Intergas verwarming

Intergas verwarmingsketel
Intergas Verwarming bestaat als bedrijf al meer dan 50 jaar, en is actief op het gebied van de ontwikkeling van hoogwaardige verwarming. Het bedrijf produceert sinds de jaren negentig verwarmingsketels, die werken die een hoog rendement leveren (HR). Dit hoge rendement wordt bewerkstelligd door een speciale dubbele twee-in-één warmtewisselaar, die alleen geïnstalleerd mag worden in de HR ketels van Intergas. Met deze warmtewisselaar wordt het warmteverlies geminimaliseerd en de warmteoverdracht geoptimaliseerd. Doordat het koude leidingwater, alsmede het verwarmingswater direct door de wisselaar stromen, worden de rookgassen volledig gekoeld, en kan men ook warmte halen uit het condenswater. Een HR verwarmingsketel van Intergas is niet alleen energiezuinig, hij is ook nog eens eenvoudig in het onderhoud. Een storing kunt u met behulp van een duidelijke handleiding vaak zelf oplossen. Gaat de verwarmingsketel echt kapot, doordat bijvoorbeeld roest wordt gevormd in de warmtewisselaar, dan kunt u voor reparatie het beste contact opnemen met een erkende monteur.

CV-ketel Nu

Bij CV-ketel Nu kunnen we u assisteren bij de aanschaf van een nieuwe CV-ketel, door u informatie te geven over de mogelijkheden. Onze leveranciers hebben verschillende merken en modellen op voorraad, waaronder de HR ketels van Intergas. Zo kan een ieder hier vinden wat hij wil. Daarnaast zijn onze medewerkers beschikbaar voor de reparatie van uw verwarmingsketel als deze kapot gaat, en voor advies bij storing. Wij zijn u graag van dienst!

Bedrijf met Nederlandse roots

Intergas verwarmingsketel

Op 17 januari 1958 werd de Maatschappij voor Intercommunale Gasdistributie Intergas N.V. opgericht in de omgeving van Oosterhout. De opdracht van het bedrijf was om een zo groot mogelijk gebied te laten delen in voordelen van gas. In de laatste 50 jaar hebben de medewerkers van Intergas dan ook vooraan gestaan bij elke ontwikkeling op gasgebied. Dit heeft ervoor gezorgd dat de HR ketels van Intergas in Nederland onder de best verkochte combiketels staan. Dat een verwarmingsketel van Intergas garant staat voor een hoge kwaliteit, blijkt uit het rapport van de Consumentenbond in september 2013: hieruit blijkt dat de ecologische CV-ketel het beste getest is. Bovendien draagt u met de aanschaf van een CV-ketel van Intergas bij aan een duurzamere omgeving. Alle producten dragen bij aan de vermindering van de koolstofdioxide uitstoot, die op kan lopen tot meer dan 30% van de verplichte CO2 uitstoot besparing van de overheid.

Gevarieerd aanbod van HR-ketels

intergas hr ketels
Bij Intergas zijn verschillende combiketels beschikbaar, bovendien kunt u ook kiezen voor enkel de verwarming van uw woning, door een losse CV-ketel. Welk type verwarmingsketel voor u een geschikte keuze blijkt, hangt af van verschillende elementen. Zo moet u eerst kiezen tussen verwarming, of een combinatie van verwarming met warm water. Een tweede keus richt zich op de hoeveelheid warm water die u wenst. Andere factoren vormen de inhoud van het huis en de mate van isolatie. Bovendien is de mate van duurzaamheid ook nog bepalend. Een zeer duurzame CV-ketel kent bijvoorbeeld veel hogere prijzen dan een standaard verwarmingsketel. Bij Intergas worden onder meer de volgende HR ketels geproduceerd:

  • Kombi Kompakt HR
  • Kombi Kompakt HRE A
  • Daikin Altherma
  • Kombi Kompakt HReco

Prijzen

De prijzen voor een verwarmingsketel van Intergas worden hoger, naarmate de energiezuinigheid stijgt. Dit betekent echter ook dat u op de langere termijn zeer veel bespaard op de energiekosten. Daarnaast zijn de prijzen afhankelijk van de installatie en montage. Het kan bovendien zo zijn dat een standaard reparatie- en onderhoudscontract bij de prijs zit inbegrepen. De prijzen in onderstaande tabel vormen een richtlijn, wanneer u de aanschaf van een nieuwe HR ketel overweegt. Let op: de prijzen kunnen per leverancier licht verschillen.

Model Vermogen Prijsindicatie
HRE 28/24 22KW € 1600,00
HReco 36 27KW € 1250,00
HRE 36/60 26KW € 975,00
HRE-A 26KW € 900,00
Prestige HR 26KW € 1100,00

Intergas CV-ketel reparatie

Hoewel we er niet van uit gaan, kan het voorkomen dat uw CV-ketel op enig moment in storing raakt, of kapot gaat. Dankzij een duidelijke handleiding is het gelukkig vaak mogelijk om een storing zelf op te lossen. Zo moet u bij een storing bijvoorbeeld altijd eerst de ketel resetten. Als de verwarmingsketel wel degelijk kapot is, dan raden wij aan om een monteur in te schakelen voor de reparatie. Met de reparatie service van CV-ketel Nu bent u verzekerd van een snelle hulp en deskundig advies. Onze experts kunnen u assisteren bij het onderhoud en de reparatie van uw producten als deze in storing raken of kapot gaan. Heeft u interesse in een nieuwe verwarming? Of is uw huidige HR installatie kapot? Neem dan contact op met onze professionals via het contactformulier. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, en kunnen u ook geheel gratis en vrijblijvend enkele offertes toesturen.

CV ketel merken