CV ketel Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een gedegen vakman in Zuid-Holland voor het onderhoud, de installatie of de reparatie van uw CV ketel? Zoek dan niet verder, want CV Ketel Nu is uw partner als het om uw centrale verwarming gaat! Wij werken in de gehele regio van Zuid-Holland samen met excellente specialisten. Dankzij jarenlange ervaring kent de installatie, reparatie en het onderhoud van een combiketel geen geheimen meer voor een verwarmingsmonteur uit Zuid-Holland die bij ons is aangesloten. Het is bij ons tevens mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, of uw centrale verwarming te laten vervangen. Wij helpen u graag! Zoekt u dus naar een vakkundige verwarmingsmonteur in Zuid-Holland? U bereikt ons via 088 444 7661 of het contactformulier.

CV ketel Zuid-Holland

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Telefonisch contact cv-monteur Zuid-Holland

Storing? 24uurs spoedservice

Een combiketel die kapot is, of een storing aan geeft, leidt soms tot vervelende problemen. Bovendien, we willen tijdens de wintermaanden allemaal een aangename temperatuur in huis. Bij CV Ketel Nu begrijpen we dit maar al te goed. Daarom kunnen wij u bij storing in Zuid-Holland snel ondersteunen met een handige 24uurs spoedservice. Het enige wat u hoeft te doen, is onze centrale onderhoudsservice bellen via: 088 444 7661, waarna wij meteen een professionele verwarmingsinstallateur naar uw woning toesturen. De reparatie of het onderhoud van uw centrale verwarming wordt zo snel mogelijk uitgevoerd.

Allround CV monteur

Iedere aangesloten verwarmingsmonteur in Zuid-Holland is kundig op diverse werkterreinen. Niet alleen helpt hij u graag bij de installatie van uw centrale verwarming, maar zal de vakspecialist u ook assisteren bij het onderhoud van de CV ketel. Bij de installatie krijgt u de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke kosten een onderhoudscontract op te stellen. Dit betekent dat wij het onderhoud jaarlijks verzorgen. Hiermee voorkomt u dat de verwarming plotseling kapot gaat, of een storing veroorzaakt.

Onderhoud

Indien u na de installatie gebruik maakt van onze service via het onderhoudscontract , dan zal de specialist geavanceerde systemen en technieken gebruiken voor het beste onderhoud van uw CV ketel. Wij raden dit sterk aan, zodat u een eventuele storing of reparatie voor bent. Met het jaarlijkse onderhoud middels een onderhoudscontract kunt u bovendien de fabrieksgarantie op de installatie behouden. Mocht een eenvoudige reparatie de storing niet verhelpen, dan bent u alsnog geen hoge kosten kwijt aan het vervangen van uw centrale verwarming in Zuid-Holland.

Klantgerichte service

Zoekt u een professionele verwarmingsmonteur voor de installatie, het onderhoudswerk of de reparatie van uw CV ketel? Wilt u een onderhoudscontract afsluiten tegen aantrekkelijke prijzen? Of is uw verwarmingsketel kapot? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt het contactformulier invullen om gratis en volledig vrijblijvend een offerteaanvraag te doen. We sturen u vervolgens offertes van diverse bedrijven in Zuid-Holland. U kunt ons tevens contacteren via 088 444 7661, zodat u direct in contact komt met een specialist.

CV-ketel reparatie Zuid-Holland

Reparatie

Vertoont uw CV ketel een storing, of lijkt hij kapot? Dit is geen reden om hem direct te vervangen. Vaak is een eenvoudige reparatie voldoende om de CV ketel weer jarenlang mee te laten gaan. Neem contact met ons op en maak duidelijk wat het probleem is. Wij zullen er voor zorgen dat er zo snel mogelijk een ervaren verwarmingsmonteur bij u voor de deur staat om de verwarming te repareren. Wij staan tot uw dienst!

Veelvoorkomende problemen:

Centrale verwarming installatie

Installatie

Vindt u het tijd voor een nieuwe CV ketel? Of is uw oude centrale verwarming kapot? Bel dan eens met één van onze specialisten uit Zuid-Holland via 088 444 7661 of vul het contactformulier in. Een verwarmingsmonteur van CV ketel Nu helpt u niet alleen bij het kiezen van een nieuwe ketel, maar is u tevens van dienst bij de installatie van de verwarming en thermostaat. Zo hebt u binnen de kortste keren weer een aangename temperatuur in huis.

Lees meer over:

Centrale verwarming schoonmaken

CV schoonmaken

Het is van belang uw CV ketel goed te onderhouden. Op deze manier stijgt de leeftijdsduur van uw ketel en voorkomt u een eventuele reparatie. Hoewel u het onderhoud en de reparatie van een verwarmingstoestel beter aan de verwarmingsmonteur kunt overlaten, bestaan er een aantal dingen die u zelf kan inzake het onderhoud van het apparaat: reinig deze aan de buitenkant, vul het water bij, of ontlucht de verwarming.

Lees ook:

Direct een afspraak met een verwarmingsmonteur? Bel 088 444 7661!

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar dankzij de handige spoedservice! Vakkundig, snel ter plaatse en tegen scherp tarief.

CV ketel kiezen: welk model moet ik kopen?

Het aanschaffen van een CV is waarschijnlijk niet iets dat u regelmatig doet. Omdat CV-ketels bovendien niet heel voordelig zijn, is het van belang dat u zich goed op deze aankoop voorbereid. Laat u bijvoorbeeld goed informeren door een monteur uit Zuid-Holland. Eén van de belangrijkste aspecten om op te letten is het vermogen van de CV. Het vermogen is uitgedrukt in kW en hoeveel vermogen u nodig heeft is afhankelijk van het bouwjaar van uw huis in Zuid-Holland, het type woning en de inhoud van het pand.

Hoe groter de woning, hoe meer vermogen u nodig heeft.

In een gemiddeld appartement is een vermogen van 11 tot 23 kW voldoende, voor een hoekwoning heeft u ongeveer 16 tot 30 kW nodig. Naast het vermogen is ook de CW-klasse van groot belang. Dit staat voor Comfort Warm Water en er bestaan 6 verschillende classificaties. Hoe hoger de CW-klasse, hoe meer warm water uw verwarmingsketel kan produceren. Als u wilt dat uw bad in een paar minuten gevuld is en dat u gelijktijdig op meerdere punten warm water kunt aftappen, dan zult u een CV moeten kiezen met minimaal CW-klasse 5 of 6. Vind u het prima om wat langer te wachten voor uw bad gevuld is, dan voldoet een lagere CW-klasse natuurlijk ook.

Wat kost een CV ketel?

De aanschaf van nieuwe CV-ketels is een dure aangelegenheid, maar wel noodzakelijk. Wij delen de kosten in twee categorieën in: de arbeidskosten en de materiaalkosten. De arbeidskosten bedragen ongeveer 40% van het totaalbedrag, dus met de aanschaf van een nieuwe ketel alleen bent u er nog niet. U maakt bij de aanschaf een aantal keuzes die van invloed zijn op de totaalprijs. Een hoogrendementsketel is de meest voordelige optie en kost ongeveer €1.500,- tot €2.500,- bij een soloketel. Combiketels kosten ongeveer €1.800,- tot €3.000,-. De prijzen van hoogrendementsketels liggen gemiddeld een stuk hoger, rond de €8.000,- tot €13.000,- maar deze behalen een rendement van ruim 140%!

Type CV ketel: Soloketel* Combiketel* Rendement
HR-ketel €1.500,- tot €2.500,- €1.800,- tot €3.000,- 104%
HRe-ketel n.v.t. €8.000,- tot €13.000,- 140%

(*) – Het gaat hier om gemiddelde prijzen

Prijsopbouw Kosten CV-Ketel: Arbeidskosten:
Aanschaf ketel 60% 40%

HR ketel

HR-ketel Zuid-Holland Een hoogrendementsketel (HR), biedt, zoals de naam als zegt, een hoger rendement dan een standaard gasketel. Dit verhoogde rendement wordt geleverd dankzij het verwerken van waterdamp in rookgassen. Dit betekent dat er tijdens het verwarmingsproces minder afvalstoffen ontstaan, en dat een groter deel van het product verwerkt wordt. Dankzij dit verbeterde proces is het mogelijk dat een hoogrendementsketel tot wel 107% levert. Omdat een hoogrendementsketel een condensafvoer nodig heeft, is het aan te raden een erkend verwarmingsmonteur in te schakelen voor de installatie. Deze kan u bovendien bij storing adviseren wat u het beste kunt doen. De kosten voor de aanschaf van een HR ketel in Zuid-Holland komen rond de €1250,- te liggen. Deze kosten verdient u echter op de lange termijn weer terug door het besparen op stookkosten.

Combiketel

Combiketel Dankzij een combiketel verwarmt u uw woning niet alleen, maar krijgt u tevens warm water uit de kraan. Dit betekent dat u naast de soloketel geen extra boiler nodig hebt. Combiketels zijn leverbaar in zowel een Verbeterd Rendement (VR) als Hoog Rendement (HR) versie. Deze zetten respectievelijk 89 en 104% van de energie om in nuttige warmte. Bent u zeer energiebewust en zoekt u naar een combiketel die goed is voor het milieu? Enkele merken bieden een speciale Eco variant aan. Deze combiketels halen dankzij een zuinige pomp en warmteomzet uit rookgassen extra warmte uit dezelfde energie. Bovendien stelt een dergelijke combiketel zichzelf automatisch zo zuinig mogelijk af. Vraag een leverancier uit Zuid-Holland naar de mogelijkheden omtrent aanbiedingen, installatie en het onderhoud. Wij raden sowieso het afsluiten van een onderhoudscontract aan.

Besparing HR ketel

besparen hr ketel Wanneer u ervoor kiest uw huidige centrale verwarming te vervangen door een hoogrendementsketel, dan lopen de prijzen op tot €1500,-. Hier bovenop komen eenmalige kosten voor de installatie, jaarlijkse uitgaven voor het onderhoud (middels een onderhoudscontract), en variabele uitgaven voor reparatie als de verwarmingsinstallatie een storing vertoont. U bespaart door het verbeterde rendement echter jaarlijks 20% op de stookkosten. Omgerekend is dit zo’n €250,- op jaarbasis. Omdat de CV installatie minimaal 12 jaar mee gaat, hebt u binnen zes jaar de investering terugverdiend. Tel uit uw winst!

HRe ketel

hre ketel Naast de UHR en HR modellen bestaan er ook HRe CV-ketels. Dit is een CV-ketel die naast warmte tegelijkertijd ook energie opwekt. Dit betekent dat het overtollige gas omzet in stroom. Omdat de HRe verwarming relatief duur is, is het niet geschikt voor elk huishouden. Onderzoek heeft uitgewezen dat een HRe ketel pas aantrekkelijk is wanneer u meer dan 1600m3 gas op jaarbasis verbruikt. Dit betekent dat HRe oplossingen met name aan te raden zijn voor kantoren en appartementencomplexen in Zuid-Holland. Zoekt u liever een duurzaam alternatief voor de HRe ketel? Overweeg dan een elektrische warmtepomp.

UHR ketel

De UHR CV-ketel is een nieuwe ontwikkeling binnen de verwarmingsbranche, en is een vervolg op de standaard HR verwarmingsketel. De afkorting UHR staat voor Ultra Hoog Rendement. UHR apparaten verbruiken net als de HR variant weinig energie, en zorgen door een combinatie met een warmtepomp voor het beste energieverbruik. Bovendien bewerkstelligt een UHR verwarmingstoestel de daling van de Energie Prestatie Coëfficiënt. Dit zorgt voor positieve gevolgen voor het energielabel van uw pand. Tegenwoordig is het mogelijk om ook UHR combiketels aan te schaffen. Deze hebben een kleinere omvang en zijn bij uitstek geschikt voor het gebruik in appartementen en andere hoogbouw.

uhr ketel

Huren, leasen of kopen?

Regelmatig krijgt een verwarmingsmonteur uit Zuid-Holland die bij ons is aangesloten de vraag of het beter is een CV ketel te huren, leasen of kopen. Of huren of kopen een goede oplossing is, is echter afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw wensen wat betreft rendement, milieuvriendelijkheid en jaarlijkse kosten voor onderhoud en reparatie. Wij hebben voor u de gemiddelde bedragen voor huren, leasen en aanschaf opgeteld, en deze per maand berekend, op basis van een levensduur van 12 jaar. Ingesloten bij de berekende bedragen vormen de kosten voor:

 • Installatie
 • Onderhoud (op basis van een onderhoudscontract)
Berekening kosten CV ketel Kopen Leasen Huren
Totaalbedrag levensduur 12 jaar €4.050,- €4.850,- €4.675,-
Gemiddelde kosten per maand €28,13 €33,68 €32,47
U ziet dat het qua gemiddelde prijzen het voordeligst is om zelf een ketel aan te schaffen. Dit is echter een zeer grote investering, die zich pas na 12 jaar heeft uitbetaald. Bent u ervan verzekerd dat u langere tijd op dezelfde locatie blijft wonen, en wilt u niet afhankelijk zijn van een externe verhuurder voor het onderhoud en kwaliteit van de verwarmingsinstallatie, dan raadt een erkende verwarmingsmonteur meestal het leasen van een product aan. Ondanks de gemiddelde hogere uitgave, beschikt u uiteindelijk over een eigen product. Voor tijdelijk gebruik kunt u bovendien het best een ketel huren. Omdat bij het huren een onderhoudscontract is ingesloten, hebt u verder geen zorg om uw verwarmingstoestel.
cv-ketel plaatsen Zuid-Holland

CV ketel plaatsen

Van veel klanten uit Zuid-Holland krijgen wij de vraag waar hun combiketel of HR verwarmingsketel het beste kan hangen en welke voorwaarden gelden voor installatie. Wettelijk gezien gelden er voor het ophangen van de cv-ketel geen voorwaarden, behalve dat de rookgasafvoer op de juiste manier moet worden aangesloten. Daarnaast wordt aangeraden om naast het systeem minimaal 10 centimeter over te laten. Dit ter voorkoming van problemen tijdens onderhoud en reparatie of wanneer er onderdelen moeten worden vervangen als er een storing is ontstaan. De exacte aanwijzingen voor het ophangen van de verwarming staan meestal in de installatiehandleiding, en verschillen per merk en model.

Regels, keurmerken en voorschriften

De arbeidskosten bedragen bijna de helft van de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel. Klanten uit Zuid-Holland vragen regelmatig of zij de solo- of combiketel daarom zelf kunnen installeren, om zo op de totale kosten te besparen. Dit zullen wij u echter nooit aanraden. Sterker nog, naar alle waarschijnlijkheid bent u vanaf 2019 zelfs verplicht om de installatie van ketels over te laten aan erkende bedrijven met gekwalificeerd personeel. Dit moet ongelukken met koolmonoxidevergiftiging in de toekomst voorkomen.

cv-ketel vervangen Zuid-Holland

CV ketel vervangen

Uit onderzoek is gebleken dat een verwarmingstoestel gemiddeld 15 jaar mee gaat, voordat u deze moet vervangen. Het is echter een optie dat door gebrekkig onderhoud enkele onderdelen eerder vervangen dienen te worden, of dat bij jaarlijks onderhoud middels een onderhoudscontract de levensduur aanzienlijk verlengd wordt. Op het moment dat u merkt dat uw cv-ketel vaker in storing raakt, of wanneer u het idee hebt dat het langer duurt voordat het warm wordt in huis, is het zaak om contact op te nemen met een erkend verwarmingsmonteur uit Zuid-Holland. Deze kan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor reparatie, of u adviseren over de prijzen voor het vervangen van het huidige systeem.

Levensduur

De gemiddelde levensduur van een CV-ketel is ongeveer 15 jaar. Als uw verwarmingsketel inmiddels ouder is, wil dat niet zeggen dat deze niet meer werkt. De ketel zal nog steeds uw woning verwarmen, maar het rendement is na 15 jaar enorm gedaald. Met een verouderde CV-ketel betaalt u al snel 15% tot 20% teveel aan stookkosten. De levensduur van een rookgaskanaal is ongeveer net zolang als dat van een verwarmingsketel, laat het rookgaskanaal daarom tegelijk vervangen.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Wie een centrale verwarming laat vervangen door onze verwarmingsspecialist moet kiezen uit een ruim assortiment aan soorten en maten. Niet alleen dient u een keuze te maken uit een HR, HRe en UHR verwarmingsketel, maar ook uit de diverse merken die wij aanbieden. Wij werken samen met menig fabrikant, die allen staan voor een hoogwaardige kwaliteit en een goed product. Hebt u maar een beperkt budget voor uw combiketel? Dan vormen niet de A-merken maar eerder de huismerken een goede keuze. Huismerken bieden een prima resultaat en hebben aantrekkelijke prijzen, maar zullen over het algemeen minder aanvullende eigenschappen hebben dan de A-merken.

Atag

Eén van de merken waar wij graag mee samenwerken is ATAG. Deze fabrikant levert populaire HR en HRe verwarmingsketels die al jarenlang als beste uit de test komen bij de consumentenbond. Daarnaast biedt het bedrijf een slimme thermostaat aan. Geniet met de thermostaat van een ideaal warmtecomfort en bespaar op de stookkosten!

AWB

Eén van de merken die onder de Vaillant Group valt is AWB. Deze fabrikant biedt vele soorten verwarmingen aan, tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is AWB een zeer goede keus voor wie van plan is een complex bouwtraject in te gaan. De specialisten helpen u met plezier bij het vinden van goede warmtesystemen.

Bosch

Vroeger was Bosch één van de bekendste fabrikanten van CV-ketels. Tegenwoordig verkoopt men de verwarmingssystemen van Bosch onder de nieuwe merknaam Nefit. Bij Bosch kunt u nog wel terecht voor hun geisers. Deze keuken- en badgeisers vormen een uitstekend alternatief wanneer u geen HR combiketel bezit.

Ferroli

Bij Ferolli verkoopt men twee categorieën verwarmingsystemen: HR modellen en zogeheten Energy Top cascadesystemen. Deze laatste variant staat voor een CV-ketel die aan andere ketels is gekoppeld. Het koppelen van meerdere modellen is het een optie om in één keer meer warmte op maat te leveren. Dit is zeer geschikt voor kantoren en hotels.

Intergas

Er zijn vele nieuwe ontwikkelingen binnen de verwarmingbranche. Zo is het bijvoorbeeld bij de HRe en HReco ketels van Intergas mogelijk om via een app de temperatuur in huis op afstand te bekijken en te reguleren. U krijgt met deze app direct inzicht in de prestaties van de CV-ketel. Intergas heeft naar cv-ketels ook geisers in het assortiment.

Nefit

Bent u op zoek naar een merk met een ruime ervaring binnen het vakgebied? Dan is Nefit een goede keuze. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief binnen de verwarming branche en bracht als eerste de HR-verwarmingsketel op de markt. Tegenwoordig leveren zij ook slimme modellen, waaronder een zeer kleine ketel. Ideaal voor kleinere woningen.

Remeha

Wist u dat het een optie is om met een CV-ketel ook stroom op te wekken? Het is een optie met één van de producten van Remeha. Deze verwarming genaam eVita is daarom de top als het gaat om energiezuinigheid en kent bovendien een hoog gebruiksgemak. Onze verwarmingsmonteur zorgt desgewenst voor de installatie.

Vaillant

Een laatste merk dat wij hier willen benoemen is Vaillant. Bij Vaillant biedt men verschillende soorten verwarmingstoestellen in HRe, UHR en HR uitvoering. Het is afhankelijk van uw wensen voor energiezuinigheid en het beschikbare budget welke de beste oplossing vormt. Daarnaast biedt men bij Vaillant zowel soloketels als combiketels aan.

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Bel 088 444 7661!

Heeft u een spoedklus? Dankzij onze 24-uurs service kunnen wij er snel bij zijn. Scherp tarief!

CV ketel bijvullen

Als de waterdruk van de cv-ketel onder de 1.0 bar komt te staan, dan is de waterdruk feitelijk te laag voor het goed verwarmen van het water, waardoor er een storing kan optreden. Dit kunt u voorkomen door de verwarmingsketel regelmatig te controleren, en desnoods het water bijvullen. Hiervoor hebt u alleen een vulslang, en eventueel emmer en dweil nodig. Onze specialisten hebben voor u het volgende stappenplan opgesteld:

 • Stap 1. Schakel de verwarming uit, haal eventueel de stekker uit het stopcontact.
 • Stap 2. Wacht totdat de temperatuur in de ketel gedaald is.
 • Stap 3. Sluit de vulslang aan op de waterkraan.
 • Stap 4. Laat de slang vollopen met water.
 • Stap 5. Sluit de vulslang aan op de vulkraan van de ketel.
 • Stap 6. Draai eerst de waterkraan en vervolgens de vulkraan open.
 • Stap 7. Laat de waterdruk stijgen tot maximaal 2.0 bar.
 • Stap 8. Draai eerst de vulkraan en daarna de waterkraan dicht.
 • Stap 9. Schakel de thermostaat weer in.
 • Stap 10. Ontlucht eventueel de radiatoren.

Heeft het bijvullen of ontluchten geen effect en blijft het water koud? Neem dan contact op met een verwarmingsmonteur via ons contactformulier of 088 444 7661.

cv storing

CV storing verhelpen

Eén van de beperkingen van verwarmingsketels is dat deze vrij regelmatig kapot gaan of in storing raken. Onderzoek heeft aangetoond dat een CV-installatie van 10 jaar of ouder in 80% van de gevallen wel eens een storing vertoont. Het verhelpen van deze problemen kan aardig oplopen in prijzen. Door het afsluiten van een onderhoudscontract worden deze kosten echter sterk verminderd. Vaak betaalt u in Zuid-Holland met een onderhoudscontract alleen maar voor het leveren van nieuwe onderdelen. Hoewel u zelf kunt proberen het probleem aan te pakken, is het in veel gevallen aan te raden de reparatie door een ervaren verwarmingsmonteur uit te laten voeren, hiermee voorkomt u dat de CV nog meer kapot gaat. Check zelf eerst wel of: het water is bijgevuld en de verwarming voldoende waterdruk heeft en of de waakvlam brandt en er geen lekkage is.

Problemen met de driewegklep

Praktisch iedere HR combiketel beschikt over een zogeheten driewegklep. De driewegklep wordt aangestuurd door de computer van de combiketel en stuurt het hete water naar de juiste plek: naar de radiatoren voor de verwarming van uw woning of naar de platenwisselaar om warm water te kunnen leveren. Zoals u zich kunt voorstellen maakt een driewegklep enorm veel schakelingen, die op termijn voor flinke slijtage zorgt. Voor een optimale werking is het daarom aan te raden om de driewegklep na verloop van tijd te vervangen.

Expansievat kapot

Wanneer water opwarmt, zet het tot ongeveer 3% uit. Zoals u zich misschien kunt voorstellen zal dit de druk in de centrale verwarming verhogen. Om problemen te voorkomen heeft de CV-ketel een expansievat: het expansievat vangt de grote drukverschillen op. Wanneer het expansievat kapot is, zal de CV-ketel in de meeste gevallen een storing aangeven. U kunt een kapot expansievat het beste laten repareren of vervangen door een erkend installateur uit Zuid-Holland.

cv-ketel lekkage Zuid-Holland

Lekkage CV ketel

Een CV installatie is erg complex en bestaat uit vele onderdelen. Een lekkage in de verwarmingsketel kan dan ook verschillende oorzaken hebben. Een eerste mogelijke oorzaak is het expansievat, deze zal na verloop van tijd gaan slijten, wat een kleine lekkage als gevolg kan hebben. Een tweede mogelijkheid is een scheur in de warmtewisselaar. Doordat deze continu bloot wordt gesteld aan temperatuurverschillen zal het krimpen en uitzetten, met een scheurtje als gevolg. Ditzelfde geldt voor de vele leidingen van de verwarmingsketel.

cv-ketel installeren

Onderhoudscontract

Om de levensduur van de verwarming te verlengen, raden wij aan om een onderhoudscontract af te sluiten bij een verwarmingsmonteur uit Zuid-Holland. Met een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat uw cv-ketel jaarlijks opnieuw wordt afgesteld zodat u het hoogste rendement bereikt. Ander voordeel van een onderhoudscontract is onder meer het behoud van de fabrieksgarantie bij een grote reparatie en lagere kosten voor materiaal of het voorrijden wanneer er een storing is ontstaan. Kiest u ervoor om een combiketel te huren? Dan worden de prijzen voor onderhoud vaak betaald door de verhuurder. Kijk voor de exacte afspraken en prijzen in uw huurcontract.

Besparen met een slimme thermostaat

Met een slimme thermostaat krijgt u meer inzicht in uw energieverbruik, en is het een optie om dankzij een slim besturingssysteem aanzienlijk te besparen op de stookkosten. Vrijwel elke slimme thermostaat is op afstand te bedienen, meestal via een internetverbinding en een app vanaf uw smartphone of tablet. Daarnaast heeft een slimme thermostaat een instelbaar klokprogramma en is deze tevens aan te sluiten op een vloerverwarming. Een enkele slimme thermostaat geeft u bovendien inzicht in het verbruik van individuele apparaten, en geeft u een overzicht van wat andere (vergelijkbare) huishoudens verbruiken.

CV ketel met zonneboiler

In het kader van duurzaamheid vinden er steeds nieuwe ontwikkelingen plaats. Eén daarvan is de ontwikkeling van een aansluiting voor een zonneboiler op de CV-ketel. In dit geval wordt bij de installatie van de ketel de zonneboiler aan het apparaat verbonden, die de verwarmingsinstallatie zal voorverwarmen. Omdat de gemiddelde temperatuur van de zonneboiler lager is dan die van een verwarmingsketel, is het niet mogelijk deze volledig te verwarmen. Toch is het CV-systeem dankzij de zonneboiler tot ongeveer 65 graden voor te verwarmen. Een verwarmingsmonteur informeert u met plezier over de voor- en nadelen Of kijkt samen met u naar het budget.

slimme thermostaat Zuid-Holland

Waterdruk CV controleren

Het jaarlijkse onderhoud van de CV-ketel kan beter door een verwarmingsmonteur worden uitgevoerd. Voor een goede werking en het beste rendement van de verwarming bestaan er echter een aantal zaken die u zelf regelmatig moet uitvoeren. Eén daarvan is het controleren van de waterdruk. De waterdruk moet permanent tussen de 1.5 en 2.0 bar staan, wil de CV-ketel goed functioneren. De waterdruk wordt bij de meeste ketels digitaal aangegeven, of via een drukmetertje. Wanneer de waterdruk is gezakt lost u dit eenvoudig op door de ketel bij te vullen. De nieuwste HR, HRe en UHR verwarmingen geven dit zelf aan.

cv ketel met zonneboiler Zuid-Holland

Energiezuinig stoken

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Zuid-Holland de vraag wat zij kunnen doen om zo energiezuinig mogelijk te stoken. Daarom hebben onze specialisten een aantal tips voor u op een rijtje gezet. De beste manier om te besparen is door alle tussendeuren te sluiten. Koop voor het gemak een deurdranger, en u bespaart tot €240,- per jaar. Daarnaast is het aan te raden om ’s nachts de centrale verwarming op een temperatuur tussen de 15 en 18 graden te zetten om geld te besparen. Een derde tip is om slaapkamers niet te verwarmen, maar gebruik te maken van een kruik. Het is zoals u ziet niet ingewikkeld om meer te besparen.

Direct contact

Komt u graag direct in contact met een verwarmingsspecialist die u wil ondersteunen bij de installatie, reparatie of het onderhoud van uw cv-ketel? Hebt u vragen over de prijzen voor het vervangen van uw huidige model door een HR, HRe, of UHR variant? Of wilt u weten welke mogelijkheden wij aanbieden voor een onderhoudscontract? Door te bellen met telefoonnummer 088 444 7661 komt u rechtstreeks in verbinding met een erkend vakman uit Zuid-Holland die u graag van informatie voorziet, of snel naar u toe kan komen om een probleem te verhelpen. Hebt u behoefte aan een inzicht in de prijzen? Vul dan ons contactformulier in, en wij zorgen spoedig voor een offerte op maat. Wij helpen u met alle plezier!

Vrijblijvend contact

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn cv ketel was kapot, maar gelukkig ben ik goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Binnen een uurtje werd ik al geholpen door een zeer behulpzame verwarmingsmonteur en kreeg ik goed advies. Ik ben heel erg tevreden.
Bianca Piek, Zuid-Holland
Vorige week heb ik toch maar eens een vakman een onderhoud beurt laten doen voor mijn cv ketel. Gelukkig was ik op tijd want hij was heel nodig aan reparatie toe. Ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service.
H. Slager, Zuid-Holland
Afgelopen weekend schrok ik midden in de nacht wakker. Mijn verwarming hield er zo maar mee op. En hij maakte een heel raar geluid. Gelukkig kon ik de 24/7 spoedservice gebruiken. Ook al was het midden in de nacht, ik werd meteen geholpen. Klantvriendelijkheid en goede kwaliteit.
K. Smit, Drenthe
Enige tijd geleden hebben wij een verwarmingsinstallatie aangeschaft via cv ketel Nu. We hebben hem nu 4 maanden en zijn zeer tevreden. Ook hebben we al een onderhoudsbeurt gekregen dankzij het onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit die door de verwarmingsmonteur geleverd werd.
Fam. Hoekstra, Zuid-Holland
Via onze kennissen hebben wij de tip gekregen om eens naar onze verwarming te kijken. Dat was maar goed ook. Hij moest namelijk ontluchten, zelf hadden we geen ervaringen met cv ketels. Daarom schakelden wij een vakman in. We kregen zeer goed advies!
Tiny de Jong, Breda
Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden was ik van plan om een nieuwe ketel aan te schaffen. Ik nam contact op met CV Ketel Nu en kreeg het beste advies. Ook werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een HR ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Friesland
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op Cv Ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde het probleem zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Zuid-Holland
Wij hebben gister een cv ketel laten plaatsen via Cv Ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Zuid-Holland

Missie

CV Ketel Nu is de snelste allround verwarmingsspecialist in Nederland voor de installatie van nieuwe verwarmingsketels. Daarnaast helpen wij u graag wanneer uw verwarming kapot is of in storing raakt. Wij bieden hoogwaardige service tegen scherpe prijzen.

Hoe werkt het?

De dienstverlening die wij u aanbieden is even eenvoudig als doeltreffend. U zoekt een specialist voor de reparatie, het onderhoud of installatie van uw verwarmingsketel, wij beheren een landelijk netwerk van installateurs. In de Zuid-Holland en nabije omgeving hebben wij meerdere bedrijven voor u geselecteerd. Indien u belt of een offerte aanvraagt zullen wij deze via ons systeem vrijblijvend en kosteloos doorzetten naar de gelieerde vakmannen. Betreft het een spoedgeval? Vermeld dit dan bij uw aanvraag, de afhandeling zal dan extra snel plaatsvinden.

Landelijke Dekking

CV Ketel Nu is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de verwarming branche. Jaarlijks maken vele huishoudens en bedrijven door heel Nederland gebruik van onze dienstverlening. Door hard te werken en hoogwaardige kwaliteit te leveren is ons bedrijf de laatste jaren behoorlijk gegroeid. Hierdoor zijn wij in staat om landelijke dekking te bieden. De gelieerde monteurs werken in heel Nederland en daardoor is er dus ook altijd in de buurt van Zuid-Holland iemand aanwezig voor de installatie, onderhoud, reparatie of een onderhoudscontract.

Vestigingen

Zoals gezegd zijn wij in rap tempo groot geworden in Nederland. Wij werken inmiddels samen met meer dan 400 verschillende specialisten vanuit het gehele land. Kijk hieronder voor een overzicht van de grootste vestigingen bij u in de provincie.