ATAG verwarming

ATAG CV Ketel
Bij ATAG verwarming bent u aan het juiste adres voor CV-ketels, zonlichtsystemen, boilers en thermostaten. De producten van het bedrijf worden ontwikkeld met aandacht voor het hoogste rendement en een uitstekende kwaliteit. Dat een CV-ketel van ATAG een goede keuze is, blijkt uit de onderzoeken van de Consumentenbond. In zowel 2009, 2011, 2012 en 2013 werd een ATAG verwarmingsketel als beste getest. Met name de energiezuinigheid werd hierbij hoog aangeslagen. Alle verwarming producten van ATAG worden geproduceerd met een roestvrijstalen (RVS) warmtewisselaar. Dankzij de lange levensduur van deze wisselaar en de lage onderhoudsintensiviteit, creëert men een zeer hoog rendement. De verwarming artikelen van ATAG zijn gegarandeerd betrouwbaar, duurzaam, milieuvriendelijk, energiezuinig en comfortverhogend. Bij CV-ketel Nu bieden wij verscheidene ATAG modellen aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het repareren van uw verwarmingsketel wanneer deze kapot gaat, of voor hulp bij een storing. Wilt u meer informatie? Dan zouden we u willen vragen het contactformulier in te vullen. Heeft u behoefte aan het vergelijken van prijzen van enkele combiketels? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. De medewerkers van CV-ketel Nu zijn u graag van dienst.

Ontstaan van het bedrijf

In 1948 werd ATAG opgericht, dat in 1994 beter bekend stond onder de naam ATAG Holding NV. Dit bedrijf specificeerde zich in verschillende bedrijfstakken zoals Fietsen (Batavus), Verlichting, en Verwarming. Vlak voor de eeuwwisseling werden de verscheidene dochteronderneming verkocht, waarna de verwarming productie verder ging onder de naam ATAG Heating Group BV. Hier is de Nederlandse ATAG Verwarming onderdeel van. Tegenwoordig worden de producten van ATAG in twaalf verschillende landen geproduceerd en geleverd. Bovendien wil het bedrijf continu vooroplopen op het gebied van techniek, prestatie en design. Dit betekent dat de ATAG producten geschikt zijn voor zowel de zakelijke en consumentenmarkt. De artikelen hebben niet alleen qua rendement een vooraanstaande positie, ook de kwaliteit doet hier niet voor onder. De ketels gaan niet snel kapot, en zijn eenvoudig te repareren. Een storing kan vaak binnen het half uur door een reparateur worden verholpen.

Gevarieerd aanbod van modellen

ATAG modellen
U kunt een ATAG verwarmingsketel aanschaffen in verschillende modellen en systemen. U kunt onder meer kiezen voor een CV-ketel uit de Q-serie, de Q-CC, E-Serie, en Q-Solar. Daarnaast moet u een keuze maken voor een Compact, Solo, of Comfort systeem. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende systemen en de specifieke toepassingen hiervan. Bovendien geven we u een indicatie van de bijkomende prijzen.

  • Compact. Een combinatieketel is uitermate geschikt wanneer u maar een beperkte ruimte ter beschikking heeft. De verwarmingsketel zorgt voor een goed warmwatercomfort, en neemt slechts een bescheiden ruimte in. Elke CV-ketel is daarnaast van HR kwaliteit. Dit betekent dat ze energiezuinig werken en slechts een enkele keer een storing vertonen.
  • Comfort. De CV-ketel met specifiek comfortsysteem gebruikt u wanneer u behoefte heeft aan een grote warm water voorraad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan water voor douches in de sporthal of een vakantieaccommodatie. Deze verwarmingsketel gaat bovendien niet snel kapot, waardoor u iedereen een goed comfort aan kan bieden.
  • Solo. Wilt u geen warm tapwater, maar enkel verwarming? Kies dan voor de Solo verwarmingsketel. Hiermee bespaart u enorm in de prijzen, maar bent u wel verzekerd van een heerlijk verwarmde woning. Mocht u in de toekomst toch nog een boiler aan de verwarmingsketel willen koppelen, dan is dat uiteraard mogelijk. Het is bovendien mogelijk om een zonneboiler aan te schaffen.

Prijzen

De prijzen voor een verwarmingsketel van ATAG zijn afhankelijk van het gekozen systeem en model. Het blijkt over het algemeen dat de prijzen voor de ketels relatief iets hoger uitvallen dan die van andere merken. Hiervoor krijgt u echter een uitstekende kwaliteit terug. De combiketels zullen niet snel in storing of kapot gaan, en zullen altijd snel te repareren zijn. In onderstaande tabel staan enkele prijzen en modellen. Deze prijzen vormen echter slechts een indicatie, en kunnen variëren per leverancier.

Model Vermogen Prijsindicatie
E-325EC 28KW € 1200,00
E-264C 23KW € 1000,00
A244EC 22KW € 1150,00
A203C 18KW € 800,00
Q-38S 33KW € 1800,00
Q-51C 51KW € 2750,00

Storing aan uw ATAG CV-ketel?

Het kan voorkomen dat uw CV-ketel in storing of kapot raakt. Een verwarmingsketel kan bijvoorbeeld afslaan door een lage waterdruk of een gebrek aan ventilatie. Daarnaast gaat een CV-ketel soms kapot door corrosie of slijtage. Wat de reden voor een storing ook is, de reparateurs die zich hebben aangesloten bij CV-ketel Nu kunnen uw verwarmingsketel snel en vakkundig repareren. Dankzij jarenlange ervaring en specifieke kennis op het gebied van verwarming en warm water vormt geen enkele storing een probleem. Bovendien hoeft u dankzij onze 24uurs service niet lang te blijven zitten met een verwarmingsinstallatie die kapot is. Een monteur kan binnen een halve dag bij u op de stoep staan om de boiler of ketel te repareren. Daarnaast kunnen de medewerkers van CV-ketel Nu u voorzien van advies op het gebied van onderhoud en nieuwkoop. Wat uw vraag ook is, vul het contactformulier in, en wij helpen u binnen enkele werkdagen. Wilt u graag weten wat voor u de kosten zullen vormen van de aanschaf van een nieuwe HR-ketel? Wij kunnen u tevens gratis en vrijblijvend enkele offertes toesturen. Heeft u geen idee hoe u zelf uw boiler kunt repareren? We helpen u graag!

CV ketel merken