cv-ketel Goes

Cv-ketel Goes

085 500 1695

Een goede cv-ketel is tegenwoordig niet meer uit de Nederlandse huishoudens weg te denken. De laatste jaren zijn er veel nieuwe verwarmingssystemen ontwikkeld. Zo bestaat er nu de Hr-ketel, de Eco-combiketel en verschillenden nieuwe modellen met een groot vermogen en warmwater capaciteit. Wilt u een nieuwe centrale verwarming laten plaatsen in Goes?

Bij cv-ketel Nu helpen wij u graag in contact te komen met verschillende specialisten uit de omgeving van Goes. Ook wanneer u een verwarmingsmonteur zoekt voor het onderhoud, de reparatie en installatie kunt u bij ons terecht. Wij zijn u graag van dienst in Goes! Betreft het spoed? Bel dan naar 085 500 1695.

Werkzaamheden cv-monteur

Een aan cv-ketel Nu gelieerde verwarmingsmonteur heeft de benodigde diploma’s en jarenlange ervaring op het gebied van verwarming en cv-ketels. Onder zijn werkzaamheden vallen onder meer het onderhouden van de beveiligingen, de controle op de werking van de warmtewisselaar en het expansievat, en het ontluchten van de radiatoren. Hiernaast helpt de specialist u bij een onderhoudscontract, een storing of u kunt advies inwinnen over de aanschaf van een nieuw model

Installatie en reparatie

Een goede installatie is belangrijk bij de levensduur van uw cv-ketel. Als u uw ketel laat installeren door een expert dan heeft u de minste kans op een kapot onderdeel, of een storing in het systeem. Heeft u desondanks toch last van een storing in de verwarming, of denkt u dat de warmtewisselaar wellicht kapot is? Schakel dan direct een verwarmingsmonteur uit Goes in bij de reparatie van de ketel. De monteur kan snel en vakkundig de storing verhelpen, waarna u weer van een heerlijk verwarmd huis geniet.

Onderhoud

Om problemen met uw installatie te voorkomen is het belangrijk dat uw centrale verwarming tijdig wordt voorzien van onderhoud. Zo voorkomt u hoge reparatiekosten of zelfs het vervangen van de cv-ketel. Voor het onderhoud van uw installatie kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten bij een specialist in de omgeving van Goes. De installateur uit Goes neemt dan tijdig contact met u op en maakt een afspraak. Met een dergelijk contract bent u bovendien verzekerd van de fabrieksgarantie, en betaalt u bij een noodzakelijke reparatie geen materiaal- en voorrijkosten. Een onderhoudscontract bij een monteur uit Goes biedt dus veel voordelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bij de installatie, reparatie en het onderhoud van het verwarmingssysteem is het verstandig dat u een ervaren vakman inschakelt. Voordat u een willekeurige verwarmingsmonteur in de arm neemt, is het verstandig dat u het aanbod in Goes vergelijkt. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Hier komt de kwaliteitsservice van cv-ketel Nu van pas: vul het offerteformulier in en vermeld ons uw wensen zo volledig mogelijk: gaat het om een reparatie, wilt u enkel een offerte voor een onderhoudscontract, wat is het budget? U ontvangt van ons snel een offerte van een cv-ketel specialist uit Goes!

Navigeer direct naar:

Cv installatie | Cv-ketel reparatie | Cv onderhoud

cv installatie Goes

Cv installatie Goes

Overweegt u de installatie van een nieuwe cv-ketel? Bij cv-ketel Nu bent u op de juiste plek. De bedrijven uit Goes die zich bij ons hebben aangesloten, beschikken over specialisten die u graag van advies voorzien over de mogelijkheden en daaraan verbonden kosten. Bovendien kan een verwarmingsmonteur uit Goes u bijstaan bij de installatie van de nieuwe verwarming.

Navigeer naar:

cv-ketel reparatie Goes

Cv reparatie Goes

Bij een storing van het systeem, is vaak een kapot onderdeel de boosdoener. Wij raden aan dat u bij een kapot systeem direct contact opneemt met een specialist. Deze kan met enkele handelingen de reparatie uitvoeren, terwijl een ‘doe-het-zelf reparatie’ regelmatig tot alleen maar meer problemen leidt. Met een specialist bent u verzekerd van snelle hulp en een reparatie naar tevredenheid.

Navigeer naar:

cv-ketel onderhoud Goes

Cv-ketel onderhoud Goes

Een kapot onderdeel in de cv-ketel komt altijd slecht uit. Laat daarom uw installatie regelmatig schoonmaken door een erkende verwarmingsmonteur. Hiermee voorkomt u veel storingen, en kan de monteur een eventueel kapot element direct vervangen. Regelmatig onderhoud resulteert in een verhoogd rendement. Sluit een onderhoudscontract af via ons netwerk.

Navigeer naar:

Cv-ketel kiezen: welk model moet ik kopen?

Als u een keuze tussen cv-ketels moet maken, dan zijn er een aantal factoren waar u rekening mee moet houden. U moet allereerst kiezen tussen een solo- en combiketel. Deze eerst zorgt voor de centrale verwarming in uw woning. Daarnaast moet u nog een losse geiser of boiler aanschaffen voor warm water. Bij een combiketel zitten beide in één systeem. De combiketel wordt op dit moment het meest verkocht vanwege de voordelen. Omdat de combiketel uit maar één apparaat bestaat neemt deze minder ruimte in beslag, zijn de aanschafkosten lager evenals de kosten voor onderhoud. Zit er echter geen warmwaterkraan op de plek waar u de combiketel wilt ophangen? Controleer dan bij de installateur uit Goes of het verstandig is om voor een combiketel te gaan. Als de afstand tussen dit apparaat en de warmwaterkraan meer dan 10 meter is dan hebt u namelijk te maken met teveel warmteverlies. Vervolgens moet u kiezen voor een soort verwarmingstoestel. Op dit moment is de hoogrendementsketel verreweg het meest populair.

Cv-ketel: welk vermogen?

Het warmwaterverbruik wordt weergegeven met het Comfort Warm water (CW) label. De 6 verschillende waardes geven aan hoeveel warm water er verwerkt kan worden binnen een minuut.

Toestellen met CW4 of CW5 zijn het meest populair. Het benodigde vermogen wordt weergegeven in kW (kiloWatt) en hangt af van factoren zoals de mate van isolatie, de gewenste temperatuur in huis, het woningtype en de grootte. Een vrijstaande woning verliest immers meer warmte dan een appartement.

Wat kost een cv-ketel?

Benieuwd naar de kosten van verwarmingstoestellen? Deze worden onder andere door het type verwarmingstoestel beïnvloed. Onderstaande prijstabel geeft de gemiddelde kosten per type weer. Ook het warmwaterverbruik is van invloed. Wilt u een hogere CW waarde? Dan moet u ook rekening houden met een hogere kostprijs. Daarnaast moet u rekening houden met de verschillende merken. Ferroli zit bijvoorbeeld in het lage prijssegment, maar merken als Atag en Nefit vindt u in de hogere prijsklasse. Houd tot slot rekening met eventuele extra opties. Zo kost een slimme thermostaat al gauw €200,- tot €300,-. Het afsluiten van een onderhoudscontract kost gemiddeld €70,- tot €130,- per jaar.

Prijzen van een nieuwe cv-ketel

Type ketel CW-waarde Gem. prijs excl. installatie* Rendement
HR (solo) CW4 €1.400,- tot €2.500,- 100% – 107%
HR (combiketel) CW4 €1.800,- tot €3.000,- 100% – 107%
HRe CW4 €8.000,- tot €12.000,- 140%
UHR (solo) CW4 €2.200,- tot €3.200,- 140% – 147%
UHR (combiketel) CW4 €2.500,- tot €3.700,- 140% – 147%

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw. Exacte prijs voor een nieuwe cv-ketel bij u weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Combiketel Goes

Een combinatieketel is een andere verwarmingsinstallatie die regelmatig voorkomt. Dankzij de gecombineerde voorziening in warm water en verwarming bent u met dit systeem minder ruimte kwijt, en heeft u ook minder omzien naar het onderhoud van een dergelijk apparaat. Combiketels worden in zowel een VR (verbeterd rendement), HR (hoog rendement) en ECO (ecologisch) variant geproduceerd. Vooral met een HR en ECO model draagt u substantieel bij aan het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen, en daarmee aan een beter milieu. Het risico van een combiketel is dat als deze kapot gaat of een storing heeft, u direct van het warm water en een warme kamer bent verstoken. Neem dan ook zo snel mogelijk contact op met een verwarmingsmonteur uit Goes voor de reparatie van het systeem.

Prijs incl. installatie HR combiketel: €1.800,- tot €3.000,-
Gemiddelde rendement HR combiketel: 100% – 107%

HR-ketel Goes

Een hoogrendementsketel wordt in steeds meer woningen geplaatst. Uit cijfers van Cobouw blijkt dat zelfs in 80% van de nieuwbouwwoningen in 2013 een dergelijke verwarmingsketel is geïnstalleerd. Een hoogrendementsketel vormt een eenmalig grote investering, die u echter binnen enkele jaren heeft terug verdiend door de besparing op stookkosten. U bespaart namelijk ten opzichte van een standaard verwarmingsketel 337m3 aan gas, en 600 kg CO2. Dit komt jaarlijks neer op een bedrag tussen de €250,- en €300,-, afhankelijk van de gasprijs. Ondanks een verschil in het verwarmingsproces is de installatie, reparatie en het onderhoud van een hoogrendementsketel niet erg anders dan bij een standaard verwarming. Wij raden aan dat u regelmatig onderhoud laat uitvoeren. Sluit als u periodiek onderhoud wilt een onderhoudscontract af.

Prijs incl. montage solo HR-ketel: €1.400,- tot €2.500,-
Prijs incl. montage combi HR-ketel: €1.800,- tot €3.000,-

Besparing HR-ketel

Dankzij het verminderde gasverbruik kunt u met een hoogrendementsketel enorm besparen op de jaarlijkse energiekosten. Dit betekent dat, hoewel de investering in een Hr-ketel aanzienlijk is, u binnen acht jaar de investering, alsmede de uitgaven van het installeren, en het onderhoud (onderhoudscontract) terug hebt verdiend. Hierbij wordt uitgegaan van een aanschafprijs van €1.500,- en een minimale besparing van €250,- per jaar op de stookkosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Hr-ketel? Neem dan contact op met een monteur uit Goes en ontvang advies en informatie.

HR-ketel plaatsen Goes

HRe-ketel

Nog een relatief nieuwe ontwikkeling is de HRe cv-ketel. De cv-ketel geeft u naast warmte ook elektriciteit. Het verbruikte gas wordt dus efficiënt benut. De HRe cv-ketel is dus in feite een kleine energiecentrale in huis. Deze variant wordt vooral interessant als u jaarlijks meer dan 1600 m3 gas verbruikt of woont in een minder goed geïsoleerde woning. Verbruikt u weinig gas, of is uw woning erg goed geïsoleerd? Dan is de een reguliere HR cv-ketel vaak beter. De HRe-ketel wekt dan weinig elektriciteit op. U verdient de hogere aanschafprijs dan niet snel terug. Laat de installateur tevens uw wand controleren. De HRe cv-ketel is namelijk vrij zwaar.

Prijs incl. montage HRe-ketel: €8.000,- tot €12.000,-
Gemiddeld rendement HRe-ketel: 140%

UHR-ketel

De Ultra Hoog Rendementsketel is een relatief nieuwe ontwikkeling van Daalderop. De CombinAir UHR-ketel is een combinatie van een cv-ketel met een luchtwarmtepomp. De warmtepomp maakt gebruik van de temperatuurverschillen in de grond of de buitenlucht en genereert zo extra warmte. De ketel haalt daarom 40% meer rendement dan andere Hr-combiketels. Tijdens erg koude dagen kan de warmtepomp onvoldoende energie uit de lucht halen om het huis in Goes te verwarmen. De ingebouwde UHR cv-ketel springt dan bij. U kunt gebruik maken van de lopende subsidie van de RVO voor de warmtepomp. Nadelen van de cv-ketel zijn de hogere kosten en het feit dat het systeem niet geluidsstil is. Bekijk energiesubsidiewijzer.nl voor eventuele beschikbare subsidies.

Prijs UHR-ketel (combi), inclusief installatie: €2.500,- tot €3.700,-
Gemiddelde rendement van UHR-ketel: 140% – 147%

Huren, leasen of kopen?

Het is voor veel klanten van cv-ketel Nu de vraag of zij een verwarmingsketel moeten kopen, leasen of huren. Wij kunnen u echter geen eenduidig antwoord op deze vraag bieden. Een dergelijke keuze zal u in overleg met de verwarmingsmonteur uit Goes moeten maken. Wel bieden wij u hier een overzicht van de gemiddelde prijzen bij het kopen, huren en leasen van een product. Hierbij zijn de maandelijkse kosten gebaseerd op een levensduur van 12 jaar, en includeren de kosten van installatie, onderhoud en het onderhoudscontract.Wilt u een prijsindicatie ontvangen? Vul het contactformulier in!

  • Aankoopkosten cv-ketel en overige rentekosten
  • Gemiddelde levensduur van 12 jaar
  • Installatie kosten en onderhoudscontract

Wat is de beste optie?

Gebaseerd op de gemiddelde prijzen, raden wij onze klanten die het zich kunnen veroorloven altijd aan een verwarmingsinstallatie te kopen. Dit is op de lange termijn goedkoper, en u heeft bovendien de mogelijkheid om zelf het onderhoud en de reparaties te regelen.

Bij klanten met een beperkter budget is echter leasen of huren een betere optie. Ook wanneer u voor kortere tijd een woning betrekt, is huren een voordeligere optie.

Berekening kosten cv-ketel Kopen Leasen Huren
Totaalbedrag levensduur 12 jaar €4.050,- €4.850,- €4.675,-
Gemiddelde kosten per maand €28,13 €33,68 €32,47

Meer weten over de prijzen & mogelijkheden van een nieuwe CV-ketel?

Vul het offerteformulier in voor een scherp geprijsde offerte van een cv-ketel specialist uit Goes!

Gratis offerte aanvragen

Cv-ketel plaatsen Goes

Het plaatsen van een cv-ketel is aan verschillende Europese en Nederlandse regels verbonden. Daarnaast gelden bij verschillende merken nog weer eigen regels van elke leverancier. Wilt u weten aan welke eisen de plaatsing van uw nieuwe installatie moeten voldoen? Lees dan de installatiehandleiding die bij het apparaat wordt geleverd. Een verwarmingsmonteur weet bovendien eveneens aan welke eisen elk model moet voldoen, en helpt u dan ook graag bij de installatie. Algemene regels waaraan de plaatsing zeker moet voldoen is een goede aansluiting van de rookgasafvoer en ruimte voor reparatie en onderhoud aan weerszijden van de ketel. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden.

cv-ketel installeren Goes

Regels, keurmerken en voorschriften

Als u een verwarmingstoestel gaat kopen dan kunt u kijken of deze het Gaskeur keurmerk heeft. Gaskeur geeft aan dat het betreffende toestel verder gaat dan wettelijk vereist op een aantal punten. Deze punten zijn energiezuinigheid, kwaliteit, doelmatigheid en milieuvriendelijk. Als u een verwarmingstoestel met dit keurmerk koopt dan weet u dus zeker dat u een goed apparaat aanschaft. Ook zeker weten dat de installatie en het onderhoud goed wordt gedaan? Schakel hiervoor dan een vakman uit Goes in.

Het is vanaf 1 april 2023 zelfs verplicht om voor de installatie, reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties, zoals cv-ketels, een cv-monteur in te schakelen die beschikt over een CO-certificaat. Deze wet is ingesteld om de risico’s op koolmonoxidevergiftiging te verminderen. Meer informatie over de gasketelwet vindt u op deze pagina.

Prijs opbouw installatie cv-ketel

Omschrijving Prijs * Percentage van totaal
Cv-ketel (HR) €900,- tot €2.500,- 65% – 70%
Montage €500,- tot €1.000,- 30% – 35%
Totale kosten €1.400,- tot €3.500,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw. Exacte prijs voor een nieuwe cv-ketel bij u weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Cv-ketel vervangen

Regelmatig krijgen wij van klanten uit Goes de vraag wanneer zij het beste hun cv-ketel kunnen vervangen. Er zijn over het algemeen drie redenen voor het vervangen van de verwarmingsketel. De eerste is het besparen op de stookkosten. Hoe ouder de ketel, hoe meer brandstof de cv-ketel gebruikt bij het verwarmen van het water. Een tweede reden om de cv-ketel te vervangen is als u het rendement wilt optimaliseren. Ook hierdoor is het mogelijk om aanzienlijk op de stookkosten te besparen. Tot slot zal met het vervangen van de verwarming ook de waarde van uw woning stijgen. Hoe hoger de waarde, hoe beter u de woning op termijn kunt verkopen. Het vervangen van de cv-ketel is dus een waardevaste investering.

Levensduur

cv-ketels worden iedere dag gebruikt. Het is dan ook niet gek dat deze na verloop van tijd niet meer naar behoren werken. Gemiddeld gezien gaat een verwarmingsinstallatie 12 tot 15 jaar mee. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de conditie van het apparaat goed blijft, dat deze de levensduur behaalt en dat een reparatie minder snel nodig is. Als het apparaat de levensduur heeft bereikt dan is het sowieso verstandig om deze vanwege bovenstaande redenen te vervangen, ook al is de werking nog prima. In sommige gevallen kiest men ervoor om eerder te kiezen voor vervanging. Dit is bijvoorbeeld het geval als een dure reparatie nodig is.

Verwarmingsmonteur gezocht voor het plaatsen van uw cv-ketel?

Vul het offerteformulier in voor een scherp geprijsde offerte van een specialist uit Goes!

Gratis offerte aanvragen

Merken cv-ketels

Er zijn in Nederland diverse merken en soorten cv-ketels verkrijgbaar. De aangesloten specialisten werken alleen met A-merken. Zo garanderen wij kwaliteit en een lange levensduur. Bekende merken in Nederland zijn: Atag, AWB, Bosch, Intergas, Ferroli, Nefit, Remeha, Vaillant. Daarnaast zijn de merken Beretta, Viessmann en Itho Daalderop in Nederland verkrijgbaar. In totaal zijn er dus elf grote merken verkrijgbaar in Nederland. De consumentenbond test de cv-ketels jaarlijks op energiezuinigheid, opwarmsnelheid en betrouwbaarheid. Elk merk heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Vraag dus om advies bij de specialist uit Goes. Zo weet u zeker dat u een juiste keuze maakt bij het vervangen van de cv-ketel.

Wij leveren & installeren nagenoeg alle merken ketels

De meest bekende merken zijn:

Gemiddelde prijzen per merk

Prijsklasse Merken cv-ketels Gemiddelde prijzen*
Laag AWB, Ferroli, Intergas, Remeha €800,- tot €1.100,-
Midden Bosch, Daalderop, Vaillant €1.000,- tot €1.300,-
Hoog Atag, Nefit €1.300,- tot €1.700,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen voor een CW4 ketel (exclusief installatie).

Atag

Warmte is één van onze eerste levensbehoeften. De Atag cv-ketel levert al uw warmte die u dagelijks nodig heeft. Al acht jaar op een rij is er een Atag model bekroond als ‘Beste uit de Test’ door de consumentenbond. De modellen zijn energiebesparend, milieuvriendelijk en verkrijgbaar in diverse vermogens.

AWB

AWB is als sinds 1934 actief met warmte en warm water. Herman van Tiel heeft het bedrijf in Nederland opgericht. Tegenwoordig valt AWB onder de Vaillant-Hepworthgroep. Op dit moment is er nog één AWB serie: de AWB ThermoElegance Advance. AWB cv-ketels hebben een sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Bosch

De cv-ketels van Bosch worden sinds september 2015 alleen nog maar verkocht onder de merknaam Nefit. Bosch Thermotechniek is gevestigd in Apeldoorn en is een divisie van Bosch. Deze divisie houdt zich bezig met de productie en ontwikkeling van cv-ketels en warmwater toestellen.

Ferroli

Ferroli is onderdeel van Gruppo Ferroli, de Italiaanse multinational, en is expert op het gebied van verwarming, zonlichtsystemen en klimaatbeheersing. Op dit moment levert Ferroli één serie: de Ferroli BlueSense. In de test van de consumentenbond (2016) eindigde de Ferroli BlueSense 4 op de 16e plaats.

Intergas

De Intergas modellen staan bekend om het hoge rendement. Begin jaren negentig was Intergas de pionier bij de ontwikkeling van hoogrendementsketels. De unieke Hr-technologie was een echte doorbraak en vormt tegenwoordig nog steeds de basis van de nieuwste cv-ketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is al jaren één van de best verkochte Hr cv-ketels in Nederland.

Nefit

Nefit bracht als eerste ter wereld een hoogrendementsketel op de markt. Het merk is nu al ruim 30 jaar het meest verkochte merk in Nederland. Ze garanderen een betrouwbare kwaliteit. Er is een ruime keuze in modellen. Nefit heeft op dit moment de series: Topline, Trendline, Proline en Baseline. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Remeha

De speerpunten van Remeha zijn: innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Om voorop te blijven in de ontwikkeling van nieuwe systemen en technieken heeft Remeha het grootste cv-laboratorium van Nederland. In de test van de consumentenbond (2016) eindigde er een Remeha model op de gedeelte, eerste plek. In de top 10 staan diverse Remeha cv-ketels.

Vaillant

Vaillant biedt een breed assortiment aan in cv-ketels. Het merk is onderdeel van de internationale Vaillant Group. Dat is de grootste cv-ketel fabrikant van Europa. Het bedrijf produceert betrouwbare apparaten die jarenlang feilloos hun werk blijven doen. De Vaillant Ecotec plus VHR 30-34/5-5 werd in 2016 als derde beste getest door de consumentenbond.

cv-ketel storing verhelpen door verwarmingsmonteur

Cv-storing Goes verhelpen

Het kan gebeuren dat ondanks periodiek onderhoud de verwarmingsketel toch kapot gaat of een storing vertoont. Een storing ontstaat voornamelijk bij modellen ouder dan 10 jaar, maar komt ook voor in 25% van de modellen tussen de 5 en 10 jaar. Een kapot onderdeel kunt u echter eenvoudig laten vervangen door een verwarmingsmonteur. Deze zal de reparatie van de storing, in het geval van een onderhoudscontract, bovendien kosteloos uitvoeren. Ga niet zelf aan de slag met de storing. Dit verergert in veel gevallen het probleem.

cv-ketel bijvullen

Cv-ketel bijvullen

Het bijvullen van de cv-ketel is een klus die u eventueel eigenhandig zou kunnen uitvoeren. Tijdens het bijvullen is het handig wanneer uw Hr-apparaat in de buurt van een waterkraan staat. Hierdoor kunt u eenvoudig de vulslang aan de water- en vulkraan aansluiten. Voordat u de vulkraan openzet is het belangrijk dat de vulslang eerst helemaal vol zit met water. Zo voorkomt u dat er lucht in de ketel terecht komt, en daarmee de noodzaak tot het (opnieuw) ontluchten van de radiatoren. Vul de verwarming bij tot de waterdruk tussen de 1.5 en 2.0 bar staat.

Instructievideo: hoe vult u een cv-ketel bij?

Cv-ketel reparatie nodig?

De cv-monteur is snel bij u ter plaatse om het defect of de storing op te lossen.

Gratis offerte ontvangen
expansievat kapot

Expansievat kapot

Moet u de verwarmingsinstallatie vaak bijvullen? Dan is het denkbaar dat het expansievat kapot is. Deze zorgt ervoor dat ontstane druk tijdens het verwarmen van water wordt opgevangen. Hierdoor wordt voorkomen dat de druk in de verwarmingsinstallatie te groot wordt. Het expansievat bestaat uit twee delen. De ene is gevuld met water en de andere met stikstof. Hier tussen zit een membraan van rubber. Rubber wordt na verloop van tijd poreus, waardoor de stikstof de leidingen in gaat en het gehele expansievat vol loopt het water. Als dit het geval is dan is het expansievat aan vervanging toe. Hoe komt u hier achter? Tik met een schroevendraaier tegen beide delen. Klinken ze allebei dof? Dan zijn ze beide met water gevuld en is het vat kapot.

cv-ketel kapot

Problemen met de driewegklep

Vrijwel alle verwarmingsketels zijn voorzien van een driewegklep. Als de driewegklep in de standaard positie staat dan gaat het CV water via de warmtewisselaar naar de radiatoren en weer terug. Doet iemand de warmwaterkraan aan? Dan gaat via een sensor en de computer een melding naar de motor van de driewegklep. Deze zorgt er vervolgens voor dat de driewegklep in een andere stand wordt gezet. Het CV water gaat nu niet naar de radiatoren maar naar de kraan. Als de kraan wordt dichtgedraaid dan gaat de driewegklep weer in de standaardpositie. Elke keer als er tussen verwarming en warm water wordt geschakeld, dan verschuift het binnenwerk van de driewegklep. Dit zorgt uiteindelijk voor slijtage waardoor vervanging nodig is.

Lekkage cv-ketel

Een lekkage in het verwarmingstoestel kan verschillende oorzaken hebben en ook op verschillende plekken ontstaan. Als het expansievat kapot is dan is het bijvoorbeeld mogelijk dat de druk te groot wordt waardoor een lekkage ontstaat. Hetzelfde geldt voor het overstortventiel. Ook deze beveiligd het toestel tegen teveel druk. Als het overstort ventiel defect is dan zal dit resulteren in een lekkage. Als u het verwarmingstoestel vaak moet bijvullen dan kan dit ook duiden ook een probleem met de automatische ontluchter. Als deze lek is dan verdampt het ontsnappende water direct vanwege de hoge temperatuur van het ketelblok. Het is dan lastig om de boosdoener te vinden. In de meeste gevallen zijn er dichtbij het warmteblok of de ontluchter wel duidelijke afzettingen zichtbaar.

Onderhoudscontract

Wilt u voorkomen dat er een storing ontstaat bij uw centrale verwarming, of hebt u geen tijd om zelf al het onderhoud uit te voeren? Sluit dan een onderhoudscontract af bij één van onze specialisten uit Goes. Het afsluiten van een onderhoudscontract brengt enkele voordelen met zich mee. Zo bent u ten eerste verzekerd van het behoud van de fabrieksgarantie. Een tweede voordeel is dat u zeker weet dat een noodzakelijke reparatie snel wordt uitgevoerd, waardoor de levensduur van de cv-ketel wordt verlengd. Tot slot profiteert u tevens van een optimaal rendement doordat de ketel bij elke controle opnieuw zal worden ingeregeld.

Wat kost cv-ketel onderhoud?

Onderhoud Gemiddelde prijzen* Welk onderhoudscontract?
Eenmalig €70,- tot €120,- Geen onderhoudscontract. Eenmalig onderhoud, incl.: voorrijkosten, arbeidskosten
Onderhoudscontract €70,- tot €110,- per jaar Incl.: 2 jaarlijks onderhoud, voorrijkosten, onderhoudskosten
Servicecontract €80,- tot €150,- per jaar Incl.: 2 jaarlijks onderhoud, in een dag geholpen, onderhoudkosten, voorrijkosten, toestelonderdelen gedeeltelijk
All-in contract €130,- tot €200,- per jaar Incl.: 2 jaarlijks onderhoud, in een dag geholpen, onderhoudskosten, voorrijkosten, geen materiaalkosten, 24/7 bereikbaar

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

verwarmingsmonteur Goes

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten wat de prijzen en voorwaarden zijn bij een onderhoudscontract? Hebt u een vraag over de installatie van een nieuwe centrale verwarming? Of bent u benieuwd naar de kosten van het verhelpen van een storing? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Geef op het contactformulier aan wat uw vragen zijn, of geef uw wensen aan van een nieuw apparaat. Wij zullen uw hulpvragen beantwoorden en sturen u desgewenst een vrijblijvende offerte toe. Ontdek de scherpe prijzen van de verwarmingsmonteur in Goes.

Gratis offerte aanvragen

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn cv-ketel was kapot, maar gelukkig ben ik goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Binnen een uurtje werd ik al geholpen door een zeer behulpzame verwarmingsmonteur en kreeg ik goed advies. Ik ben heel erg tevreden.
Bianca Piek, Goes
Vorige week heb ik toch maar eens een vakman een onderhoud beurt laten doen voor mijn cv-ketel. Gelukkig was ik op tijd want hij was heel nodig aan reparatie toe. Ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service.
H. Slager, Goes
Afgelopen weekend schrok ik midden in de nacht wakker. Mijn verwarming hield er zo maar mee op. En hij maakte een heel raar geluid. Gelukkig kon ik de 24/7 spoedservice gebruiken. Ook al was het midden in de nacht, ik werd meteen geholpen. Klantvriendelijkheid en goede kwaliteit.
K. Smit, Drenthe
Enige tijd geleden hebben wij een verwarmingsinstallatie aangeschaft via cv-ketel Nu. We hebben hem nu 4 maanden en zijn zeer tevreden. Ook hebben we al een onderhoudsbeurt gekregen dankzij het onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit die door de verwarmingsmonteur geleverd werd.
Fam. Hoekstra, Zuid-Holland
Via onze kennissen hebben wij de tip gekregen om eens naar onze verwarming te kijken. Dat was maar goed ook. Hij moest namelijk ontlucht worden, zelf hadden we geen ervaringen met cv-ketels. Daarom schakelden wij een cv-installateur in. We kregen zeer goed advies!
Tiny de Jong, Breda
Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv-ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden was ik van plan om een nieuwe ketel aan te schaffen. Ik nam contact op met cv-ketel Nu en kreeg het beste advies. Ook werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een HR ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Friesland
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op cv-ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde het probleem zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Goes
Wij hebben gister een cv-ketel laten plaatsen via cv-ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Goes

Missie

Bij cv-ketel Nu vindt u altijd de juiste verwarmingsmonteur voor de reparatie, het onderhoud en vervangen, en de installatie van uw verwarming. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle afhandeling van problemen als storing in de beveiligingen, of een het vervangen van een kapot expansievat. Ook bieden wij de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij bieden hoogwaardige service tegen scherpe prijzen.

Hoe werkt het?

De dienstverlening die wij u aanbieden is simpel en doeltreffend. U zoekt een specialist voor de reparatie, het onderhoud of installatie van uw verwarmingsketel, wij beheren een landelijk netwerk van installateurs. In Goes en nabije omgeving hebben wij meerdere bedrijven geselecteerd die u van dienst kunnen zijn. Indien u een onderhoudscontract of een offerte aanvraagt zullen wij deze via ons systeem vrijblijvend en kosteloos doorzetten naar de gelieerde vakmannen. De offerte die u krijgt toegestuurd is gratis en vrijblijvend.

Landelijke Dekking

De afgelopen jaren is cv-ketel Nu uitgegroeid tot een begrip in de verwarming branche. Niet alleen hebben wij onze service uitgebreid met het aanbieden van een onderhoudscontract en advies op maat bij de aanschaf van een nieuw model. Ook ons werkgebied heeft zich verbreed. Het is ons dankzij hard werken en het bieden van een hoogwaardige dienstverlening gelukt om een landelijke dekking te bereiken. Aan ons gelieerde monteurs zijn in heel Nederland actief, en kunnen bij spoed dan ook altijd dezelfde dag nog bij u in Goes op de stoep staan. Selecteer in de uitklapbare menu’s hiernaast uw provincie om in contact te komen met een verwarmingsmonteur uit uw regio.

Vestigingen

Zoals gezegd zijn wij in rap tempo groot geworden in Nederland. Wij werken inmiddels samen met meer dan 400 verschillende specialisten vanuit het gehele land.

Vraag over cv-ketels?

Hebt u een vraag over cv-ketels? Neem dan een kijkje op de meest gestelde vragen pagina.