Cv installateur gezocht in Amsterdam?

Vind snel en eenvoudig een vakman!

Bel direct 085 500 1691!

Cv-ketel Amsterdam

Uw cv-ketel in Amsterdam is in veilige handen bij een ervaren cv-monteur. U kunt een installateur inschakelen voor het onderhouden, repareren en vervangen van de centrale verwarming. De vakman zorgt ervoor dat deze zuinig en veilig werkt! Op zoek naar een expert in uw regio?

Het aanvragen is gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Op deze pagina leest u waarom het belangrijk is voor werkzaamheden omtrent de centrale verwarming een installateur in te schakelen. U leest over de kosten van een cv-monteur en krijgt meer informatie over de belangrijkste werkzaamheden. Tot slot geven we u praktische tips voor het vinden van een ervaren verwarmingsmonteur.


Cv-ketel storing Amsterdam: 24/7 spoedservice!

Heeft u een cv-ketel storing in Amsterdam? Geen zorgen: door gebruik te maken van de 24/7 spoedservice weet u zeker dat u zo snel mogelijk geholpen wordt!

De spoedservice houdt dat er 24 uur per dag een cv-installateur uit Amsterdam bereikbaar is en klaar staat om u te helpen. Dit is nodig wanneer u midden in de winter ineens zonder verwarming komt te zitten bijvoorbeeld, als de cv-ketel lekt of als er een storing is die u niet zelf op kunt lossen.

Hoe werkt het?

U belt naar 085 500 1691 en komt direct in contact met een vakman. Deze komt zo snel mogelijk naar u toe om uw storing te verhelpen.

Bel direct 085 500 1691

cv-ketel Amsterdam

Wat kost een cv-monteur in Amsterdam?

De kosten van een cv-monteur in Amsterdam lopen aardig uiteen: van €55,- per uur tot gemiddeld €75,- per uur. Het uurtarief is afhankelijk van de werkzaamheden. Eenvoudige reparaties en onderhoud is bijvoorbeeld goedkoper dan een ingewikkelde reparatie of een spoedklus.

 

Een eenmalige onderhoudsbeurt kost u gemiddeld €70,- tot €120,-. Mogelijk komen daar nog de nodige materiaalkosten overheen. Een all-in contract voorkomt onverwachte kosten en kost ongeveer €130,- tot €180,- per jaar.

 

De kosten van een reparatie lopen uiteen van €30,- tot €55,- en zijn afhankelijk van de beschadigingen, de benodigde materialen en de tijd die de vakman hieraan kwijt is. Soms is een reparatie zo kostbaar dat het verstandiger is om de cv-ketel te vervangen. De kosten hiervoor beginnen vanaf €900,- per ketel. Wilt u de exacte kosten weten? Vergelijk gratis offertes!

Uurtarief cv-monteur

€55,- tot €75,- per uur

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van cv-monteurs uit Amsterdam)

Laag tarief
€55,-

Eenvoudige reparaties
Onderhoud

Hoog tarief
€75,-

Ingewikkelde reparaties
Spoedklussen


Start nu uw gratis offerteaanvraag

Dit zijn slechts de gemiddelde tarieven van de cv-monteur, hier komen uiteraard ook nog andere kosten bij op, zoals bijvoorbeeld de prijs voor materiaal. In de onderstaande tabel kunt u de prijzen nogmaals terugvinden in een handig overzicht.

Cv-ketel: kosten 2023

Werkzaamheden/onderdelen Gemiddelde prijzen*
Onderhoud
Eenmalige onderhoudsbeurt €70,- tot €120,-
Onderhoudscontract €50,- tot €90,- per jaar
Servicecontract €70,- tot €130,- per jaar
All-in contract €130,- tot €180,- per jaar
Reparaties
Expansievat €30,-
3-weg-klep €40,-
Motor 3-weg-klep €55,-
Nieuwe cv-ketel
Hr-ketel Vanaf €900,-
Installatie €500,- tot €1.000,-

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Exacte prijs weten? Vraag dan een gratis offerte aan!

Op zoek naar een verwarmingsmonteur in Amsterdam?

Ontvang een gratis offerte en vind een vakman bij u in de buurt!

Gratis offerte ontvangen

Nieuwe cv-ketel Amsterdam

Een nieuwe cv-ketel in Amsterdam is een grote investering. Bovendien is het er één die u niet vaak doet en waar u mogelijk niet heel veel kennis van heeft. Het is dus belangrijk om u goed voor te bereiden op de aankoop.

Hieronder leest u meer over het kopen en kiezen van een nieuwe cv-ketel. U leest over de verschillende type ketels, de populaire merken en krijgt handige prijsinformatie. Twijfelt u en weet u niet goed welke ketel de beste optie is? Laat een ervaren monteur u begeleiden: vraag snel een gratis offerte aan!

Wat kost een nieuwe cv-ketel?

Toe aan een nieuwe cv-ketel in Amsterdam? In de tabel hieronder vindt u de gemiddelde prijzen van verschillende ketels. De vr-ketel is in aankoop het goedkoopst: de prijs van de cv-ketel ligt rond de €900,- tot €1.500,-. Toch is het rendement hiervan zodanig laag, dat het niet aan te raden is deze te kopen. De meeste mensen gaan voor de hr-ketel met een rendement van meer dan 100%. De prijzen hiervan variëren van €1.400,- tot €3.000,-, afhankelijk van de CW-waarde en de keuze tussen een solo- of een combiketel. Lees meer over het verschil tussen hr- en vr-ketels.

 

Daarnaast is er nog de mogelijkheid voor een HRe-ketel: de kosten hiervoor liggen rond de €8.000,- tot €12.000,-. Als u veel gas verbruikt, dan is dit een goede optie omdat deze ketel ook stroom opwekt.

 

Let op: dit zijn alleen de prijzen van de ketels zelf. De kosten voor de installatie komen daar nog overheen.

Nieuwe cv: kosten 2023

Type ketel Gemiddelde prijs* Rendement
Vr-ketel €900,- tot €1.500,- 90%
Hr-ketel – solo €1.400,- tot €2.500,- 100% – 107%
Hr-ketel – combi €1.800,- tot €3.000,- 100% – 107%
HRe-ketel €8.000,- tot €12.000,- 140%
Installatie €500,- tot €1.000,-

*Gemiddelde prijzen incl. btw, maar excl. installatiekosten. Vraag een gratis offerte aan voor de exacte prijs.

Welke soorten cv-ketels zijn er?

Wilt u een nieuwe cv-ketel plaatsen in Amsterdam? Er is volop de keuze uit verschillende modellen, series en merken. Ook kunt u zelf kiezen welk type ketel u laat plaatsen. Het is goed om u hier goed op in te lezen, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze kunt maken. Een zuinige ketel op papier kan in uw situatie bijvoorbeeld juist duur uitpakken.

Hieronder leest u meer over de verschillende soorten ketels. Wilt u een cv-monteur in Amsterdam inschakelen om u hierbij te helpen? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Hr-ketel Amsterdam

De hr ketel in Amsterdam is op dit moment de meest standaard ketel. Hr staat voor hoogrendement: deze ketels behalen een rendement van wel meer dan 100%!

Hoe kan dat?

De ketel maakt slim gebruik van de waterdamp die in de vroegere vr-ketels juist verloren ging. Dit wordt gebruikt om het water in het systeem te verwarmen, waardoor de ketel heel zuinig werkt.

De kosten van een hr-ketel liggen rond de €1.400,- tot €3.000,-.

HRe-ketel

Heeft u een hoog energieverbruik? Dan kan de HRe-ketel een goede oplossing zijn. Deze ketel wekt naast warmte, ook nog elektriciteit op. De ketel heeft een speciale motor die gaat werken zodra de verwarming aanslaat. De motor werkt op aardgas en wekt elektriciteit op. Hierdoor zal uw gasrekening wel stijgen, maar uw elektriciteitsrekening neemt juist af: zo bespaart u toch op de kosten!

Een HRe-ketel is voornamelijk geschikt voor huishoudens die jaarlijks meer dan 1.600 m³ gas verbruiken. Is dit niet het geval, dan is dit niet de zuinigste ketel voor uw situatie. De kosten liggen rond de €8.000,- tot €12.000,-.

Uhr-ketel

Uhr staat voor Ultra Hoog Rendement. Deze ketels behalen een rendement van gemiddeld 140% en zijn daarmee op papier de zuinigste ketel. De Uhr-ketel werkt samen met een warmtepomp. De warmtepomp haalt warmte uit temperatuurverschillen in de lucht, en geeft dit aan de cv-ketel. Deze gebruikt deze warmte om het water in het systeem op te warmen. Daarnaast gebruikt het ook de verbrandingsgassen, voor een nog hoger rendement.

Het is wel belangrijk om te weten dat deze ketel niet de voordeligste is, en dus niet per se de beste optie voor uw situatie. De kosten liggen rond de €2.500,- tot €4.000,-.


Kwalitatieve hr-ketel in Amsterdam nodig?

Vind een vakman bij u in de buurt en profiteer van scherpe prijzen!

Vergelijk gratis offertes!

Bekende cv-ketel merken

Er zijn heel veel verschillende merken waar u uit kunt kiezen, zo is er voor iedereen een geschikte verwarmingsketel te vinden. Welk merk voor u de beste optie is, hangt af van uw voorkeuren. Vraag een vakman om advies als u twijfelt over de mogelijkheden.

U kunt onder meer kiezen uit deze merken:

 • Atag: dit merk is al jarenlang populair bij de consumentenbond. De ketels zijn van goede kwaliteit, zuinig en betrouwbaar.
 • AWB: dit merk is onderdeel van de grootste cv-ketel fabrikant in Europa: de internationale Vaillant Hepworthgroup. AWB biedt één serie; de AWB ThermoElegance Advance.
 • Bosch: dit merk verkoopt ketels onder de merknaam ‘Nefit’. Het bedrijf dat al 100 jaar actief is in deze branche biedt betrouwbare en energiezuinige ketels aan.
 • Ferroli: de Ferroli BlueSense is een populaire serie met veel verschillende modellen aan ketels.
 • Intergas: dit merk stelt hoge kwaliteitseisen aan haar ketels. Dit was één van de pioniers in de ontwikkeling van hr-ketels!
 • Remeha: de modellen van dit merk worden regelmatig ‘als beste getest’ door de consumentenbond. Het merk is bovendien al zo’n 75 jaar actief in Europa.
 • Vaillant: dit merk staat garant voor betrouwbare en duurzame ketels. De Vaillant Ecotec Plus VHR behaald een derde plek in de test van de consumentenbond.

Huren, leasen of kopen?

Voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel zijn er drie verschillende opties:

 • <li [/fusion_li_item]

  >Kopen:

  dit is de meest gekozen keuze. U betaalt de ketel in één keer (of eventueel in termijnen) af en de ketel is helemaal van u. De installatiekosten en kosten voor onderhoud komen hier nog overheen.

 • Huren: u betaalt een maandelijks bedrag en hierbij zitten de installatie- en onderhoudskosten inbegrepen. Een goede optie als u niet in één keer een grote investering kunt maken. Aan het einde van de huurperiode wordt de ketel weer gedemonteerd en opgehaald. De gemiddelde maandelijkse kosten liggen rond de €20,- tot €25,-, afhankelijk van het soort ketel.
 • Leasen: ook hierbij betaalt u een vast bedrag per maand. Het verschil met huren is dat de ketel aan het einde van de leaseperiode van u is. Wat u betaalt per maand, hangt van de leaseperiode af. Bij leasen wordt vaak gekozen voor een kortere periode dan bij huren. Is de leaseperiode 10 tot 12 jaar dan liggen de maandelijkse lasten rond de €20,- tot €25,-. Gaat het om een kortere periode van 3 tot 5 jaar, dan betaalt u gemiddeld €40,- per maand.

Nieuwe cv-ketel installeren?

Neem direct contact op!

Bel nu naar 085 500 1691!

Cv-ketel kopen: waarop letten?

Gemiddeld is het na 12 tot 15 jaar tijd om een cv-ketel te vervangen in Amsterdam. Een vakman kan u hierover adviseren als u twijfelt. Het kopen van een nieuwe cv-ketel is een grote investering en een grote opgave. We raden u daarom aan om u goed in te lezen in de verschillende opties, merken en mogelijkheden.

Hieronder geven we u een paar praktische tips voor het kopen van een nieuwe cv. Twijfelt u over de juiste verwarmingsketel, vraag dan zeker gratis offertes aan en vind een cv-monteur bij u in de buurt!

cv-ketel reparatie Amsterdam

1. Type cv-ketel

Er zijn verschillende type cv-ketels. Het is goed om uw keuze te baseren op uw persoonlijke omstandigheden. Een ketel kan heel zuinig werken, maar als dit niet de meest geschikte optie is voor uw situatie, dan stijgen uw energiekosten alsnog.

Een hr-ketel is de meest standaard optie, maar als u jaarlijks veel energie verbruikt is een HRe-ketel ook een goede optie. Houd er wel rekening mee dat deze in aanschaf een stuk duurder is. Als u twijfelt over de juiste type ketel, vraag dan een persoonlijk advies!

2. CW-waarde

Bij het kopen van een nieuwe cv-ketel in Amsterdam is de CW-waarde erg belangrijk. De Comfort Waarde geeft aan hoeveel warm water de ketel per minuut kan leveren. Wilt u graag douchen met warm water uit de ketel, dan is het belangrijk dat u in ieder geval voor een ketel met CW-waarde 2. Deze levert ongeveer 6 liter warm water per minuut.

Voor meer comfort raden we een hogere CW-waarde aan. CW-waarde 4 levert bijvoorbeeld 13 liter warm water, wat voldoende is voor in de keuken, in de douche en in bad, hoewel niet volledig gelijktijdig. CW-waarde 6 is de hoogste optie, deze levert 20 liter warm water per minuut waarmee het mogelijk is om in de keuken en in de badkamer gelijktijdig warm water af te tappen.

3. Merk

Bij de aanschaf van een nieuwe ketel is er de keuze uit verschillende merken. Heeft u een groot budget, dan kunt u kiezen voor een A-merk. De prijzen van grote merken liggen iets hoger: u krijgt dan uitstekende garantievoorwaarden en een compact en stijlvolle cv-ketel.

Vindt u uiterlijk niet zo belangrijk, dan is een B-merk ook een optie. Deze ketels werken vaak op dezelfde manier en u bent dus verzekerd van hetzelfde rendement en dezelfde kwaliteit. De prijs is wel een stuk lager!

Heeft u een klein budget, dan zijn merken als AWB, Ferroli, Intergas en Remeha goede merken om naar te kijken, de prijzen hiervan beginnen rond de €800,- tot €1.100,-.

4. Solo- of combiketel

U heeft de keuze uit een solo- of een combiketel. Een soloketel verzorgt alleen warmte in huis. Voor warm water heeft u dan nog een geiser nodig. Heeft u op dit moment een geiser in huis, dan is het de voordeligste optie om te kiezen voor een soloketel.

Een combiketel verzorgt warmte en warm water in één. Een voordeel hiervan is dat de combiketel minder ruimte inneemt. Heeft u op dit moment geen geiser, dan is het zeker goedkoper om te kiezen voor een combiketel.

5. Installatie door erkende cv-installateur Amsterdam

Waarom is het zo belangrijk om de cv-ketel te laten installeren door een vakman? Allereerst omdat dit u veel tijd bespaart.

Toch is dat niet de belangrijkste reden!

Met een erkende cv-installateur uit Amsterdam weet u namelijk zeker dat de ketel veilig werkt. De rookgasafvoer is goed aangesloten en de afvalgassen worden netjes afgevoerd. Dit voorkomt levensgevaarlijke situaties, zoals koolmonoxidevergiftiging. Als u een vakman inhuurt weet u bovendien zeker dat de ketel netjes wordt afgesteld. Dit houdt in dat de ketel zo zuinig mogelijk werkt, wat tot wel tientallen euro’s op de energierekening kan schelen!

Hulp nodig met het vinden van een vakman? Geen zorgen: vraag gratis offertes aan en bespaar tot wel 40% op de kostprijs.

6. Keurmerken

Door bij het kiezen van de juiste installateur rekening te houden met keurmerken, weet u zeker dat u te maken heeft met een ervaren en kwalitatieve vakman. Belangrijk keurmerk is gaskeur, van KIWA. Met dit keurmerk weet u zeker dat u investeert in een verwarmingsketel die voldoet aan strenge regelgeving en een vakman die goed is opgeleid en een goede garantie geeft. Meer hierover leest u op kiwa.com.

Wilt u meer tips voor het kopen van een nieuwe cv-ketel? Lees dan verder op de website van de consumentenbond.nl!

Zoekt u meer informatie over cv-ketels? Bezoek dan de onderstaande links:

Wat doet een verwarmingsmonteur?

  Een cv-monteur uit Amsterdam voert verschillende werkzaamheden uit die te maken hebben met de centrale verwarming. Allereerst kunnen ze u helpen met het plaatsen en vervangen van uw cv-ketel. Dit is nodig als de verwarmingsketel flink verouderd is of als het rendement veel gedaald is. Daarnaast zijn de installateurs ook in te zetten voor het onderhouden en repareren van de ketel. Dit draagt allebei bij aan het verlengen van de levensduur.

   

  De belangrijkste werkzaamheden van een verwarmingsmonteur zijn:

 • Cv onderhoud
 • Cv-ketel reparatie
 • Cv-ketel vervangen
 •  

  Hieronder leest u meer over deze belangrijke werkzaamheden. Wilt u de hulp van een vakman inschakelen, ontvang dan gratis offertes en bespaar zo tot wel 40%!

Cv onderhoud Amsterdam

Cv onderhoud in Amsterdam besteedt u het beste uit aan een ervaren vakman. Dit verlengt de levensduur van de installatie, zorgt ervoor dat de ketel veilig werkt en verhoogt het rendement, waardoor uw energierekening zo laag mogelijk is.

Bij het onderhoud maakt de vakman de machine schoon, stelt hij deze opnieuw in en controleert hij alle belangrijke onderdelen. Eventuele beschadigingen of zwakke delen die een storing kunnen veroorzaken worden direct vervangen.

De grote voordelen van goed onderhoud:

 • Het verlengt de levensduur van de verwarmingsketel.
 • Onderhoud verbetert de kwaliteit en het rendement van de ketel.
 • Een goed onderhouden ketel werkt veilig en voorkomt gevaarlijke situaties.
 • U bespaart maandelijks op de energiekosten.

Heeft u een cv-monteur nodig voor het onderhouden van uw cv-ketel? Bel 085 500 1691 voor direct contact!

cv-ketel onderhoud Amsterdam

Hoe vaak is cv onderhoud nodig?

Gemiddeld is onderhoud aan de cv-ketel elke twee jaar nodig. Hoeveel onderhoud precies nodig is, hangt echter af van de leeftijd van de verwarmingsketel. Nieuwere ketels hebben minder onderhoud nodig waardoor een onderhoudsbeurt elke 3 jaar voldoende is. Oudere ketels hebben vaker storingen en andere problemen, waardoor aan te raden is elk jaar onderhoud uit te voeren.

U kunt het onderhoud aan uw cv-ketel op verschillende manieren laten uitvoeren. Sommige mensen kiezen liever voor eenmalig onderhoud aan hun cv-ketel in Amsterdam, terwijl anderen liever een all-in onderhoudscontract afsluiten.

U kunt ook meer lezen over het zelf onderhouden van uw cv.

Klantervaringen

Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden was ik van plan om een nieuwe ketel aan te schaffen. Ik nam contact op met CV Ketel Nu en kreeg het beste advies. Ook werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een HR ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Rotterdam
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op Cv Ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde het probleem zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Maastricht
Wij hebben gister een cv ketel laten plaatsen via Cv Ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Enschede

Wat kost cv-ketel onderhoud?

Voor cv-ketel onderhoud in Amsterdam zijn er verschillende opties. Eenmalig onderhoud wordt vaak gekozen bij nieuwe ketels die nog weinig onderhoud nodig hebben: dit kost gemiddeld €70,- tot €120,-. Heeft uw ketel meer onderhoud nodig, dan bent u al snel goedkoper uit met een onderhoudscontract. Hiermee wordt de verwarmingsketel jaarlijks of tweejaarlijks onderhouden.

 

Een eenvoudig contract sluit u al af vanaf €50,- tot €90,- per jaar. Het is ook mogelijk een all-in contract af te sluiten, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. De prijzen hiervoor liggen rond de €130,- tot €180,- per jaar.

 

Onderhoud cv-ketel: prijzen 2023

Onderhoud Gemiddelde prijzen* Welk onderhoudscontract?
Eenmalig €70,- tot €120,- Geen onderhoudscontract. Eenmalig onderhoud, incl.: voorrijkosten, arbeidskosten
Onderhoudscontract €70,- tot €110,- per jaar Incl.: 2 jaarlijks onderhoud, voorrijkosten, onderhoudskosten
Servicecontract €80,- tot €150,- per jaar Incl.: 2 jaarlijks onderhoud, in een dag geholpen, onderhoudkosten, voorrijkosten, toestelonderdelen gedeeltelijk
All-in contract €130,- tot €200,- per jaar Incl.: 2 jaarlijks onderhoud, in een dag geholpen, onderhoudskosten, voorrijkosten, geen materiaalkosten, 24/7 bereikbaar

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Vraag een gratis offerte aan voor een prijsoverzicht.

Cv onderhoudscontract

Het voordeel van een cv-onderhoudscontract, is dat dit onderhoud een stuk gemakkelijker maakt. U weet zeker dat uw ketel elke twee jaar een onderhoudsbeurt krijgt en hoeft zelf niet in de gaten te houden wanneer het weer tijd is: de cv-installateur uit Amsterdam neemt contact met u op als het weer zover is.

Een bijkomend voordeel van het afsluiten van een contract, is dat u op de lange termijn goedkoper uit bent. Afhankelijk van het soort contract zijn bijkomende materiaalkosten bij de prijs inbegrepen. Zo staat u niet plots voor onverwachte kosten, wat zekerheid met zich meebrengt. Zeker bij oudere ketels is het afsluiten van een all-in contract een goed idee.


Kwalitatief cv-onderhoud in Amsterdam!

Vind een vakman bij u in de buurt en bespaar tot 40%!

085 500 1691

Cv-ketel repareren Amsterdam

Een andere klus waarvoor u een cv-installateur kunt inhuren, is het repareren van uw cv-ketel in Amsterdam.

Wanneer is dit nodig?

Als er een onderdeel van uw ketel kapot is, of als deze een storing aangeeft. Bij een beschadiging geeft de cv op het display aan wat het probleem is. Soms is dit zelf op te lossen: bijvoorbeeld een lage waterdruk door lucht in de radiatoren. In andere gevallen heeft u de hulp van een vakman nodig, bijvoorbeeld als de ketel van onderen lekt.

Hieronder leest u meer over de kosten van een cv-ketel reparatie en een aantal veelvoorkomende storingen. Hulp nodig? Start uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot 40%!

Een cv-ketel reparatie in Amsterdam kan niet te lang wachten! Dit vergroot de schade, waardoor de herstelkosten mogelijk hoger oplopen. Bovendien zorgt een storing of beschadiging voor ongemakken in huis die u het liefst zo snel mogelijk wilt oplossen.
Bel direct 085 500 1691

Wat kost een reparatie?

De kosten voor een reparatie verschillen per situatie. Heeft u een kapot expansievat? Om deze te vervangen betaalt u gemiddeld €30,-. De kosten voor een nieuwe 3-weg-klep liggen rond de €40,- en de motor voor de 3-weg-klep kost gemiddeld €55,-.

 

Let op: dit zijn alleen de kosten voor het te vervangen onderdeel. De arbeidskosten worden hierbij nog niet meegenomen, waardoor de prijzen hoger oplopen. De prijs hangt onder meer af van de leeftijd van de verwarmingsketel en het uurtarief van de cv-monteur in Amsterdam.

Cv-ketel reparatie: kosten 2023

Reparatiewerkzaamheden Gemiddelde prijzen*
Expansievat €30,-
3-weg-klep €40,-
Motor 3-weg-klep €55,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw, maar excl. uurtarief verwarmingsmonteur en voorrijkosten. Vraag een gratis offerte aan.

Meest voorkomende storingen cv-ketels

Een cv-ketel reparatie komt regelmatig voor. Dat komt omdat er een aantal storingen zijn die met enige regelmaat voorkomen. Afhankelijk van de oorzaak is het mogelijk om de cv-ketel storing in Amsterdam zelf te verhelpen. Is dit niet het geval, dan schakelt u het beste zo snel mogelijk een cv-installateur uit Amsterdam in.

Dit zijn een aantal van de meest voorkomende storingen van cv-ketels.

 • Geen waterdruk: een verminderde waterdruk kan veroorzaakt worden door verschillende oorzaken. Bijvoorbeeld lekkage in de ketel of lucht in de radiatoren. In het laatste geval is dit relatief eenvoudig op te lossen door de radiatoren te ontluchten. Gaat het om lekkage, schakel dan een vakman in.
 • Geen warm water: als er geen warm water meer is kan het zijn dat de driewegklep kapot is, een stroomstoring of een defect onderdeel. De cv-installateur repareert de ketel zodat u zo snel mogelijk weer warm water hebt om te douchen of af te wassen.
 • Lek in ketel: als er water uit de ketel lekt, dan verlaagt de waterdruk. U merkt dit doordat er nauwelijks nog water uit de kraan komt. Een verwarmingsmonteur zal de lekkende ketel repareren zodat de waterdruk herstelt.
 • Kapot expansievat: een expansievat vangt de drukverschillen in het systeem op. Als deze kapot is, moet het expansievat vervangen worden. Schakel hiervoor een vakman in.
 • Kapotte driewegklep: een kapotte driewegklep kunt u merken doordat de radiatoren warm worden als u de warme kraan opendraait. Deze moet in de meeste gevallen vervangen worden.


Met spoed een cv-ketel reparatie in Amsterdam nodig?

Bel en kom direct in contact met een vakman bij u in de buurt!

085 500 1691

Cv-ketel vervangen Amsterdam

Na verloop van tijd verouderd de cv-ketel en is het tijd om deze te vervangen. De gemiddelde levensduur ligt tussen de 12 tot 15 jaar. Als de ketel de uiterlijke levensduur nadert, dan merkt u dit doordat er steeds meer storingen ontstaan. Ook is de kans op beschadigingen een stuk groter. Hierdoor werkt de ketel ook niet zuinig meer. Uiteindelijk is het goedkoper om te investeren in een nieuwe cv, omdat dan ook de energiekosten per maand zullen dalen.

Hieronder leest u waar u op moet letten bij het vervangen van een nieuwe cv-ketel en wat dit kost. Schakel hiervoor een ervaren verwarmingsmonteur in: start nu uw gratis offerteaanvraag!

cv-ketel vervangen Amsterdam

Wanneer cv-ketel vervangen?

Na ongeveer 12 tot 15 jaar is het tijd om de cv-ketel te vervangen. Dit houdt in dat de ketel zijn uiterlijke levensduur nadert. Als dit het geval is, werkt de ketel niet direct met werken. Wel daalt het rendement waardoor uw energiekosten stijgen. Daar komt nog bij dat de kans op storingen een stuk groter is. Merkt u dat u steeds vaker een cv-monteur moet inhuren voor het uitvoeren van een reparatie? Dan kan het zijn dat de installatie aan vervanging toe is. Uiteindelijk is vervangen goedkoper dan regelmatig een reparatie uit laten voeren.


Besparen op een cv-ketel in Amsterdam?

Ontvang gratis offertes en kies de vakman met het beste aanbod!

Gratis offerte aanvragen

Cv-ketel monteur Amsterdam inschakelen: de voordelen

Twijfelt u nog of u een cv-monteur uit Amsterdam wilt inschakelen? De hulp van een vakman heeft belangrijke voordelen:

 • U krijgt een persoonlijk advies bij de aankoop en installatie van de cv.
 • De vakman zorgt ervoor dat de verwarmingsketel veilig werkt.
 • U weet zeker dat de installatie goed is ingesteld en daarom zuinig werkt.
 • Het voorkomt potentieel gevaarlijke situaties.

Recent aangevraagde offertes

Cv installateur in Alkmaar
Cv reparatie in Amstelveen
Cv-ketel onderhoud in Amsterdam
Installatie nieuwe cv-ketel in Beverwijk
Cv-ketel repareren in Bussum
Cv onderhoud in Den-Helder
Cv-ketel installatie in Haarlem
Cv-ketel installateur in Heemskerk
Vervangen cv-ketel in Heerhugowaard
Nieuwe cv in Hilversum

nieuwe cv-ketel Amsterdam

Cv-monteur Amsterdam gezocht? Gratis offerte ontvangen!

Reparatie of onderhoud aan uw cv-ketel nodig? Schakel een cv-monteur uit Amsterdam in. Met de hulp van een vakman weet u zeker dat uw ketel veilig werkt en dat er niet te veel energie verloren gaat. Een expert kan u ook helpen met de aankoop van een nieuwe ketel, en vertelt u precies waar u op moet letten. Op zoek naar een installateur?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk de prijzen van verschillende vaklui in uw regio. Vergelijk de offertes en kies zo zelf voor het beste aanbod. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar voorwaarden, garanties en klantenervaringen. De aanvraag is gratis en verder helemaal vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast!

Gratis offerte ontvangen


Wij hebben gister een cv ketel laten plaatsen via Cv Ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Amsterdam

[/fusion_testimonials]
[/fusion_builder_column]

Missie

Wij streven ernaar om onze klanten zo snel en vakkundig mogelijk te ondersteunen bij alle zaken rondom verwarmen. Ons doel is dan ook een 100 procent tevredenheid bij onze service op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud.

Hoe werkt het?

Regelmatig krijgen wij vragen hoe onze dienstverlening precies werkt. Dit is zeer eenvoudig: u zoekt een professional die u wil helpen bij het onderhoud, de reparatie of de installatie van een verwarmingstoestel, wij beheren een landelijk netwerk van experts. Woont u in Amsterdam, dan zullen wij een bedrijf uit die buurt met u in verbinding brengen. U kunt bij dit bedrijf een offerte aanvragen of zij sturen bij spoed meteen een cv-installateur naar u toe om de storing te verhelpen. Een cv-installateur helpt u snel, tegen aantrekkelijke prijzen.

Landelijke Dekking

Jaarlijks zorgen onze monteurs ervoor dat honderden huishoudens snel en vakkundig worden geholpen bij een storing van de verwarmingsketel, of het nodige onderhoud. Dankzij onze vakkundigheid en uitstekende service zijn wij nu in staat om in heel Nederland onze diensten aan te bieden. Dit betekent dat er altijd een erkend verwarmingsmonteur bij u in de regio actief is, om spoedig de storing te verhelpen.

Vestigingen

Wij gaven al aan dat in de afgelopen jaren onze diensten zich steeds verder hebben uitgebreid. Wij werken inmiddels dan ook samen met vele professionals van over het hele land. In onderstaande lijst vindt u een overzicht van een aantal grote vestigingen in uw provincie.

[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]