Ferroli CV-ketels

Ferroli CV Ketel
Sinds 1964 produceert de Gruppo Ferroli CV-ketels (voorheen bekend onder de naam AGPO Ferroli) hoogstaande CV-ketels. Eén van de doelen van Gruppo Ferroli is innovatie en onderzoek op het gebied van duurzame energiesystemen, om op deze wijze bij te dragen aan een groener milieu. De toepassing van HR technologie vormt een voorbeeld van een dergelijke energiezuinige stap. Hiermee genereert een verwarmingsketel meer energie, waardoor de gemiddelde stookkosten zullen dalen. Door het kopen van een hoogrendementsketel zal de klant dan ook bijdragen aan een beter milieu, terwijl het tevens budgettair voordelig is. Bij CV-ketel Nu kunt u terecht voor het kopen van verschillende ketelsystemen zoals die door Ferroli worden aangeboden. Wij kunnen onder andere offertes aanbieden voor de Megastar Verbeterd Rendement (VR) lijn, en de Energytop systemen. Daarnaast kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van CV-ketel Nu, wanneer uw CV-ketel kapot is, of een storing aangeeft. Ongeacht het probleem kunnen onze experts uw verwarmingsketel gegarandeerd snel en vakkundig repareren. Neem voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte contact op via het contactformulier. Wij helpen u graag.

Diverse systemen en prijzen

Bij Ferroli worden drie verschillende systemen geproduceerd. Ten eerste het EnergyTop Cascadesysteem, ten tweede de Blue Sense HR lijn, en ten derde de Mega Star VR lijn. Elk CV-ketel systeem heeft hierbij enkele eigen toepassingen, en wordt geleverd in verschillende prijsklassen. Hieronder vindt u per systeem enige informatie en een overzicht van de mogelijke prijzen voor als u een dergelijke verwarmingsketel wilt kopen.

EnergyTop Cascadesysteem

De Cascadesytemen van Ferroli hebben een unieke techniek, waarmee ze uitermate geschikt worden voor het verwarmen van grotere ruimtes of een serie aan ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verzorgingstehuis, kantoor of appartementencomplex. Doordat verschillende verwarmingsketels aan elkaar worden gekoppeld verhoogt u het vermogen en heeft u een collectief beheer. Dankzij de koppeling genereert u zo’n 500KW per vierkante meter. De Cascadesystemen zijn verkrijgbaar in een cascadekast (160KW of 250KW) en een wandketel uitvoering (80KW of 125KW). Door de betrouwbare werking gaan deze modellen niet snel kapot, waardoor u bespaart op reparatiekosten. De CV-ketels kunt u zowel binnen als buiten laten installeren.

Blue Sense HR lijn

Blue Sense
De Ferroli Blue Sense HR lijn bestaat uit drie hoogrendement combiketels. Een CV-ketel in deze serie levert op duurzame wijze warmte en water, waarbij zo weinig mogelijk energie verloren gaat. Combiketels uit de HR productielijn werken zeer duurzaam door het innovatieve pijp-in-pijpprincipe waar Ferroli om bekend staat. Dit principe houdt in dat de pijpjes voor zowel het tapwater- als cv-watercircuit uit één enkele buis roestvrijstaal bestaan. Hierdoor ontbreken lasverbindingen, en wordt roest en weer voorkomen. Als gevolg heeft de wisselaar een uitstekende waterdoorstroom, en komt de CV-ketel niet snel in storing. Bovendien bespaart u op deze wijze sterk in de energiekosten .

MegaStar VR lijn

Megastar VR lijn
De MegaStar ketels van Ferroli zijn specifiek ontwikkeld voor bouwkundige situaties waarin het onmogelijk blijkt een HR-ketel te plaatsen, of wanneer de installatie zeer hoge prijzen kent. Zo is het bij een hoogrendementsketel bijvoorbeeld noodzakelijk een rioolaansluiting te hebben voor de afvoer van condenswater. De Mega Star verwarmingsketel vormt daarbij een uitkomst. Een verwarmingsketel met verbeterd rendement wordt zowel in een open en gesloten versie aangeboden. De open CV-ketel haalt de nodige verbrandingslucht uit de omgeving, die u dan ook goed moet ventileren. Het gesloten model heeft een Air Balance System, en onttrekt de benodigde verbrandingslucht uit de buitenlucht. VR-ketels zijn eenvoudig te installeren en makkelijk te repareren als ze kapot gaan. Bovendien kunt u tegen relatief lage prijzen al een VR verwarmingsketel kopen.

Prijzen

De prijzen voor de combiketels van Ferroli variëren per model. In onderstaande tabel vindt u enkele prijsindicaties. De prijzen kunnen echter per leverancier variëren, evenals de prijzen voor het monteren en repareren. Is uw huidige combiketel niet meer te repareren kapot, en overweegt u om een verwarmingsketel te kopen? Vergelijk dan altijd de prijzen bij verscheidene leveranciers.

Model Capaciteit Prijsindicatie
BleuSense 3 21KW € 650,00
BleuSense 4 24KW € 775,00
BleuSense 5 28KW € 900,00
Megastar 3F 23KW € 750,00
Megastar 3C 23KW € 825,00

Is uw Ferroli verwarmingsketel kapot?

reperatie
Het kan gebeuren dat uw CV-ketel kapot gaat. Oorzaken van een storing zijn onder andere het onjuist ventileren van een ruimte, een gebrekkig onderhoud, problemen met de warmtewisselaar of een storing in het technisch systeem. Als een verwarmingsketel kapot gaat, raden wij aan direct contact op te nemen met een monteur. Deze kan de storing vakkundig verhelpen en uw Ferolli CV-ketel direct repareren. Ga daarom bij een storing niet zelf aan de slag om deze te repareren. U loopt kans dat u de ketel nog meer kapot maakt dan deze in eerste instantie was.

24 uurs reparatie en storing service

Bij CV-ketel bieden wij dan ook een 24uurs reparatie en storing service. Is uw verwarmingsketel kapot? Heeft u problemen met het warm water? Krijgt u de verwarming niet meer goed aan? Bel direct met één van onze monteurs. Dankzij het landelijke netwerk van CV-ketel Nu is er altijd iemand bij u in de buurt om de storing van uw verwarmingsketel te repareren. Daarnaast kunnen onze experts u ook adviseren als u een nieuwe combiketel wilt kopen, of wanneer u vragen heeft over het onderhoud van uw huidige model. Onze professionals zijn u graag van dienst!

CV ketel merken