Remeha CV-ketels

Remeha verwarmingsketel
Remeha is al meer dan 80 jaar vooruitstrevend op het gebied van CV-ketel en zonneboiler. De producten worden door heel Europa verspreid, en staan onder de meest verkochte verwarmingsketels in Nederland. Dankzij innovatieve technieken kent een verwarmingsketel van Remeha een hoge energiezuinigheid en een zeer hoog rendement. Bij Remeha kunt u, afhankelijk van uw wensen, kiezen voor onder meer de volgende CV-ketel series:

Tzerra (Plus)

Tzerra plus Remeha
Een verwarmingsketel uit de plus-serie staat garant voor een hoge kwaliteit. Het product zal niet gauw kapot gaan, en raakt eveneens niet snel in storing. Een Tzerra CV-ketel is een combiketel voor zowel verwarming als warm water. Dankzij het kleine formaat is deze bovendien bijna overal te monteren. Een laatste voordeel is dat de verwarmingsketel een handig opbouw heeft, bij een reparatie kan de monteur het probleem dan ook snel oplossen.

Calenta

Remeha calenta
Bij Remeha kunt u tevens kiezen voor een Calenta CV-ketel. Dit is een verwarmingsketel die zowel in combi- als solo-uitvoering wordt geleverd. Met een speciale warmtewisselaar van gietaluminium wordt uitermate snel warmte geleverd. Uit onderzoek blijkt dat een Calenta verwarmingsketel het hoogste jaartaprendement behaalt. De CV-ketel is bovendien eenvoudig in onderhoud, u hoeft bijna geen rekening te houden met een storing.

Calora Tower

calora tower Remeha
Een derde mogelijkheid is het kiezen van een duurzame CV-ketel van Remeha. Door te kiezen voor een verwarmingsketel uit de Calora Tower serie, bent u verzekerd van een zuinige waterproductie, terwijl u dankzij een extra grote oplaadboiler altijd gegarandeerd warm water heeft. De prijzen hiervoor zijn iets hoger dan gemiddeld, doordat bij Remeha eveneens rekening wordt gehouden met design en een makkelijke installatie. Als uw CV-ketel onverhoopt kapot gaat, kan dit probleem dan zo verholpen worden.

Voor welke verwarmingsketel u ook kiest, het is altijd aan te raden om contact op te nemen met een professional voor deskundig advies en hulp bij het maken van de juiste keuze. Bij CV-ketel Nu zijn verschillende monteurs van over het hele land betrokken. Zij kunnen u helpen bij het aanschaffen van een verwarmingsketel of zonneboiler, en kunnen u tevens assisteren bij de reparatie of het onderhoud van de installatie wanneer deze kapot is, of in storing gaat. Vul hiervoor het contact formulier in aan de zijkant van de website. Wij beantwoorden uw hulpvraag zo spoedig mogelijk!

Bedrijfshistorie

Remeha vormt onderdeel van internationaal producent en distributeur BDR Thermea. Deze toonaangevende ontwikkelaar van verwarmingssystemen en warmwatersystemen heeft vestigingen over heel Europa, en is tevens actief in China, Rusland en Noord-Amerika. Het bedrijf staat bekend om de mCHP technologie die het mogelijk maakt zuinig om te gaan met het milieu. Eén van de speerpunten van Remeha is daarom duurzaamheid. Zo ontwikkelt men onder meer producten die de CO2 uitstoot beperken en energie opleveren. Daarnaast wil het bedrijf zelf klimaatneutraal produceren en zorgen voor een duurzaam vervoer. Dit is vastgelegd in een bedrijfsbrede afspraak over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een tweede speerpunt vormt de kwaliteit van de artikelen. Remeha streeft ernaar alle producten storing vrij te leveren. Mocht uw boiler onverhoopt toch kapot gaan, dan wordt daar zo snel mogelijk een oplossing voor gezocht. Bovendien zijn alle artikelen onderworpen aan hoge kwaliteit- en veiligheidseisen.

Prijzen

De prijzen voor de aanschaf van een CV-ketel van Remeha verschillen per product. De prijzen zijn ondermeer afhankelijk van het beschikbare vermogen en de warm water capaciteit. Daarnaast worden de prijzen hoger, naarmate het energieverbruik vermindert. Bovendien is de prijs vaak afhankelijk van de gekozen leverancier. In onderstaande tabel zijn enkele prijzen voor u op een rijtje gezet, die u kunt gebruiken als indicatie tijdens de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel.

Model Vermogen Prijsindicatie
Tzerra 24C 22KW € 850,00
Avanta 35C 31KW € 1100,00
Calenta 40C 40KW € 1200,00
Quinta Pro 65 N.V.T. € 2500,00
eVita 39C 27KW € 9500,00

Remeha Zonneboiler

Naast CV-ketels kunt u ook kiezen voor een zonneboiler van Remeha, ook wel bekend onder de naam zonlichtsysteem. Een zonneboiler is, in tegenstelling tot een verwarmingsketel volledig energiezuinig. Met een zonneboiler verwarmt u het water namelijk doormiddel van zonne-energie. Het systeem werkt met een klein zonnepaneel, dat zelfs energie levert wanneer de zon niet schijnt. Een zonlichtsysteem zorgt dan ook gedurende het hele jaar voor warm water. Bovendien zorgt u met een zonneboiler voor de reductie van de CO2 uitstoot en verbetert u het energielabel en de waarde van uw woning. De energiebesparing kan met een zonlichtsysteem zelfs oplopen tot zestig procent! Vanwege de kosten hoeft u de aanschaf van een zonneboiler ook niet te laten, in verschillende gemeentes kunt u hierop subsidie aanvragen, waardoor de prijzen erg meevallen.

Storing? Wij repareren uw ketel!

Is uw verwarmingsketel of zonneboiler onverhoopt kapot gegaan? Slaat uw CV-ketel steeds weer in storing? Geen nood! Wij zorgen er snel voor dat de reparatie van uw verwarmingsinstallatie snel en effectief verloopt. De experts van CV-ketel nu hebben elke reparatie op het gebied van verwarmingsinstallaties al eens uitgevoerd, en draaien hun hand voor een storing meer of minder niet om. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat een verwarmingsketel niet zomaar kapot gaat. U moet deze jaarlijks onderhouden, en er voor zorgen dat een reparatie altijd direct en vakkundig wordt voltooid. Wilt u geholpen worden met een reparatie? Of heeft u interesse in de prijzen van een nieuw verwarmingssysteem? Neem dan contact op met een medewerker van CV-ketel Nu via het contactformulier. Wij helpen u graag bij een storing, en voorzien u tevens graag van informatie of een vrijblijvende offerte. Aarzel niet en mail ons vandaag nog!

CV ketel merken