Combiketel

Combiketel

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe warmwater voorziening of een andere installatie voor uw verwarming, kunt u overwegen een combiketel aan te schaffen. Een combiketel is een verwarmingsketel die zowel voor de warmwater voorziening als de verwarming van uw woning zorgt. Het voordeel hiervan is dat u niet geen extra boiler of geiser hoeft aan te schaffen. Het nadeel is dat u bij een storing, direct geen warm water en geen verwarming in uw woning heeft. Omdat tussen de ene en de andere combiketel nogal wat verschil zit, is het verstandig om u goed te laten voorlichten over de verschillende mogelijkheden, prijzen en variatie in kwaliteit, onderhoud en installatie.

HR Combi ketels

Het verschil tussen Hoogrendement combiketels en een standaard combiketel installatie, is dat een standaard combiketel alleen CV water verwarmt, terwijl de HR ketel het warm water direct verwarmen in een warmte wisselaar. Door de innovatieve technologie is de HR combiketel zeer efficiënt. Wanneer we het verschil meten in rendement (het nuttig gebruik van energie), komt een verschil van minimaal 11 procent naar voren. Bij een standaard (VR) combiketel is het rendement 89 procent, waar een HR installatie minimaal 100 procent van de energie omzet in nuttige warmte. Deze methode is niet alleen gunstig voor uw budget, maar door de vermindering van CO2 ook nog eens goed voor het milieu.

Lees op deze pagina meer informatie over Hre-ketels!

Voordelen combiketel

Er zijn verschillende voordelen aan de aanschaf van een combiketel verbonden.

  • Hiermee zorgt u voor zowel verwarming als warm water, wat kosten en ruimte bespaart
  • U heeft minder aansluitingen nodig
  • Eenvoudige installatie
  • Energiezuinig en milieuvriendelijk (HR variant)
  • Kostenbesparend
  • Weinig zorg voor onderhoud of reparatie

Professioneel aanbod

De experts van CV ketel Nu, bieden u een assortiment aan CV en combiketels aan. Met onder meer ketels van de merken Atag, Bosch, Easy Drain, Intergas, Nefit, Remeha en Vaillant. Daarnaast zijn onze werknemers ten allen tijde beschikbaar voor uw hulpvraag rondom installatie, onderhoud en reparatie. Door specialisten wordt aangeraden dat u minimaal één keer per jaar in het onderhoud van uw combiketel voorziet. Daarnaast is het belangrijk dat de installatie van een combiketel professioneel gebeurd. Probeert u een CV installatie zelf uit te voeren, dan heeft u de kans dat een fout in het systeem optreedt, wat voor veel ongemak zorgt. De medewerkers bij CV Ketel Nu zorgen er bovendien voor dat elke nodige reparatie aan uw combiketel direct en adequaat wordt uitgevoerd. Hierdoor heeft u zo snel mogelijk weer het comfort waar u recht op heeft.

Prijzen

De prijzen van een combiketel variëren tussen de 1.500 en 3.500 euro. Dit is afhankelijk van de warmtecapaciteit, het vermogen en de gaskeur CW klasse. Om te bepalen welke combiketel het beste bij u past, is het aan te raden verschillende offertes aan te vragen, of deskundig advies bij een professionele cv-ketel leverancier. De experts van CV ketel Nu hebben jarenlange ervaring met de installatie, reparatie en het onderhoud van combiketels. Zij kunnen u van professioneel advies voorzien, en u helpen bij de aanschaf van de combiketel die het best bij u past. Bent u geïnteresseerd? Vul dan het offerteformulier in. Wij sturen u verschillende offertes, opdat u zelf prijzen en aanbiedingen kunt vergelijken. Bij CV ketel Nu garanderen wij kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Contact spoedservice CV ketel Nu