verschillende prijzen. Hieronder zijn enkele producten en de bijbehorende prijzen (als indicatie) voor u op een rijtje gezet.
Alle pagina’s van CVketel-nu met opsommingen zijn nu allemaal met

  • HR-ketels. Als u op zoek bent naar een zeer energiezuinige en degelijk CV-ketel, dan kunt u kiezen voor de HR ecoTEC plus CV-ketel. Deze combiketel staat garant voor een minimaal verbruik, terwijl u een optimaal wooncomfort heeft. Dankzij de hoge kwaliteit raakt deze verwarmingsketel vrijwel nooit in storing, en heeft hij een lange levensduur. De prijzen die aan een dergelijke HR ketel zijn afhankelijk van de gekozen CW-klasse. Over het algemeen variëren de prijzen van 900 tot 1750 euro. U bespaart echter tot wel € 750 per jaar op uw energiekosten.
  • ThermoCompact. Als u alleen een verwarmingsketel wenst, dan is een thermoCompact CV-ketel zeer geschikt. Deze VR soloketel is gericht op een hoog gebruiksgemak. Zo is de bediening zeer eenvoudig, en is de verwarmingsinstallatie makkelijk te plaatsen. Bovendien gaat het product door de eenvoudige opbouw nagenoeg nooit kapot, waardoor u op reparatie kosten bespaart. In tegenstelling tot bovenstaande HR-ketels, is de ThermoCompact een VR (verbeterd rendement) ketel. Dit betekent dat de energiezuinigheid iets lager ligt, maar dit weegt desondanks niet op tegen de verbouwingskosten die anders bij een installatie zouden komen kijken. De prijzen voor een dergelijke CV-ketel komen tussen de 1000 en 1800 euro te liggen.
  • EcoCompact. Tot slot is er de EcoCompact CV-ketel. Een comfortsysteem met een ruime boiler, en adequate HR combiketel en een expansievat. Dit is een samenvoeging van de energiezuinige HR ketel en de efficiënte compact verwarmingsketel. De EcoCompact CV-ketel is zeer energiezuinig, geeft een maximaal watercomfort en is betrouwbaar. Het product heeft dan ook bijna geen storing meldingen. Voor deze combiketel moet u rekening houden met prijzen rond de 2200 euro.

Last van een storing aan uw Vaillant verwarmingsketel?

Het kan voorkomen dat, ondanks de hoge kwaliteit, u toch een storing heeft aan uw Vaillant verwarmingsinstallatie. Dit kan veroorzaak worden door corrosie in de warmtewisselaar, of een gebrek aan voldoende ventilatie in de ruimte waar de HR ketel zich bevindt. Het is bovendien aannemelijk dat na een gebruik van zo’n vijftien jaar, de CV-ketel kapot gaat. Door jaarlijks onderhoud kunt u dit wel enigszins verlengen, toch is het aan te raden uw verwarmingsinstallatie na vijftien jaar te vervangen door een zuiniger model. Als uw ketel in storing gaat, dan kunt u dit vaak met een eenvoudige reparatie oplossen. Roep hiervoor wel de hulp in van een professional, als u zelf de reparatie uitvoert, kan het zijn dat u de CV-ketel extra beschadigd, waardoor deze onherstelbaar kapot zal zijn.

Altijd een scherpe prijs voor installatie en reparatie!

Bij de medewerkers van CV-ketel Nu bent u aan het juiste adres voor de reparatie van een verwarmingsinstallatie die kapot is of in storing gaat. Bij ons krijgt u altijd een scherpe prijs voor installatie en reparatie! Dankzij ons landelijke netwerk is er bovendien altijd iemand bij u in de buurt, die bij spoed de storing nog binnen een dag kan verhelpen. Kost de reparatie meer tijd, geen nood, wij zorgen dat de klus de volgende dag alsnog geklaard wordt. Is uw verwarmingsketel dermate kapot dat wij het verstandiger achten een nieuwer model aan te schaffen, dan zullen we met u overleggen wat betreft de energiezuinige (HR) mogelijkheden, die ook voor uw woning geschikt zijn. Wij kunnen u ook indien gewenst van een gratis en vrijblijvende offerte voorzien. Neem contact met ons op via het contactformulier, en hopelijk zien we u snel!

CV ketel merken