cv-ketel Flevoland

Cv-ketel Flevoland

085 500 1687

Een goedwerkende cv-ketel is in Flevoland erg belangrijk. Hebt u last van een storing? Of overweegt u een nieuwe cv-ketel? De verwarmingsmonteur helpt u graag. Op deze pagina leest u meer over de verschillende soorten cv-ketels, de besparingen en de bijbehorende prijzen.

Direct een gratis offerte ontvangen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de scherpe prijzen. Met een nieuwe cv-ketel, of goed onderhoud, zorgt u ervoor dat u bespaart op de stookkosten. Dat wilt u toch ook? Betreft het spoed? Bel dan naar 085 500 1687.

Werkzaamheden cv-monteur

Elke verwarmingsmonteur uit Flevoland die bij ons is aangesloten, is volledig gediplomeerd en beschikt over jarenlange ervaring. Hiermee bent u er van verzekerd dat wanneer uw cv-ketel kapot gaat, het probleem snel verholpen is. Een verwarmingsmonteur kan u onder meer helpen bij: de controle van beveiligingen, de reparatie van lekkages, het reinigen van de warmtewisselaar en het nakijken van het expansievat. Dit regelt u eenvoudig via een onderhoudscontract. Daarnaast kunt u bij onze experts uit Flevoland ook terecht voor:

  • Installatie en reparatie
  • Radiatoren

Onderhoud

Als de installatie goed is uitgevoerd, dan moet u ervoor zorgen dat de conditie van uw cv-ketel optimaal blijft door een regelmatig onderhoud van het systeem. Hiermee voorkomt u dat het systeem kapot gaat, of in storing raakt. Zo bespaart u kosten van een reparatie of zelfs het vervangen van de cv-ketel. Hoewel u zelf enkele onderhoudswerkzaamheden kunt uitvoeren, – denk hierbij aan het ontluchten, of bijvullen van de installatie, – heeft u bij de grote werkzaamheden qua onderhoud een ervaren verwarmingsmonteur nodig. Met een onderhoudscontract bent u er van verzekerd dat het onderhoud jaarlijks wordt uitgevoerd. Bovendien behoudt u met het afsluiten van een onderhoudscontract de fabrieksgarantie op uw verwarming.

cv-ketel onderhoudscontract

Vrijblijvende offerte aanvragen

Als uw verwarming regelmatig een storing aangeeft, de warmtewisselaar kapot is, of als uw cv-ketel onderhoud nodig heeft, dan is het belangrijk dat u het aanbod van specialisten in Flevoland grondig met elkaar vergelijkt. Bijvoorbeeld op het gebied van installatie techniek, de voorwaarden van een onderhoudscontract, of de leverbare merken van verwarmingsketels. Zo weet u zeker dat u een verwarmingsmonteur inschakelt die voldoet aan uw eisen en dat het past binnen uw budget. Vul het offerteformulier in en wij sturen u een offerte van verwarming expert uit Flevoland.

Navigeer direct naar:

Cv installatie | Cv-ketel reparatie | Cv onderhoud

cv-ketel installatie Flevoland

Cv installatie Flevoland

Is het hoog tijd dat u uw verwarmingsketel laat vervangen? Ook dan doet u er goed aan als u een aanvraag doet via cv-ketel Nu. Wij brengen u in contact met verschillende leveranciers uit Flevoland, die de installatie van verschillende merken en modellen realiseren. Van een hoogrendementsketel, tot combiketel, en van verbeterd rendement tot ECO zuinig. Deze leveranciers kunnen u tevens assisteren bij de installatie van de ketel, en het onderhoud ervan.

Navigeer naar:

cv-ketel reparatie Flevoland

Cv reparatie Flevoland

Vermoedt u dat de cv-ketel kapot is? Heeft u bijvoorbeeld een storing in de verwarming en verwarmt deze niet meer? Ga dan niet direct over tot het vervangen van de cv-ketel. Vaak kan met een reparatie de storing worden verholpen, waarna uw verwarming nog jarenlang mee kan. Heeft u een wel een nagedacht over een onderhoudscontract? Dan wordt uw cv-ketel gratis periodiek gecontroleerd en krijgt u vaak een forse reductie op de reparatiekosten van de storing.

Navigeer naar:

cv-ketel onderhoud Flevoland

Cv-ketel onderhoud Flevoland

Naast de installatie, reparatie en het onderhoud van uw cv-ketel, zijn wij tevens bereid om ze schoon te maken. Dit is met name van toepassing op ketels met een hoog rendement. Als hiervan de warmtewisselaar niet regelmatig wordt gereinigd, dan gaat het systeem kapot, en zal de verwarming regelmatig in storing raken. Het schoonmaken van de verwarmingsketel kan eenmalig, het is echter ook mogelijk dat u dit opneemt in het onderhoudscontract.

Navigeer naar:

Cv-ketel kiezen: welk model moet ik kopen?

Wanneer u een nieuwe verwarmingsketel aanschaft, dan gaat u ervan uit dat deze tot 15 jaar meegaat. Het is daarom belangrijk om een model te kiezen dat bij u past, maar met het huidige uitgebreide aanbod is het lastig te achterhalen welk type het meest geschikt is. Vraag uzelf eerst af wat u belangrijk vindt. Hangt de gasketel in het zicht en wilt u daarom een klein model? Of is het formaat juist van ondergeschikt belang? Belangrijk om te onthouden is dat er niet één beste model beschikbaar is, maar dat er wel een model verkrijgbaar is dat het beste bij u en uw situatie past. Vaak vragen klanten naar de installatie met het hoogste vermogen, maar in de meeste gevallen is een lager vermogen juist veel zuiniger.

Cv-ketel: welk vermogen?

Er bestaat een simpele rekensom waarmee u uw benodigde vermogen kan uitrekenen, maar een verwarmingsinstallateur uit Flevoland rekent dit ook met plezier voor u uit. Naast het vermogen zijn er twee belangrijke aspecten waar u rekening mee kan houden: de duurzaamheid en de CW-klasse. De duurzaamheid is te zien aan het verplichte energielabel. Hoe hoger het energielabel, hoe zuiniger het model in gebruik is. Dit houdt in dat u een mooie besparing op uw energiekosten doet! De CW-klasse geeft aan in welke mate het systeem warm water kan leveren, en is een grote invloed op uw wooncomfort. Komt u er niet uit? Dan staat een verwarmingsmonteur uit ons netwerk u graag te woord.

Wat kost een cv-ketel?

Het kopen van een nieuwe verwarmingsinstallatie is een flinke investering. Gelukkig is dit eenmalig en bent u de komende 12 tot 15 jaar voorzien. Wat uw verwarmingsketel gaat kosten is afhankelijk van een aantal factoren: de arbeidskosten en het merk en model. Voor de arbeidskosten betaalt u in Flevoland gemiddeld €500,- tot €900,-. Deze kosten verschillen enorm per leverancier. Om er zeker van te zijn dat u de juiste prijs betaalt, raden wij u daarom aan om een scherpe offerte aan te vragen. De kosten voor de gasketel zelf verschillen dus per merk en model. Ook de CW-klasse heeft een invloed op de prijs. Zo kost een verwarmingsketel met CW-klasse 3 gemiddeld €1.000,- tot €1.200,- en CW-klasse 6 €1.800,- tot €2.600,-.

Prijzen van een nieuwe cv-ketel

Type ketel CW-waarde Gem. prijs excl. installatie* Rendement
HR (solo) CW4 €1.500,- tot €2.900,- 70% – 80%
HR (combiketel) CW4 €1.500,- tot €3.000,- 100% – 107%
HRe CW4 €8.000,- tot €12.000,- 140%
UHR (solo) CW4 €2.200,- tot €3.200,- 140% – 147%
UHR (combiketel) CW4 €2.500,- tot €3.700,- 140% – 147%

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw. Exacte prijs voor een nieuwe cv-ketel bij u weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Combiketel Flevoland

Wilt u de warmwatervoorziening en de verwarming combineren? Kies dan een combiketel. Hier zijn verschillende voordelen aan verbonden, zoals het besparen van ruimte, een eenvoudig installatieproces, een beperkt verbruik van aansluitingen, en weinig zorg voor onderhoud of reparatie. Voor een optimale werking van de combiketel, en het behoud van de fabrieksgarantie adviseren wij dat u een onderhoudscontract afsluit. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud, en neemt de monteur zelf contact met u op om een afspraak te maken. Het nadeel van een combiketel is dat wanneer deze kapot gaat, of een storing vertoont, u direct geen warmwater en geen verwarming heeft. Neem snel contact op met onze spoedservice voor directe reparatie in Flevoland.

Prijs incl. installatie HR combiketel: €2.000,- tot €3.900,-
Gemiddelde rendement HR combiketel: 100% – 107%

HR-ketel Flevoland

In steeds meer Nederlandse huishoudens is de afgelopen jaren een hoogrendementsketel geïnstalleerd. Cijfers van Cobouw geven aan dat dit verschil zelfs met 55% is gestegen in de afgelopen drie jaar. Een hoogrendementsketel is een verwarmingsketel, waarbij extra warmte wordt gegenereerd door een warmtewisselaar die het koude retourwater condenseert. In combinatie met het produceren van warmte uit restwarmte, levert dit in theorie een maximale warmtewinst van elf procent. In de praktijk komt dit echter op een ruime zeven procent. Een extra voordeel van de hoogrendementsketel is het verminderen van het koolstofdioxide verbruik. De HR-ketel is dus energiezuinig en milieuvriendelijk. Overweegt u installatie van een nieuw centraal verwarmingssysteem? Denk dan eens aan een Hr-ketel.

Prijs incl. montage solo HR-ketel: €2.000,- tot €3.700,-
Prijs incl. montage combi HR-ketel: €2.000,- tot €3.900,-

Besparing HR-ketel

Veel mensen schrikken terug voor de aanschaf van een hoogrendementsketel door de hoge prijzen die hieraan verbonden zijn. De kosten komen, inclusief installatiekosten, op €1.800,- tot €3.000,- voor een HR combiketel. Desondanks is een Hr-systeem de investering wel waard. U bespaart namelijk jaarlijks gemiddeld 220m3 aan gas, en 390 kg CO2 ten opzichte van een basislabel verwarmingsketel. Ten opzichte van een conventionele verwarmingsketel bespaart u zelfs tot 337m3 aan gas, en 600 kg CO2. Afhankelijk van de gasprijs, betekent dit een besparing van wel €250,- per jaar.

HR-ketel Flevoland

HRe-ketel

De HRe cv-ketel maakt naast warmte ook elektriciteit. Hiervoor gebruikt de ketel gas en zet dit op efficiënte wijze om in stroom. De HRe cv-ketel is met name interessant als u meer dan 1600m3 gas verbruikt. Dan wekt u namelijk genoeg stroom op om de hoge aanschafprijs te compenseren. Ook als uw woning niet goed gesoleerd is, en het moeilijk is om isolatie aan te brengen, is de aanschaf van de HRe cv-ketel een slimme keuze. De HRe-ketel is in feite een kleine energiecentrale in uw woning in Flevoland. Laat de verwarmingsmonteur goed uw wand controleren. Het systeem is namelijk erg zwaar.

Prijs incl. montage HRe-ketel: €8.000,- tot €12.000,-
Gemiddeld rendement HRe-ketel: 140%

UHR-ketel

Een UHR (ultra hoog rendement) cv-ketel wordt gecombineerd met een warmtepomp. Deze pomp gebruikt temperatuurverschillen en genereert zo extra warmte. In vergelijking met reguliere HR-combiketels haalt deze variant maar liefst 40% meer rendement. Er zijn nog interessante opties van de UHR cv-ketel, denk aan het koelen van uw ruimtes in de zomermaanden. Door de kleine omvang van deze varianten zijn ze erg geschikt bij appartementen of kleine woningen. U kunt in Flevoland gebruik maken van beschikbare subsidies. Kijk op de website energiesubsidiewijzer.nl voor de subsidies. Eventuele nadelen zijn de iets hogere aanschafprijs en dat het systeem niet volledig geluidsstil is.

Prijs UHR-ketel (combi), inclusief installatie: €3.000,- tot €4.600,-
Gemiddelde rendement van UHR-ketel: 140% – 147%

Huren, leasen of kopen?

Het is mogelijk dat u een verwarmingsinstallatie gaat huren, leasen of kopen. Dit is mogelijk bij elk model, met elke warmwatercapaciteit, en elke keurklasse. Wanneer de maandelijkse kosten hiervoor met elkaar worden vergeleken, dan blijkt dat het kopen van een verwarmingsketel op de lange termijn het goedkoopst is, inclusief onderhoudskosten en installatiekosten. Gaat u echter op korte termijn verhuizen? Dan is het huren van een verwarmingssysteem goedkoper. Hiervoor betaalt u een maandelijks bedrag, dat zo’n 15% hoger ligt, dan de maandelijkse kosten bij het kopen (gebaseerd op een gemiddelde levensduur van 12 jaar). Least u een CV-ketel? Dan liggen de maandelijkse kosten 19% hoger. Het systeem is echter na verloop van tijd wel uw eigendom, waarna u hier winst op kunt maken.

Wat is de beste optie?

De onderstaande tabel geeft alles nog eens schematisch weer. Wilt u weten welk van de bovenstaande mogelijkheden het beste past bij uw situatie? Vraag via het contactformulier een offerte aan van een installatiebedrijf uit Flevoland. Door te kijken naar budget, vereisten, en voorwaarden die aan de offerte verbonden is maakt u de beste keuze bij het vervangen van uw oude cv-ketel. Wanneer we de gemiddelde uitgaven van onderhoud, installatie en reparatie bij de aanschafprijs optellen, dan hebt u de investering in een hoogrendementsketel binnen acht jaar terug verdiend.

Berekening kosten cv-ketel Kopen Leasen Huren
Totaalbedrag levensduur 12 jaar €4.050,- €4.850,- €4.675,-
Gemiddelde kosten per maand €28,13 €33,68 €32,47

Meer weten over de prijzen & mogelijkheden?

Vul het offerteformulier in voor een scherp geprijsde offerte van een cv-ketel specialist uit Flevoland!

Gratis offerte aanvragen

Cv-ketel plaatsen Flevoland

Een cv-ketel heeft net als andere apparaten een beperkte levensduur. Wij gaan over het algemeen uit van een levensduur tussen de 12 en 15 jaar. Is uw installatie nog steeds werkend na deze periode, dan adviseren wij alsnog om het apparaat te vervangen, in verband met het besparen op de stookkosten. Redenen van het vervangen van de centrale verwarming zijn, naast deze besparing op de stookkosten, een verbeterd rendement en een stijging van de waarde van uw woning in Flevoland. Hebt u hulp nodig bij het vervangen van de verwarmingsketel bij u thuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

cv-ketel installeren Flevoland

Regels, keurmerken en voorschriften

Voor het uitvoeren van werkzaamheden aan verwarmingsinstallaties, zoals cv-ketels, is vanaf 1 april 2023 een CO-certificaat vereist voor de cv-monteur. Deze wet is bedoeld om koolmonoxideproblemen te verminderen. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de gasketelwet.

Om u te helpen met uw keuze voor een nieuwe verwarmingsinstallatie, worden er diverse keurmerken uitgegeven. Eén van de meer bekendere is Gaskeur. Dit keurmerk richt zich op de energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid en wordt vrijwillig toegepast. Ketels met het Gaskeur keurmerk gaan dus verder dan de wettelijk gestelde eisen aan duurzaamheid. Als u bovendien op zoek bent naar een installatiebedrijf, dan kunt u tevens letten op het OK-CV keurmerk. Installateurs die beschikken over dit keurmerk voldoen aan strenge eisen op het gebied van energiezuinigheid en
veiligheid.

Prijs opbouw installatie cv-ketel

Omschrijving Prijs * Percentage van totaal
Cv-ketel (HR) €1.500,- tot €3.000,- 65% – 70%
Montage €500,- tot €900,- 30% – 35%
Totale kosten €2.000,- tot €3.900,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw. Exacte prijs voor een nieuwe cv-ketel bij u weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel vervangen

Een cv-ketel heeft net als andere apparaten een beperkte levensduur. Wij gaan over het algemeen uit van een levensduur tussen de 12 en 15 jaar. Is uw installatie nog steeds werkend na deze periode, dan adviseren wij alsnog om het apparaat te vervangen, in verband met het besparen op de stookkosten. Redenen van het vervangen van de centrale verwarming zijn, naast deze besparing op de stookkosten, een verbeterd rendement en een stijging van de waarde van uw woning in Flevoland. Hebt u hulp nodig bij het vervangen van de verwarmingsketel bij u thuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Levensduur

De precieze levensduur van uw centrale verwarming is afhankelijk van een aantal factoren. Het merk en model, uiteraard, maar ook de mate van onderhoud. De ervaring leert dat structureel onderhoud niet alleen de levensduur met een paar jaar verlengd, maar dat ook het rendement zo lang mogelijk behouden blijft. Bovendien zult u dankzij goed onderhoud aan oudere modellen minder last hebben van storingen. Gemiddeld ligt de levensduur tussen de 12 en 15 jaar.

Verwarmingsmonteur gezocht voor het plaatsen van uw cv-ketel?

Vul het offerteformulier in voor een scherp geprijsde offerte van een specialist uit Flevoland!

Gratis offerte aanvragen

Merken cv-ketels

Een cv-ketel is een apparaat waar u jarenlang, zorgeloos van wilt genieten. Het is dus van belang dat u uw opties goed overweegt. Wij werken uitsluitend met A-merken, waardoor wij kwaliteit en een lange levensduur aan onze klanten kunnen garanderen. Wij werken voornamelijk met de A-merken: Atag, AWB, Bosch, Intergas, Ferroli, Remeha, Nefit en Vaillant. Daarnaast zijn de merken: Beretta, Itho Daalderop en Vliessman eventueel verkrijgbaar. In totaal zijn dat elf kwaliteitsmerken van cv-ketels. Wij begrijpen dat het kiezen van een merk een lastige keuze is. Daarom helpt onze verwarmingsmonteur uit Flevoland graag bij de keuze. Zo weet u zeker dat u uw oude cv-ketel laat vervangen door een goed merk en type ketel.

Wij leveren & installeren nagenoeg alle merken ketels

De meest bekende merken zijn:

Gemiddelde prijzen per merk

Prijsklasse Merken cv-ketels Gemiddelde prijzen*
Laag AWB, Ferroli, Intergas, Remeha €800,- tot €1.100,-
Midden Bosch, Daalderop, Vaillant €1.000,- tot €1.300,-
Hoog Atag, Nefit €1.300,- tot €1.700,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen voor een CW4 ketel (exclusief installatie).

Atag

De Atag Hr cv-ketel krijgt al acht jaar op rij het predicaat ‘Beste cv-ketel uit de test’. De cv-ketel van Atag scoort dus erg goed op de test van de consumentenbond. De cv-ketels worden getest op energiezuinigheid, opwarmtijd en betrouwbaarheid. Atag biedt een CV en HR ketels aan.

AWB

AWB is sinds 1934 een deskundig en toegewijd partner in totaaloplossingen. Het merk is onderdeel van de Vaillant Group, de grootste cv-ketel fabrikant van Europa. Het assortiment bestaat uit cv-toestellen, kamer thermostaten en duurzame systemen.

Bosch

Bosch houdt zich bezig met de productie en ontwikkeling van cv-ketels en warmwater toestellen. Het merk Bosch staat synoniem voor betrouwbaarheid. De modellen van Bosch zijn stil, compact, gebruiksvriendelijk en erg zuinig. Nefit cv-ketels is een dochter van Bosch.

Ferroli

Ferroli wil door continu te blijven investeren in duurzame energieoplossingen effectief bijdragen aan een groenere wereld. Het bedrijf is een Italiaanse multinational die zich richt op de verwarmingsbranche. Ferroli levert op dit moment de serie Hr-ketels: Ferroli BlueSense.

Intergas

Intergas Verwarming behoort bij de pioniers van cv-techniek. Al ruim 50 jaar zijn ze bezig met het perfectioneren van de verwarmingsketels. Het merk levert op dit moment 21 cv-ketels. De consumentenbond heeft al meerdere keren een Intergas cv-ketel bekroond als ‘Beste uit de test’. In 2016 was dit niet het geval.

Nefit

Nefit had de primeur: ze brachten als eerste ter wereld de hoogrendementsketel op de markt. Vanaf dat moment zijn de duurzame warmteoplossingen verder gegroeid tot wat het nu is. Op dit moment is Nefit al ruim 30 jaar één van de meest verkochte merken van Hr-ketels. Ze testen elke cv-ketel uitvoerig.

Remeha

Met Remeha kiest u innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het merk is al ruim 75 jaar actief in de verwarmingsbranche. De Remeha Tzerra Plus eindigde in de test van 2016 op de 1e plaats. Deze cv-ketel is extreem klein, maar biedt grote prestaties. In de top 10 van de consumentenbond stonden diverse Remeha cv-ketels.

Vaillant

Vaillant bestaat al ruim 140 jaar en is onderdeel van de internationale Vaillant Group. Het bedrijf maakt onder andere Hr-ketels, warmtepompen en geisers. Vaillant levert in ruim 60 landen wereldwijd. De Vaillant Ecotec plus VHR 30-34/5-5 is in 2016 op de 3e plek geëindigd van de test van de consumentenbond.

cv-ketel storing verhelpen Flevoland

Cv-storing Flevoland verhelpen

Hoewel een jaarlijkse controle op basis van een onderhoudscontract een optimale werking van het verwarmingssysteem nastreeft, kan het desondanks voorkomen dat uw cv-ketel kapot gaat, of een storing aangeeft. De storing kan verschillende oorzaken hebben, zoals het slijten van beveiligingen, of een lekkage binnen het leidingnetwerk. Raadpleeg ook onze checklist bij de storing: zo kunt u zelf de verwarming bijvullen of ontluchten. Wat de oorzaak van de storing ook is, een verwarmingsmonteur van cv-ketel Nu zal u in Flevoland zo spoedig mogelijk assisteren. De storing wordt over het algemeen dezelfde dag nog opgelost.

cv-ketel bijvullen

Cv-ketel bijvullen

Eén van de vormen van onderhoud die u zelf kunt uitvoeren is het bijvullen van de ketel. De installatie moet worden bijgevuld wanneer de waterdruk onder de 1.5 bar komt te staan. Dit gebeurt onder andere wanneer er een lekkage is, maar ook als u de radiatoren heeft ontlucht. Hebt u de cv-ketel net bijgevuld en is de waterdruk alweer gezakt? Schakel dan een verwarmingsmonteur in, waarschijnlijk moet er ergens een reparatie worden uitgevoerd. Gaat u zelf de verwarming bijvullen? De vulslang moet eerst vol zitten met water, voordat u de vulkraan openzet. Wij helpen desgewenst graag.

Instructievideo: hoe vult u een cv-ketel bij?

Cv-ketel specialist nodig?

De cv-monteur is snel bij u ter plaatse in Flevoland.

Gratis offerte ontvangen
expansievat kapot

Expansievat kapot

Uw verwarmingsinstallatie kan heel wat druk aan, maar als deze toch te hoog wordt dan vangt het expansievat de druk op. Het expansievat is met een membraan onderverdeeld in twee gedeeltes: één gevuld met stikstof en één gevuld met water. Na verloop van tijd kan het membraan poreus worden, waardoor het complete expansievat zich langzaamaan vult met water. Hierdoor daalt de druk in het systeem en doordat u deze blijft bijvullen loopt u het risico dat het expansievat gaat lekken. In dit geval is een reparatie noodzakelijk.

cv-ketel kapot

Problemen met de driewegklep

De centrale verwarminginstallatie is erg complex en bestaat uit vele verschillende onderdelen. Sommige onderdelen zullen sneller slijten dan andere. Wanneer u een onderhoudscontract heeft afgesloten dan worden deze onderdelen vervangen voordat er problemen veroorzaakt worden. Eén van de onderdelen die met enige regelmaat vervangen moet worden is de driewegklep. U kan de driewegklep zien als een verkeerswissel. Het verwarmde water in het systeem gaat standaard naar uw radiatoren maar zodra u de warm water kraan open draait zend de driewegklep het hete water naar de platenwisselaar om het tapwater te verwarmen.

Lekkage cv-ketel

Zoals u hierboven kunt lezen bestaat er de mogelijkheid dat het expansievat kan gaan lekken. Het kan echter ook gebeuren dat de sifon, de ontluchter of hydroblok kapot gaat. In alle gevallen zal de druk in het systeem dalen omdat er continu water uit de combiketel loopt. Merkt u dat u steeds vaker uw verwarmingsinstallatie bij moet vullen en dat de druk maar blijft dalen? Grote kans dat er dan een lekkage aanwezig is. Als u niet weet hoe u dit met een reparatie op moet lossen, kunt u gebruik maken van de storingsdienst van een verwarmingsinstallateur uit Flevoland.

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract is een methode om het onderhoud van uw centrale verwarming te reguleren. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij een verwarmingsmonteur, dan weet u zeker dat er periodiek een specialist langskomt ter controle van uw cv-ketel. Mochten er beschadigingen of slijtage zijn opgetreden dan kan deze specialist bovendien direct de nodige reparatie uitvoeren. Dankzij het onderhoudscontract profiteert u tevens van het behoud van de fabrieksgarantie en een optimaal rendement doordat de cv-ketel steeds weer opnieuw wordt ingeregeld.

Wat kost cv-ketel onderhoud?

Onderhoud Gemiddelde prijzen* Welk onderhoudscontract?
Eenmalig €70,- tot €120,- Geen onderhoudscontract. Eenmalig onderhoud, incl.: voorrijkosten, arbeidskosten
Onderhoudscontract €70,- tot €110,- per jaar Incl.: 2 jaarlijks onderhoud, voorrijkosten, onderhoudskosten
Servicecontract €80,- tot €150,- per jaar Incl.: 2 jaarlijks onderhoud, in een dag geholpen, onderhoudkosten, voorrijkosten, toestelonderdelen gedeeltelijk
All-in contract €130,- tot €200,- per jaar Incl.: 2 jaarlijks onderhoud, in een dag geholpen, onderhoudskosten, voorrijkosten, geen materiaalkosten, 24/7 bereikbaar

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

cv-installateur Flevoland

Vrijblijvende offerte

Is het hoog tijd dat uw centrale verwarming vervangen wordt, en bent u benieuwd naar de voordelen van een Hr-model? Hebt u een vraag over de kosten van het afsluiten van een onderhoudscontract? Of wilt u weten wat een verwarmingsmonteur uit ons netwerk in Flevoland kan betekenen bij het repareren van een storing en een installatie? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Hierop kunt u aangegeven wat uw wensen zijn voor een nieuw apparaat, en is het mogelijk om vragen te stellen. Wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden en sturen u met plezier een vrijblijvende offerte toe.

Gratis offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn cv-ketel was kapot, maar gelukkig ben ik goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Binnen een uurtje werd ik al geholpen door een zeer behulpzame verwarmingsmonteur en kreeg ik goed advies. Ik ben heel erg tevreden.
Bianca Piek, Flevoland
Vorige week heb ik toch maar eens een vakman een onderhoud beurt laten doen voor mijn cv-ketel. Gelukkig was ik op tijd want hij was heel nodig aan reparatie toe. Ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service.
H. Slager, Flevoland
Afgelopen weekend schrok ik midden in de nacht wakker. Mijn verwarming hield er zo maar mee op. En hij maakte een heel raar geluid. Gelukkig kon ik de 24/7 spoedservice gebruiken. Ook al was het midden in de nacht, ik werd meteen geholpen. Klantvriendelijkheid en goede kwaliteit.
K. Smit, Drenthe
Enige tijd geleden hebben wij een verwarmingsinstallatie aangeschaft via cv-ketel Nu. We hebben hem nu 4 maanden en zijn zeer tevreden. Ook hebben we al een onderhoudsbeurt gekregen dankzij het onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit die door de verwarmingsmonteur geleverd werd.
Fam. Hoekstra, Zuid-Holland
Via onze kennissen hebben wij de tip gekregen om eens naar onze verwarming te kijken. Dat was maar goed ook. Hij moest namelijk ontlucht worden, zelf hadden we geen ervaringen met cv-ketels. Daarom schakelden wij een cv-installateur in. We kregen zeer goed advies!
Tiny de Jong, Breda
Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv-ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden was ik van plan om een nieuwe ketel aan te schaffen. Ik nam contact op met cv-ketel Nu en kreeg het beste advies. Ook werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een HR ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Friesland
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op cv-ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde het probleem zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Flevoland
Wij hebben gister een cv-ketel laten plaatsen via cv-ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Flevoland

Missie

Cv-ketel Nu is de snelste allround verwarmingsspecialist in Nederland voor reparatie, onderhoud en installatie. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle afhandeling van problemen als storing in de beveiligingen, of het vervangen van een kapot expansievat. Wij bieden hoogwaardige service tegen scherpe prijzen.

Hoe werkt het?

Onze dienstverlening is simpel en doeltreffend. U zoekt een ervaren verwarmingsmonteur voor de reparatie, het onderhoud of de installatie van uw cv-ketel, en wij beheren een landelijk netwerk van installateurs. Wanneer u bij ons bijvoorbeeld een aanvraag doet voor een onderhoudscontract, dan kunnen wij een offerte aanvragen bij aan ons gelieerde vakmannen uit Flevoland. Deze sturen we zo snel mogelijk aan u door.

Landelijke Dekking

Dankzij hard werk, het bieden van kwaliteit, scherpe prijzen, en een hoge klantvriendelijkheid, is ons netwerk de laatste jaren hard gegroeid. cv-ketel Nu is een begrip geworden in de verwarming branche, en vele huishoudens in Nederland maken wekelijks gebruik van onze diensten. Dankzij de uitbreiding zijn we tegenwoordig in staat om landelijke dekking te bieden. Dit betekent dat wij over heel Nederland verschillende monteurs aan het werk hebben. Zo werkt er ook altijd een verwarmingsmonteur in de buurt van Flevoland.

Vestigingen

Zoals gezegd zijn wij in rap tempo groot geworden in Nederland. Wij werken inmiddels samen met meer dan 400 verschillende specialisten vanuit het gehele land.

Vraag over cv-ketels?

Hebt u een vraag over cv-ketels? Neem dan een kijkje op de meest gestelde vragen pagina.