CV ketel Amsterdam

Met het oog op duurzaamheid is het van belang om een CV-ketel te hebben met een goed rendement, en om aandacht te besteden aan uw energieverbruik. Bent u op zoek naar een erkend verwarmingsmonteur uit Amsterdam die u kan helpen bij de installatie, reparatie of het onderhoud van een verwarming? Hebt u een vraag over de prijzen voor het vervangen van uw combiketel? Of wilt u weten wat de opties zijn voor een onderhoudscontract? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via 088 444 7633 komt u direct in contact met een erkend vakman, die u met alle plezier van dienst is. Vul het contactformulier in en u ontvangt van ons vrijblijvende offertes. Wij garanderen lage kosten voor hoogkwalitatief werk.

CV ketel Amsterdam

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Telefonisch contact cv-monteur Amsterdam

Storing? 24uurs spoedservice

Is er een storing opgetreden bij uw verwarming? Slaat uw CV-ketel steeds af, of blijven er lampjes branden op de display van uw HR installatie? Dan is het zaak om spoedig contact te zoeken met een ervaren verwarmingsmonteur. Via ons telefoonnummer 088 444 7633 komt u dag en nacht in contact met een erkend specialist die in de regio Amsterdam actief is. Wij garanderen dat er altijd met spoed iemand naar u toe kan komen om de storing te verhelpen, en indien nodig een reparatie uit te voeren. Onze professionals bieden een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. Sluit eventueel een onderhoudscontract af.

Allround CV monteur

Elke verwarmingsmonteur uit ons netwerk heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied en is uitstekend gediplomeerd. Dankzij de allround ervaring draaien onze monteurs hun hand niet om voor welk installatie of reparatie dan ook. Zij kunnen alle modellen en varianten verwarmingsketels in korte tijd van het juiste onderhoud voorzien, en helpen u met alle plezier. Wij garanderen een hoogwaardig vakmanschap tegen lage prijzen. Het vervangen, plaatsen en onderhouden van uw verwarmingstoestel, middels een onderhoudscontract is bij ons in goede handen!

Onderhoud

Het onderhoud aan de CV bestaat uit verschillende onderdelen, waarvan u een deel zelf mag uitvoeren. Zo raden wij al onze klanten uit Amsterdam aan om de buitenzijde van de ketel regelmatig te reinigen, en is het tevens mogelijk om zelf de verwarmingsketel bij te vullen en de radiatoren te ontluchten. Een ander deel van het onderhoud is het beste over te laten aan een erkend verwarmingsmonteur, via een onderhoudscontract. Deze kan onder andere het expansievat en de warmtewisselaar controleren.

Klantgerichte service

Bij CV-ketel Nu staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat bij ons de wensen van u als klant altijd centraal staan, en dat wij een zeer klantgerichte service aanbieden. Hebt u opmerkingen over onze service, of wilt u tips geven waarmee wij onze diensten nog verder kunnen verbeteren? Aarzel dan niet om dit aan ons door te geven. Wij streven ernaar om ons bedrijf en onze service steeds verder te ontwikkelen, zodat iedereen altijd naar tevredenheid wordt geholpen, tegen aantrekkelijke kosten!

CV-ketel reparatie Amsterdam

Reparatie

Een storing aan de centrale verwarming is zeer lastig, en dient u spoedig te laten verhelpen. Wanneer u via onze spoedservice een verwarmingsmonteur uit ons bedrijf inschakelt, dan zal deze de storing direct bij de kern aanpakken. Meestal is hiervoor een reparatie nodig. Is het niet mogelijk om de reparatie direct af te handelen, dan zal onze cv-monteur de volgende dag bij u terugkomen om het werk af te ronden. Hoe beter het onderhoud aan de ketel, hoe eenvoudiger een reparatie is, en hoe lager de kosten. Reparatie niet mogelijk dan gaan we over tot vervanging.

Veelvoorkomende problemen:

Centrale verwarming systeem

Installatie

Laat u een nieuwe UHR verwarmingsketel plaatsen? Dan adviseren wij om voor de installatie een specialist uit Amsterdam om hulp te vragen. De installatie van CV ketels vereist enige handigheid en precisie om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan. De installatie van de CV verschilt per apparaat, maar dat vormt geen probleem voor onze monteurs. Zij kunnen alle merken en modellen in een handomdraai voor u vervangen, en zorgen indien gewenst ook voor het verwijderen van de oude CV installatie tegen aantrekkelijke prijzen.

Lees meer over:

Centrale verwarming Amsterdam

CV Schoonmaken

De verwarming moet u natuurlijk ook goed schoonmaken. Het schoonmaken van de verwarmingsinstallatie aan de buitenzijde is een klus die u gemakkelijk zelf uit kunt voeren. In de meeste gevallen is het voldoende om eerst met een stofdoek, en daarna met een vochtige doek het oppervlak af te nemen. Wilt u overal bij kunnen? Dan adviseren wij om het apparaat eerst uit te schakelen, om te voorkomen dat u zich brandt aan het oppervlak van de ketel. Door het nemen van een onderhoudscontract zal de monteur het systeem schoon houden.

Lees ook:

Bent u op zoek naar een ervaren verwarmingsmonteur uit Amsterdam?

Wij helpen u bij de installatie, reparatie of het onderhoud van uw combiketel. Aantrekkelijke prijzen!

CV ketel kiezen: welk model moet ik kopen?

Het kiezen van een CV ketel is niet iets wat u elke dag doet. Het is echter erg belangrijk dat u een goede keuze maakt want CV ketels gaan vele jaren mee. Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u een nieuwe verwarmingsinstallatie kiest. De meest populaire soort is de hoogrendementsketel omdat deze een rendement van meer dan 100% behaalt. Het is dan ook verstandig om hiervoor te kiezen. Daarnaast hebt u de keuze tussen een solo- of combiketel. Hierbij is de combiketel het populairst omdat dit een CV ketel en boiler in één systeem is. U hebt dus minder ruimte nodig, de kosten voor onderhoud liggen lager en ook de aanschafkosten omdat u maar één apparaat nodig hebt.

Houd ook rekening met de warmwaterklasse.

Deze wordt weergegeven met het CW label. Met behulp van 6 verschillende waardes geeft de warmwaterklasse weer hoeveel warm water er verwerkt kan worden per minuut. CV ketels met CW1 en CW2 worden vrijwel niet meer geleverd. Toestellen met CW6 kunnen het meeste warm water produceren per minuut. Als u dit toestel hebt dan kan er eenvoudig iemand genieten van een warme douche terwijl u afwast. CV ketels met CW4 of CW5 zijn het meest populair. Daarnaast is het belangrijk dat u het benodigde vermogen van de verwarmingsinstallatie berekend. Hiervoor kunt u de volgende berekening gebruiken: gewenste temperatuur in huis X de grootte van uw huis in m³ X 3,86 = het benodigde vermogen van het verwarmingstoestel in kW.

Wat kost een CV ketel?

Benieuwd wat de kosten van een CV ketel zijn? Dit is niet eenvoudig te zeggen. De kostprijs wordt namelijk door verschillende factoren beïnvloed. Zoals in onderstaande prijstabel zichtbaar wordt is de prijs onder andere afhankelijk van het type CV ketel. Daarnaast moet u altijd rekening houden met montagekosten van circa €500,- tot €900,-. Uiteraard geldt ook: hoe hoger de warmwaterklasse, hoe hoger de kostprijs. De meeste mensen kiezen een CV ketel met CW4 of CW5. De kosten hiervan liggen tussen de €1.000,- en €1.800,-. Sluit u een onderhoudscontract af? Dan moet u ook rekening met kosten rond de €70,- tot €130,- per jaar.

Type CV ketel: Soloketel* Combiketel* Rendement
HR-ketel €1.500,- tot €2.500,- €1.800,- tot €3.000,- 104%
HRe-ketel n.v.t. €8.000,- tot €13.000,- 140%

(*) – Het gaat hier om gemiddelde prijzen

Prijsopbouw Kosten CV-Ketel: Arbeidskosten:
Aanschaf ketel 60% 40%

HR ketel

HR-ketel Amsterdam Om het verbruik van fossiele brandstoffen enigszins te beperken is er de Hoog Rendement ketel ontwikkeld (HR). De werking van deze HR installatie is vergelijkbaar met die van een standaard verwarmingsketel. Het verbeterde rendement wordt verkregen doordat in de centrale verwarming het koude retourwater niet wordt afgevoerd, maar in het verwarmingsproces door een warmtewisselaar wordt omgezet naar rookgassen. Zo ontstaan er ten eerste minder afvalstoffen, maar krijgt u ten tweede een hoger rendement doordat de rookgassen weer gebruikt kunnen worden tijdens de rest van het verwarmingsproces. Hebt u nog geen HR ketel? Dan zult u deze bij het vervangen van het huidige apparaat moeten aanschaffen. Dit komt doordat een HR verwarming tegenwoordig verplicht is. Voor een aantal van onze klanten uit Amsterdam geldt dat hiervoor een aardige verbouwing nodig is.

Combiketel

verwarmingsketel Amsterdam Voor mensen met maar een beperkte ruimte in huis, is de combiketel een ideale oplossing. Een combiketel is een installatie waarbij zowel het warm water voor de douche als de verwarming wordt verzorgd. U bespaart hiermee niet alleen in ruimte, maar ook in de investering van twee verschillende installaties. Dit brengt echter ook een nadeel met zich mee; zodra een onderdeel van de combiketel in storing raakt, hebt u zowel geen warm water als werkende centrale verwarming meer. Bent u op zoek naar een combiketel die aansluit bij uw wensen voor capaciteit en werking? Laat u dan informeren door een erkend verwarmingsmonteur. Bij de meeste leveranciers uit Amsterdam hebt u de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod, en verschilt het hoeveel geld het onderhoud en de reparatie kost. Tegenwoordig is het tevens een optie om zeer energiezuinige (HRe) combiketels te huren of kopen. Dit zal aanzienlijk in de stookkosten schelen.

Besparing HR ketel

combiketel Amsterdam Wanneer u ervoor kiest uw huidige centrale verwarming te vervangen door een hoogrendementsketel, dan lopen de prijzen op tot €1500,-. Hier bovenop komen eenmalige kosten voor de installatie, jaarlijkse uitgaven voor het onderhoud (middels een onderhoudscontract), en variabele uitgaven voor reparatie als de verwarmingsinstallatie een storing vertoont. U bespaart door het verbeterde rendement echter jaarlijks 20% op de stookkosten. Omgerekend is dit zo’n €250,- op jaarbasis. Omdat de CV installatie minimaal 12 jaar mee gaat, hebt u binnen zes jaar de investering terugverdiend. Tel uit uw winst!

HRe ketel

hre ketel storing Een tweede ontwikkeling binnen de verwarmingsbranche is de HRe combiketel. Een HRe ketel levert naast warmte ook energie dankzij een proces van micro-warmtekoppeling. Dit proces is pas winstgevend wanneer u meer dan 1600m3 gas per jaar verbruikt. Verbruikt u minder gas of kiest u liever voor een duurzame oplossing dan een HRe combinatieketel? Overweeg dan de plaatsing van een elektrische warmtepomp. Bent u wel van plan een HRe CV-ketel aan te schaffen? Vraag dan bij de overheid subsidie aan. Dit kan tot wel 20% in de uiteindelijke kosten schelen.

UHR ketel

Bent u altijd bezig met het vinden van energiezuinige oplossingen voor bij u thuis dan is de UHR solo- of combinatieketel wellicht een goede oplossing voor u. De afkorting UHR staat voor Ultra Hoog Rendement. Verwarmingstoestellen met het label UHR bieden dan ook tot wel 40% meer rendement dan de HR variant. De kosten voor het aanschaffen van een UHR model (inclusief warmtepomp) zijn wel relatief hoog. U dient te denken aan prijzen rond de €15.000,-. Om deze kosten enigszins te dekken biedt de overheid verschillende subsidies aan. Voor de warmtepomp vraagt u bijvoorbeeld eenvoudig een tegemoetkoming aan bij het RVO.

uhr ketel Amsterdam

Huren, leasen of kopen?

Bent u net in Amsterdam komen wonen, en staat er nog geen CV ketel in het huis, dan hebt u de keuze uit drie methoden. De eerste is het huren van een apparaat. Bij het huren van verwarmingsketels betaalt u gemiddeld €32,47 per maand. Het voordeel van het huren is dat u zelf niet de verantwoordelijkheid hebt voor het onderhoud en een nodige reparatie bij storing. Het onderhoudscontract is bij het huren van een CV-ketel afgesloten met de verhuurder. Een alternatief is dat u de CV leaset. Dit betekent dat na een aantal jaar de installatie van u is. De prijzen voor het leasen van een HR ketel omvatten ongeveer €33,68 per maand.

Berekening kosten CV ketel Kopen Leasen Huren
Totaalbedrag levensduur 12 jaar €4.050,- €4.850,- €4.675,-
Gemiddelde kosten per maand €28,13 €33,68 €32,47
Tot slot kunt u natuurlijk ook een HR ketel of combiketel kopen. De prijs hiervoor valt (gekeken naar een gemiddelde levensduur van 12 jaar) rond de €28,13 per maand. U hebt dan echter ook zelf de verantwoordelijkheid voor het onderhouden en repareren van het model, wat nog extra kosten met zich mee kan brengen. In onderstaande tabel ziet u een overzicht van de prijzen per maand en per 12 jaar.
cv-ketel installatie Amsterdam

CV ketel plaatsen

De installatie van een HR verwarmingsketel is een ingewikkelde klus, zeker wanneer er bij u thuis in Amsterdam tot op heden een VR model heeft gestaan. Onder andere de eisen aan de rookgasafvoer zijn in de afgelopen tijd veel strenger geworden. Om ervoor te zorgen dat de centrale verwarming op de juiste manier wordt aangesloten, adviseren wij om een verwarmingsmonteur in te schakelen. Deze zal de installatie snel en vakkundig afhandelen, en u indien nodig informeren over de verbouwing die moet worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat. Een verwarmingsmonteur uit ons netwerk informeert u graag over de kosten voor het vervangen en verbouwen.

Regels, keurmerken en voorschriften

Het zelf installeren van een CV ketel is niet geheel zonder risico in verband met koolmonoxide. Vanaf 2019 is het daarom een nieuwe regel dat het installeren en uitvoeren van onderhoud alleen door een erkende verwarmingsmonteur uit Amsterdam gedaan mag worden. Daarnaast kunt u bij het kiezen van een CV ketel rekening houden met het vrijwillige keurmerk Gaskeur. Heeft uw toestel dit keurmerk? Dan houdt dit in dat deze milieuvriendelijker, energiezuiniger en kwalitatiever is maar ook doelmatiger verwarmt dan wettelijk vereist is.

cv-ketel prijzen Amsterdam

CV ketel vervangen

Hebt u een CV-ketel met een hoger rendement aangeschaft, en wilt u het oude apparaat vervangen? Dat is een klus waarvoor u het beste de hulp van een specialist kunt inroepen. Het vervangen van de ketel is een precies werkje, waarbij onder andere de rookgasafvoer op de juiste manier moet worden geïnstalleerd. Voor een aantal klanten uit Amsterdam geldt daarbij onder andere dat er een verbouwing noodzakelijk is, vanwege nieuwe regelgeving op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Dit betekent dat de prijzen voor het vervangen aardig kunnen stijgen. Na het vervangen van de verwarmingsketel door een UHR variant geniet u echter wel lange tijd van een optimaal warmtecomfort.

Levensduur

Gemiddeld gezien gaan CV ketels zo’n 12 tot 15 jaar mee. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat het apparaat in goede conditie blijft. Het is dan ook geen slecht idee om een onderhoudscontract af te sluiten. Na 15 jaar is het goed mogelijk dat u tot wel 30% teveel betaalt aan energiekosten omdat oude ketels meer energie verbruiken. Moet u voordat de levensduur is bereikt een reparatie uitvoeren? Als de reparatie duur blijkt dan is het verstandig een nieuwe verwarmingsinstallatie aan te schaffen.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Wilt u voorkomen dat uw nieuwe HRe of UHR verwarmingsketel in korte tijd alweer onderhoud of een reparatie nodig heeft? Dan vormen de modellen van één van de A-merken waar wij mee samenwerken een goede keuze. Het grote voordeel van A-merken is dat deze staan voor een hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur van hun producten. De andere kant van het verhaal is dat dit meestal ook hogere kosten met zich meebrengt. De huismerken vormen het alternatief voor degenen met een beperkt budget. Huismerken bieden een degelijk product, tegen aantrekkelijke prijzen, maar met een iets kortere levensduur. De keuze is aan u.

Atag

Eén van de merken waar wij graag mee samenwerken is ATAG. Deze fabrikant levert populaire HR en HRe verwarmingsketels die al jarenlang als beste uit de test komen bij de consumentenbond. Daarnaast biedt het bedrijf een slimme thermostaat aan. Geniet met de thermostaat van een ideaal warmtecomfort en bespaar op de stookkosten!

AWB

Bent u van plan om een nieuw gebouw te laten plaatsen in Amsterdam en zoekt u hiervoor nog een verwarmingssysteem? Bij AWB biedt men het Technisch Project Advies aan. Professionals kijken dan met u mee naar uw wensen, budget en de meest duurzame oplossingen. Zo zult u ook met uw bedrijf besparen op de stookkosten.

Bosch

Een derde merk dat zeer bekend is bij velen, is Bosch. Het bedrijf Bosch maakt tegenwoordig echter geen verwarming meer onder deze naam, maar heeft de productie overgedragen aan Nefit. Bij Bosch kunt u, naast een grote diversiteit aan producten, nog wel keuken- en badgeisers bestellen. Deze zijn gegarandeerd zeer veilig en bieden een hoog comfort.

Ferroli

Bent u voor uw huizencomplex, hotel of kantoor op zoek naar een voordelige manier van verwarmen? Overweeg dan het Energy Top Cascadesysteem van Ferroli. Dit systeem maakt gebruik van de voordelen van collectief beheer. Het betekent dat wij meerdere CV-ketels aan elkaar koppelen voor het snel leveren van voldoende vermogen.

Intergas

Houdt u graag de prestaties van uw CV-ketel in de gaten om te kijken waar u nog meer zou kunnen besparen? Overweeg dan om een verwarming van Intergas te kopen. Bij Intergas heeft men namelijk de app Incomfort ontwikkeld. Via deze app bedient u op eenvoudige wijze de thermostaat die thuis hangt.

Nefit

Een vijfde merk waar wij graag uw aandacht op vestigen is Nefit. Bij Nefit produceert men al meer dan 30 jaar verwarmingstoestellen voor Nederland, waaronder de eerste HR verwarming in de jaren 80. Vandaag de dag is men bij Nefit nog steeds voorloper op het gebied van duurzame oplossingen voor de verwarmingsbranche.

Remeha

Vind u duurzaamheid en het energie gebruik van een verwarmingstoestel belangrijk? Dan is een eVita van Remeha wellicht een goede oplossing voor uw wensen. Deze HRe ketel is de eerste Hre ketel die naast warmte en warm water ook groende stroom opwekt. Jaarlijs komt dit op ongeveer 2500 kWh.

Vaillant

Een laatste fabrikant waar wij u over willen informeren is Vaillant. Bij Vaillant levert men verwarmingstoestellen in soorten en maten. Zowel HRe als HR en VR producten zijn bij deze aanbieder te verkrijgen. Dankzij het heldere display op de toestellen weet u bovendien direct wat u moet doen zodra er een storing ontstaat.

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Bel 088 444 7633!

Heeft u een spoedklus? Dankzij onze 24-uurs service kunnen wij er snel bij zijn. Scherp tarief!

CV ketel bijvullen

Wanneer u de radiatoren hebt ontlucht, dan is het hoogstwaarschijnlijk noodzakelijk om de installatie bij te vullen. Het bijvullen is niet ingewikkeld, maar vereist wel een specifieke techniek. Onze experts hebben daarom een eenvoudig stappenplan voor u opgesteld, aan de hand waarvan u uw combiketel of UHR installatie eenvoudig kunt bijvullen.

  • Stap 1. Laat eerst de CV afkoelen.
  • Stap 2. Haal de stekker uit het apparaat.
  • Stap 3. Sluit de vulslang aan op de waterkraan en vulkraan.
  • Stap 4. Draai de waterkraan open en vul de slang.
  • Stap 5. Draai dan de vulkraan open.
  • Stap 6. Vul het water bij tot de druk tussen de 1.5 en 2.0 bar staat.
  • Stap 7. Sluit de vulkraan, en vervolgens de waterkraan.
  • Stap 8. Controleer of de waterdruk goed blijft.
  • Stap 9. Zet de thermostaat weer aan.

Is er tijdens het bijvullen iets mislukt, of ziet u een storing? Neem dan direct contact op met een vakman via 088 444 7633.

cv-ketel storing Amsterdam

CV storing verhelpen

Een storing in de combiketel, centrale verwarming of bij het expansievat van de UHR installatie is zeer vervelend. Wanneer er een storing is ontstaan, dan adviseren wij om ten eerste altijd zelf te proberen de verwarmingsketel te resetten. Dit kan meestal met een resetknop op het apparaat zelf, of anders door hem opnieuw in- en uit te schakelen. Heeft het resetten geen effect? Laat dan een expert bij de combiketel komen kijken. Een verwarmingsmonteur uit Amsterdam kan vakkundig de oorzaak van de storing achterhalen, en vervolgens de nodige reparatie uitvoeren. Heeft de verwarmingsmonteur het idee dat een reparatie niet afdoende is, dan zal hij aanraden dit model te vervangen. Dit is met name het geval bij dure reparaties van oude ketels. Om te voorkomen dat een storing ontstaat kunt u het beste regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw centrale verwarming middels een onderhoudscontract.

Problemen met de driewegklep

De driewegklep helpt het water in een CV ketel de juiste kant op. In de meeste gevallen wordt het warme water naar de radiatoren gestuurd. Als iemand de warme kraan aandoet dan gaat het water naar de platenwisselaar. Een driewegklep bestaat uit een motor, het huis welke alle leidingen met elkaar verbindt en het binnenwerk. Het binnenwerk verschuift vaak, elke keer als de driewegklep tussen warm water en het verwarmen van uw huis in Amsterdam wisselt. Het is dan ook niet gek dat deze op den duur slijt. Het is helaas niet mogelijk om dit met regelmatig onderhoud tegen te gaan. Eventueel is het wel mogelijk om slijtage te vertragen door het installeren van een vuilafscheider. Als de driewegklep kapot is dan kan een vakman uit Amsterdam deze vervangen.

Expansievat kapot

Omdat er water wordt opgewarmd, wordt er in de radiatoren en leidingen druk opgebouwd. Om de druk op te vangen heeft elke CV ketel een expansievat. Een expansievat bestaat uit twee delen, gescheiden door een rubberen membraan. Het deel wat is aangesloten op het leidingwerk is gevuld met water. Het andere deel is gevuld met stikstof. Om de druk op te vangen geeft het rubberen membraan mee met de druk van het met water gevulde deel. Na een aantal jaar kan een rubberen membraan poreus worden waarna de gaan lekken. Een expansievat gaat dan ook vrijwel nooit langer dan 7 jaar mee. Als u met een schroevendraaier tegen het vat tikt dan klinkt het deel met stikstof hol en het deel met water dof. Als ze beide dof klinken dan is het expansievat kapot.

cv-ketel lekkage Amsterdam

Lekkage CV ketel

Een lekkage aan uw CV ketel is erg vervelend. Als u last hebt van een lek dan is het verstandig om een verwarmingsmonteur uit Amsterdam in te schakelen voor een mogelijke reparatie. In sommige gevallen moet een onderdeel worden vervangen. Dit is bijvoorbeeld het geval als het overstortventiel defect is. Deze begint te werken bij 2,8 bar. Door water te lozen zakt de druk. Als het overstort ventiel blijft druppelen dan is deze kapot. Het is daarnaast mogelijk dat de warmtewisselaar kapot is. Dit is veelal het geval bij oudere ketels. Dit herkent u door leksporen of door een grote hoeveelheid condens welke uit het rookgaskanaal komt. Sommige lekkages kunt u voorkomen door regelmatig onderhoud uit te voeren. Het is dan ook verstandig om een onderhoudscontract aan te gaan bij een verwarmingsmonteur uit Amsterdam.

cv-ketel reparatie Amsterdam

Onderhoudscontract

Wilt u zeker weten dat het onderhoud van uw combinatieketel of Hoogrendement centrale verwarming op de juist manier wordt uitgevoerd? Dan is het aan te raden om een onderhoudscontract af te sluiten. Dankzij het onderhoudscontract profiteert u onder andere van een blijvende fabrieksgarantie, en weet u zeker dat periodiek een erkend verwarmingsmonteur uit Amsterdam bij u langs zal komen om alle onderdelen te testen. Regelmatig onderhoud middels een onderhoudscontract is bovendien goed voor het rendement van de CV. De verwarmingsmonteur zal namelijk de installatie elke keer weer afstellen. Het onderhoudscontract scheelt u daarom soms tot wel honderd euro per jaar in de stookkosten.

Besparen met een slimme thermostaat

Een slimme thermostaat is een apparaat waarmee u inzicht krijgt in uw energieverbruik. Wilt u energiezuinig gaan leven? Dan is een slimme thermostaat zeker een aanrader. Een dergelijke thermostaat onthoudt bijvoorbeeld het stookgedrag, en zal op basis daarvan de beste temperatuur per moment instellen voor een bepaalde ruimte. Daarnaast is het mogelijk om slimme thermostaten op afstand te bedienen. Dit betekent dat de kachel overdag uit staat, maar dat u wel thuiskomt in een heerlijk verwarmde woning. Wilt u de thermostaat aansluiten op een stad- of vloerverwarming? Let dan goed op welk model u aanschaft, niet elke thermostaat is hier op aan te sluiten.

CV ketel met zonneboiler

Onze leverancier uit Amsterdam biedt vele soorten verwarmingsketels aan. Zo spraken wij al over de combinatieketel en de HR modellen. Een andere variant die wij aanbieden is de CV ketel met zonneboiler. Wie kiest voor dit model profiteert niet alleen van lagere stookkosten, maar draagt tevens bij aan een beter milieu. Dit komt doordat dankzij de zonneboiler een groot deel van het verwarmingsproces wordt overgenomen. Pas voor de laatste 20 graden moet er gebruik worden gemaakt van andere energiebronnen. Uit onderzoek is gebleken dat u dankzij de zonneboiler tot wel honderden euro’s per jaar zou kunnen besparen. Wij geven graag meer informatie over de mogelijkheden.

cv onderhoudscontract Amsterdam

Waterdruk CV controleren

Een centrale verwarming wordt pas goed warm wanneer er voldoende water en weinig lucht in de radiatoren zit. Hebt u last van borrelende buizen, dan moet u bijvoorbeeld de radiatoren ontluchten, en wanneer de radiatoren niet goed warm meer worden, adviseren wij om de waterdruk van de CV te controleren. Deze waterdruk meet u bij de meeste apparaten af op het digitale display. Bij oudere modellen wordt de waterdruk meestal aangegeven met behulp van een drukmetertje. Voor een optimale werking van het centrale verarmen moet deze waterdruk op minimaal 1.5 bar staan. Bij een lagere meting moet u de ketel bijvullen.

verwarming met zonneboiler Amsterdam

Energiezuinig stoken

Voor het energiezuinig stoken bestaan er verschillende tips die tot wel honderden euro’s per jaar kunnen opleveren. Zo adviseren onze professionals uit Amsterdam onder meer om ’s nachts de kachel terug te draaien naar maximaal 15 graden. Hierdoor wordt de woning niet verwarmd, en verliest u dus ook geen stookkosten. Een andere tip is om alle tussendeuren gesloten te houden. Hiermee is het mogelijk specifiek de ruimte(s) te verwarmen waar u op dat moment zit, en voorkomt u dat er warmte verloren gaat. Tot slot adviseren onze experts om de temperatuur in huis naar 19 graden te verlagen als u druk aan het werk bent.

Direct contact

Wilt u graag direct geholpen worden door een erkend vakman uit Amsterdam, bij de installatie, reparatie of het onderhoud van uw centrale verwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals hebben allen een ruime ervaring binnen het vakgebied, en kunnen desgewenst dezelfde dag nog bij u langskomen om een storing op te lossen. Bel voor direct contact naar 088 444 7633, en één van onze medewerkers staat u meteen te woord. Bent u benieuwd naar de prijzen voor een onderhoudscontract of bepaalde klus? Vraag dan telefonisch een vrijblijvende offerte bij ons aan. Minder haast dan kunt u ook per email een offerte ontvangen. Wij helpen u met alle plezier verder.

verwarmingsmonteur Amsterdam

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn cv ketel was kapot, maar gelukkig ben ik goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Binnen een uurtje werd ik al geholpen door een zeer behulpzame verwarmingsmonteur en kreeg ik goed advies. Ik ben heel erg tevreden.
Bianca Piek, Amsterdam
Vorige week heb ik toch maar eens een vakman een onderhoud beurt laten doen voor mijn cv ketel. Gelukkig was ik op tijd want hij was heel nodig aan reparatie toe. Ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service.
H. Slager, Amsterdam
Afgelopen weekend schrok ik midden in de nacht wakker. Mijn verwarming hield er zo maar mee op. En hij maakte een heel raar geluid. Gelukkig kon ik de 24/7 spoedservice gebruiken. Ook al was het midden in de nacht, ik werd meteen geholpen. Klantvriendelijkheid en goede kwaliteit.
K. Smit, Drenthe
Enige tijd geleden hebben wij een verwarmingsinstallatie aangeschaft via cv ketel Nu. We hebben hem nu 4 maanden en zijn zeer tevreden. Ook hebben we al een onderhoudsbeurt gekregen dankzij het onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit die door de verwarmingsmonteur geleverd werd.
Fam. Hoekstra, Zuid-Holland
Via onze kennissen hebben wij de tip gekregen om eens naar onze verwarming te kijken. Dat was maar goed ook. Hij moest namelijk ontluchten, zelf hadden we geen ervaringen met cv ketels. Daarom schakelden wij een vakman in. We kregen zeer goed advies!
Tiny de Jong, Breda
Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden was ik van plan om een nieuwe ketel aan te schaffen. Ik nam contact op met CV Ketel Nu en kreeg het beste advies. Ook werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een HR ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Friesland
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op Cv Ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde het probleem zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Amsterdam
Wij hebben gister een cv ketel laten plaatsen via Cv Ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Amsterdam

Missie

Bij CV Ketel Nu streven wij ernaar om onze klanten zo snel en vakkundig mogelijk te ondersteunen bij alle zaken rondom verwarmen. Ons doel is dan ook een 100 procent tevredenheid bij onze service op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud.

Hoe werkt het?

Regelmatig krijgen wij vragen hoe onze dienstverlening precies werkt. Dit is zeer eenvoudig: u zoekt een professional die u wil helpen bij het onderhoud, de reparatie of de installatie van een verwarmingstoestel, wij beheren een landelijk netwerk van experts. Woont u in Amsterdam, dan zullen wij een bedrijf uit die buurt met u in verbinding brengen. U kunt bij dit bedrijf een offerte aanvragen of zij sturen bij spoed meteen een vakman naar u toe om de storing te verhelpen. Wij helpen u snel, tegen aantrekkelijke prijzen.

Landelijke Dekking

CV Ketel Nu is een bedrijf dat in de afgelopen jaren steeds verder is gegroeid. Jaarlijks zorgen onze monteurs ervoor dat honderden huishoudens snel en vakkundig worden geholpen bij een storing van de verwarmingsketel, of het nodige onderhoud. Dankzij onze vakkundigheid en uitstekende service zijn wij nu in staat om in heel Nederland onze diensten aan te bieden. Dit betekent dat er altijd een erkend verwarmingsmonteur bij u in de regio actief is, om spoedig de storing te verhelpen.

Vestigingen

Wij gaven al aan dat in de afgelopen jaren onze diensten zich steeds verder hebben uitgebreid. Wij werken inmiddels dan ook samen met vele professionals van over het hele land. In onderstaande lijst vindt u een overzicht van een aantal grote vestigingen in uw provincie.