CV ketel Tilburg

Bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Of is uw verwarmingsketel nodig aan onderhoud toe? Geeft de centrale verwarming een storing aan en heeft u een reparatie nodig? Neem dan contact met ons op! Wij werken samen met verwarmingsmonteurs uit het hele land, zo ook in Tilburg! In geval van spoed kan er daarom al binnen een half uur een verwarmingsmonteur bij u op de stoep staan. Een eventuele reparatie is zo snel gedaan, zodat u in korte tijd weer geniet van een optimaal wooncomfort. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte, of bel naar 088 444 7670 voor direct contact met een verwarmingsmonteur uit Tilburg.

CV ketel Tilburg

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)Telefonisch contact cv-monteur Tilburg

Storing? 24-uurs spoedservice

Een storing aan uw CV-ketel is enorm vervelend, zeker als de centrale verwarming er in de wintermaanden mee op houdt. Dit betekent niet alleen dat u geen warmte meer hebt, maar ook dat u geen warm water meer krijgt. Wij snappen dat u zo snel mogelijk een reparatie wilt laten uitvoeren, daarom bieden wij u in Tilburg een 24 uurs spoedservice. Doordat wij samenwerken met specialisten uit het hele land is er altijd een verwarmingsmonteur in de buurt van Tilburg beschikbaar. Bel in het geval van spoed naar 088 444 7670 zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw verwarming en het warme water.

Allround CV monteur

Wanneer u een verwarmingsmonteur uit Tilburg inschakelt, dan bent u verzekerd van de hulp van een allround CV monteur. Alle vakmannen zijn uitstekend gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring, waardoor zij u van de beste service kunnen voorzien. U kunt bij een verwarmingsmonteur uit Tilburg terecht voor het installeren van een nieuwe combiketel, voor een reparatie bij een storing en voor het afsluiten van een onderhoudscontract. Als u liever eenmalig onderhoud wilt laten uitvoeren, dan is dat uiteraard een optie.

Onderhoud

Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw installatie en zorgt u voor een behoud van het goede rendement. Bovendien verkleint structureel onderhoud de kans op storingen, waardoor u niet snel zonder warmte zal zitten. Het onderhoud bestaat onder meer uit een controle van de veilige werking, het vervangen van onderdelen die kapot zijn en het uitvoeren van metingen. Tot slot zal hij de onderhoudsgevoelige componenten reinigen. U kunt eenmalig onderhoud laten uitvoeren, maar het is bij een verwarmingsmonteur uit Tilburg tevens mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten.

Klantgerichte service

Wij streven naar een 100% klanttevredenheid. Daarom werken wij enkel samen met de beste monteurs uit Tilburg. Wanneer u via ons in contact komt met een verwarmingsmonteur, dan bent u gegarandeerd van de hulp van een erkend en vakkundig specialist. Bovendien garanderen wij u de beste service tegen de scherpste prijzen, zodat u niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Of uw installatie nu toe is aan onderhoud of als een van de onderdelen kapot is en u een reparatie wilt laten uitvoeren: bij één van de monteurs uit Tilburg bent u aan het juiste adres.

CV-ketel reparatie Tilburg

Reparatie

Een CV-ketel is een erg complex systeem. Het bestaat uit vele verschillende onderdelen die allen intensief worden gebruikt, dus het is niet gek dat uw verwarmingsketel na verloop van tijd een storing geeft. In de meeste gevallen is het niet nodig om het hele systeem te vervangen, maar voldoet een simpele reparatie. Een reparatie bestaat regelmatig uit het vervangen van het expansievat of het vervangen van de warmtewisselaar. Heeft de reparatie haast? Dan komt u via 088 444 7670 direct in contact met een verwarmingsinstallateur.

Veelvoorkomende problemen:

Centrale verwarming

Installatie

Met de aanschaf van een nieuwe combiketel alleen bent u er nog niet: de verwarmingsketel moet u natuurlijk ook ophangen en installeren. Het is van groot belang dat u de installaties overlaat aan een erkend vakman zodat u zeker weet dat de verwarmingsketel goed en veilig is geïnstalleerd. Het installeren neemt ongeveer 4 uur in beslag. De monteur zal uw oude systeem loskoppelen en verwijderen en de nieuwe combiketel ophangen. Zodra het installeren afgerond is, kan u het verwarmingssysteem direct gebruik van maken.

Lees meer over:

Combiketel Tilburg

CV Schoonmaken

Na verloop van tijd zal uw CV-ketel vervuilen. Dit merkt u doordat de radiatoren niet goed warm worden of als uw vloerverwarming niet langer de juiste temperatuur bereikt. Blijven de storingen terugkeren? Ook dit is een teken dat u de verwarmingsketel goed moet laten reinigen. Zelf mag u enkel de buitenkant schoonmaken, schakel een erkend installatiebedrijf uit Tilburg in voor het reinigen van de pomp, radiatoren en het leidingsysteem. Voor de reiniging maakt de installateur gebruik van een cleaner.

Lees ook:

Heeft u met een spoed een verwarmingsmonteur nodig?

Bel 088 444 7670 en zijn snel bij u ter plaatse om het probleem op te lossen!

CV ketel kiezen: welk model moet ik kopen?

Is uw oude CV-ketel inmiddels zodanig verouderd dat u toe bent aan een nieuw model? Er is enorm veel keuze uit diverse merken en modellen dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet u nu echt rekening mee houden bij de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel? Er zijn drie belangrijke aspecten om bij de aanschaf op te letten: welk type ketel u nodig heeft, de CW-klasse en het vermogen. Het type ketel is afhankelijk van uw budget en persoonlijke voorkeuren. Zo is een soloketel een voordelige keuze, maar kan u deze alleen laten plaatsen in combinatie met een boiler.

Als u geen boiler in huis hebt is een combiketel uiteindelijk voordeliger.

Wilt u inderdaad een combiketel aanschaffen, dan zult u rekening moeten houden met de CW-klasse. Dit wordt ook wel gezien als de warmwaterklasse, en zegt iets over de hoeveelheid warm water die de ketels kunnen leveren. Hoe hoger de klasse, hoe sneller u uw bad gevuld heeft. Wilt u graag op twee tappunten tegelijk gebruik kunnen maken van warm water? Dan zult u minimaal CW-klasse 5 moeten kiezen, al is CW-klasse 6 hier het meest geschikt voor. Tot slot is ook het vermogen niet geheel onbelangrijk. Welk vermogen u nodig heeft is afhankelijk van uw type woning, het bouwjaar en de inhoud.

Wat kost een CV ketel?

Grofweg bestaat de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel uit twee soorten kosten: de kosten voor de ketel zelf en de installatiekosten. Voor het installeren betaalt u ongeveer €500,- tot €900,-, de precieze kosten verschillen per verwarmingsmonteur, merk en model. Als u de nieuwe installatie op een andere locatie wilt plaatsen zullen de kosten hoger uitvallen dan wanneer u dezelfde locatie gebruikt. De kosten voor de nieuwe gasketel zijn echter de grootste kostenpost. Voor een hoogrendementsketel betaalt u €1.500,- tot €3.000,-, afhankelijk van de keuze voor een combi- of soloketel. Een HRe-combiketel kost iets meer, hiervan liggen de prijzen tussen de €8.000,- en €13.000,-.

Type CV ketel: Soloketel* Combiketel* Rendement
HR-ketel €1.500,- tot €2.500,- €1.800,- tot €3.000,- 104%
HRe-ketel n.v.t. €8.000,- tot €13.000,- 140%

(*) – Het gaat hier om gemiddelde prijzen

Prijsopbouw Kosten CV-Ketel: Arbeidskosten:
Aanschaf ketel 60% 40%

HR ketel

HR-ketel installeren Tilburg De hoogrendementsketel is de nieuwste generatie van ketels. Bij de verbranding van gas komt er waterdamp vrij, waar HR-ketels slim gebruik van maken. De hoogrendementsketel gebruikt deze warmte voor het opwarmen van water of lucht, waardoor ze een rendement van meer dan 100% behalen. Bovendien bespaart u hiermee op uw stookkosten en verlaagt u de uitstoot van CO2. Heeft u nu nog een oude VR-ketel in huis? Sinds eind 2015 krijgt elke verwarmingsketel een energielabel en ketels die niet zuinig genoeg zijn mogen niet meer worden verkocht. VR-ketels krijgen het energielabel C, waarmee deze modellen niet meer verkocht mogen worden. Houd er daarom rekening mee dat u de VR-ketel moet inruilen voor een hoogrendementsketel zodra uw centrale verwarming aan vervanging toe is.

Combiketel

verwarmingsketel Tilburg Zoals wij al eerder lieten weten is er verschil tussen een solo- en combiketels. Combiketels verzorgen zowel de verwarming als het warme water in huis, terwijl soloketels enkel de verantwoordelijk zijn voor de verwarming. Hoewel de prijzen van soloketels gemiddeld lager liggen, bent u met een combiketel vaak voordeliger uit, zeker als u nog geen boiler in huis hebt. U hoeft slechts één installatie te kopen. Bovendien is het onderhoud op één installatie is voordeliger dan het onderhoud van twee installaties. Er bestaan twee soorten combiketels. Het eerste model beschikt over een ingebouwde boiler, hiermee heeft u direct warm water op het moment dat u de kraan opendraait. Een doorstroomtoestel heeft geen boiler nodig. Deze produceert pas warm water op het moment dat u de kraan opendraait. Hoewel u een paar tellen op het warme water moet wachten, bespaart u hiermee een hoop energie.

Besparing HR ketel

combiketel prijs Bij het vervangen van VR-ketels zullen klanten uit Tilburg voor een hoogrendementsketel moeten kiezen. Hiervan lopen de kosten op tot gemiddeld €2.100,-. Daar komt de installatie- en onderhoudskosten nog overheen. Al met de installatie van een hoogrendementsketel een flinke investering. Maar gelukkig behaalt dit type ketel een rendement van meer dan 100%, waardoor uw energierekening een stuk zal dalen. U betaalt ongeveer 20% minder aan uw stookkosten, wat oploopt tot zo’n €250,- per jaar. Omdat een CV-ketel 12 tot 15 jaar meegaat, betekent dit dat u de investering na verloop van tijd weer terugverdiend!

HRe ketel

hre ketel Tilburg Een HRe-ketel is nog iets beter voor het milieu dan een hoogrendementsketel. Deze is namelijk erg efficiënt in gebruik. HRe staat voor Hoog Rendements Elektriciteitsketel. Naast warmte en warm water wekt deze ook elektriciteit op. Hoewel uw gasverbruik met deze verwarmingsketel iets zal stijgen, zal uw energieverbruik flink dalen. Met de installatie van een HRe-ketel bespaart u ongeveer €300,- per jaar, waarmee u de investering op termijn terugverdient. Een HRe-ketel is voornamelijk interessant wanneer u grote hoeveelheden gas verbruikt, omdat er dan voldoende stroom wordt opgewekt om ervan te profiteren. Ook als u in een oud monumentenpand woont is een HRe-ketel een gunstige mogelijkheid.

UHR ketel

Naast HR en HRe-ketels is het inmiddels mogelijk om een UHR-ketel aan te schaffen. Dit is één van de nieuwste modellen. UHR staat voor Ultra Hoog Rendementsketel en dit type verwarmingsketel behaalt een rendement van ongeveer 40% boven het rendement van een standaard hoogrendementsketel. UHR-ketels maken namelijk gebruik van een warmtepomp, en worden daarom ook een hybride waterpomp genoemd. De waterpomp haalt warmte uit temperatuurverschillen in de buitenlicht, bodem en ventilatielucht. Daar bovenop maakt de verwarmingsketel slim gebruik van de warmte in de verbrandingsgassen die normaal gesproken verloren gaat. Wel liggen de aanschaf- en installatiekosten van een UHR een stuk hoger dan bij een standaard hoogrendementsketel.

cv ketel storing Tilburg

Huren, leasen of kopen?

Bent u toe aan een nieuwe verwarmingsketel? Dan heeft u drie verschillende opties: kopen, huren en leasen. Maar wat is nou de meest voordelige optie en welke past het beste bij uw situatie? Het kopen van een gasketel is op de lange termijn de meest voordelige optie. Hierbij maakt u één keer een flinke investering maar bent u direct eigenaar. U heeft daarmee de vrije keuze uit een onderhoudscontract en u bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een nieuw exemplaar. Het grootste nadeel hiervan is vooral dat u in één keer een groot bedrag moet betalen. Als u een beperkt budget heeft, dan is dit niet altijd mogelijk. Daarom is het tevens een optie om een CV te huren. Dit scheelt in het aankoopbedrag, omdat u nu maandelijks een vaste huurprijs betaalt.

Berekening kosten CV ketel Kopen Leasen Huren
Totaalbedrag levensduur 12 jaar €4.050,- €4.850,- €4.675,-
Gemiddelde kosten per maand €28,13 €33,68 €32,47
Deze huurprijs is inclusief de installatiekosten en ook zit er een onderhoudscontract bij inbegrepen. Met dit onderhoudscontract heeft u dus geen bijkomende kosten voor het uitvoeren van een reparatie of het plegen van onderhoud. Op de lange termijn is dit echter een duurdere keuze dan kopen. Tot slot kunt u denken aan het leasen van een nieuwe CV-ketel. Hierbij hoeft u niet in één keer een grote uitgave te doen, maar betaalt u een vast bedrag per maand. Aan het einde van een vooraf bepaalde contractperiode bent u de rechtmatige eigenaar.
cv-ketel kopen Tilburg

CV ketel plaatsen

Vanuit de wet worden er geen eisen gesteld aan de locatie van de CV installatie. In Tilburg is vooral de zolder of bergruimte een populaire locatie voor het plaatsen van de gasketel. Het gaat namelijk om een groot apparaat en in de bergruimte hangt het niet in de weg. Wel zitten er voorschriften over de installatie van de rookgasafvoer, deze moet op de juiste wijze geplaatst worden. Wij raden u aan om een locatie te zoeken waar voldoende ruimte is. Houd in ieder geval aan alle zijden van de installatie minimaal 10 centimeter over, zodat er tijdens een reparatie of onderhoud voldoende werkruimte beschikbaar is.

Regels, keurmerken en voorschriften

Zoals wij hierboven schreven zitten er aan de locatie van de CV installatie geen specifieke voorschriften verbonden. Houd er echter wel rekening mee dat niet elke ruimte geschikt is. De installatie mag bijvoorbeeld nooit in een vochtige ruimte, zoals de badkamer, geplaatst worden. Ook mag het op in de ruimte ’s winters niet vriezen. Dit in verband met de veiligheidseisen van de installatie. Daarnaast is het vanaf 2019 verplicht om een erkend en ervaren installatiebureau in te schakelen voor de montage van uw nieuwe verwarmingsketel.

cv-ketel plaatsen Tilburg

CV ketel vervangen

In de meeste gevallen vervangen klanten uit Tilburg hun verwarmingsketels omdat ze de gemiddelde levensduur behaald hebben. Er zijn echter ook voldoende motivaties om er al eerder voor te kiezen om de CV installatie te vervangen. De eerste belangrijke motivatie is de besparing op de stookkosten. Zeker als u nog gebruik maakt van een VR verwarmingsketel loont het om deze te vervangen: ook als het model nog niet versleten is. HR-ketels bieden namelijk een hoger rendement, zodat u tot wel €300,- per jaar bespaart. Verwacht u bovendien dat u de woning in Tilburg over een paar jaar wilt verkopen? Een HR combiketel zorgt voor een waardevermeerdering van uw huis.

Levensduur

Gemiddeld gaan CV-ketels 12 tot 15 jaar mee. Uit onderzoeken blijkt dat slechts 10% van de combiketels al na 10 jaar versleten zijn. Wanneer uw gasketel de beoogde levensduur heeft bereikt wil dat niet zeggen dat deze niet meer werkt. U zult vooral merken dat het rendement verlaagd en dat uw stookkosten zullen stijgen. In dat geval raden wij u aan om een verwarmingsmonteur uit Tilburg in te schakelen voor het vervangen van uw gasketel.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Wanneer u zich oriënteert op een nieuwe CV dan merkt u ongetwijfeld dat er een enorm aanbod aan merken en modellen is. Wanneer u contact met ons opneemt voor het vervangen van uw oude gasketel, dan heeft u de vrije keus uit nagenoeg alle merken. Een verwarmingsmonteur uit Tilburg kan u begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Ieder merk heeft zijn eigen eigenschappen en het is lastig om te beoordelen welk merk het beste bij u past. Bent u nieuwsgierig naar het grote aanbod aan merken of wilt u weten wat het gaat kosten? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Atag

Eén van de populairdere merken in Nederland is Atag. Atag levert diverse lijnen met zowel HR als HRe combi- en soloketels van hoge kwaliteit. Sterker nog: diverse modellen van Atag komen al jarenlang als beste uit de test bij de consumentenbond. Daarnaast biedt Atag een slimme thermostaat aan, waarmee u onderweg de warmte in huis kunt regelen.

AWB

AWB is als merk onderdeel van de Vaillant Group. AWB biedt verwarmingsketels van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Naast standaard CV-ketels levert AWB tevens duurzame systemen zoals een warmtepomp. Hiermee verminderd u uw energieverbruik in huis en behaalt u een enorm hoog rendement!

Bosch

Waarschijnlijk bent u bekend met het merk Bosch. In het verleden leverde Bosch een breed assortiment aan verwarmingsketels, maar inmiddels worden CV-ketels van Bosch onder het merk Nefit verkocht. Nefit levert een breed assortiment van verschillende modellen, zodat er voor iedere woning een geschikte verwarmingsketel verkrijgbaar is.

Ferroli

Ferroli biedt naast CV-ketels een breed aanbod aan producten. Zo kunt u bij Ferroli onder meer terecht voor pellet kachels en ketels, zonlichtsystemen, boilers en thermostaten. Ferroli is, net als intergas, één van de voordeligere merken en is dus erg geschikt wanneer u beschikt over een beperkt budget.

Intergas

Intergas staat bekend als één van de voordeligere merken. De prijzen van dit merk liggen gemiddeld tussen de €800,- tot €1.100,-, waardoor Intergas een aantrekkelijke keuze is voor klanten uit Tilburg met een beperkt budget. Naast CV installaties heeft Intergas een speciale app ontwikkeld: incomfort. Hiermee regelt u uw comfort in huis, ook wanneer u onderweg bent.

Nefit

Zoals wij eerder al schreven is Nefit een merk van Bosch. Nefit levert diverse kwalitatieve gasketels in verschillende lijnen. De BaseLine is geschikt voor klanten uit Tilburg die op zoek zijn naar een geschikte hoogrendementsketel. Klanten die op zoek zijn naar iets meer comfort en luxe kunnen bij Nefit terecht bij de TrendLine of TopLine.

Remeha

Remeha is een populair merk bij klanten uit Tilburg. U kunt bij Remeha terecht voor zowel standaard CV-ketels en boilers evenals duurzame oplossingen. Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een zonneboiler of HRe combiketel? Vraag een verwarmingsmonteur uit Tilburg dan naar de producten van Remeha.

Vaillant

Als u samenwerkt met een van de verwarmingsmonteurs uit Tilburg, dan heeft u tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een merk als Vaillant. Vaillant biedt diverse soorten verwarmingsketels met diverse opties. Ook voor de aanschaf van een HRe of UHR verwarmingsketel bent u bij Vaillant op het juiste adres.

Van spoedgeval tot nieuwe installatie: wij bieden u de scherpste prijzen.

Bel 088 444 7670 voor direct contact en de beste service!

CV ketel bijvullen

Eén van de taken die u zelf kunt uitvoeren als het gaat om onderhoud, is het bijvullen van de CV-ketel. Met dit onderhoud voorkomt u een reparatie. Als u de verwarmingsinstallatie hoort tikken dan raden wij u aan om de druk te controleren. Als deze te hoog of te laag is dan wordt uw centrale verwarming niet langer goed warm en blijft uw water lauwwarm in plaats van heet. De druk wordt meestal weergeven op een display van de verwarmingsinstallatie. Deze moet tussen de 1 of 2 bar liggen. Is de druk te laag? Dan kunt u met behulp van onderstaand stappenplan de verwarmingsinstallatie bijvullen zodat de druk opgevoerd wordt.

  • Stap 1. Draai de thermostaat omlaag en draai alle radiatoren open. Schakel de CV uit en plaats een emmer onder de waterkraan om overtollig water op te vangen.
  • Stap 2. Sluit de vulkraan aan op de waterkraan en vul de vulslang met water.
  • Stap 3. Sluit de slang nu aan op het bijvulpunt van de verwarmingsinstallatie en draai deze open.
  • Stap 4. Sluit de bijvulkraan op het moment dat de druk weer tussen de 1,5 en 2 ligt.
cv-ketel vervangen Tilburg

CV storing verhelpen

Een storing kan op elk moment gebeuren. U zul t merken dat de storingen steeds vaker terugkeren als uw verwarmingsinstallatie verouderd. Een onderhoudscontract komt in dat geval goed van pas! Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij een verwarmingsmonteur uit Tilburg, dan kan staat hij 24 uur per dag voor u klaar met zijn storingsdienst. Geeft uw systeem op zondagavond een storing aan en moet dit zo spoedig mogelijk verholpen worden? Dan kunt u contact opnemen met uw verwarmingsmonteur uit Tilburg. In sommige gevallen is het mogelijk om zelf de storing te verhelpen. Dit doet u door, afhankelijk van de storing, de verwarmingsketel te resetten of bijvullen. Ook het ontluchten, bijvullen en aftappen kan een storing verhelpen.

Problemen met de driewegklep

Als u kiest voor een combiketel, dan is er in de meeste gevallen een driewegklep aanwezig. De driewegklep is verantwoordelijk voor de juiste voorziening van warmte, en stuurt dit door naar de radiatoren of kraan. Zodra u de warme kraan open draait schakelt de driewegklep naar de juiste stand, zodat het hete water in het systeem naar platenwisselaar gestuurd wordt. Er ontstaan problemen aan de driewegklep als deze gaat slijten, een installateur uit Tilburg kan deze voor u vervangen.

Lekkage CV ketel

Zoals wij hierboven al beschreven is het mogelijk dat het expansievat gaat lekken. Uit ervaring weten wij echter dat er nog meer onderdelen zijn die een lekkage aan de CV-ketel kunnen veroorzaken. De warmtewisselaar bijvoorbeeld. De warmtewisselaar wordt continu blootgesteld aan hete en koude waterstromen. Door de temperatuurverschillen zet het uit en krimpt het ineen, wat op termijn voor scheurtjes zorgt. Ditzelfde risico lopen de leidingen ook. Met een reparatie is een lekkage gelukkig relatief eenvoudig te verhelpen.

cv-ketel bijvullen Tilburg

Expansievat kapot

Het expansievat is een kwetsbaar onderdeel van de verwarmingsinstallatie. Het expansievat bestaat namelijk uit twee compartimenten, dat wordt gescheiden door een membraan. De ene helft staat verbonden met het gesloten systeem en is dus gevuld met water. De andere helft is gevuld met een gas. Het expansievat vangt grote drukverschillen op. Wanneer het membraan tussen de twee compartimenten kapot gaat, dan moet deze zo spoedig mogelijk vervangen worden. Als dit niet gebeurd, bestaat er de kans dat het expansievat gaat lekken.

cv-ketel kapot Tilburg

Onderhoudscontract

Hoe ouder uw gasketel wordt, hoe belangrijker goed onderhoud is. Wij raden u daarom aan om een onderhoudscontract af te sluiten bij een ervaren installateur uit de regio van Tilburg. Een onderhoudscontract biedt u tal van voordelen. Zo bent u allereerst het hele jaar door verzekerd van warmte en warm water. Bovendien betaalt u hier, afhankelijk van het type onderhoudscontract, geen extra voorrijkosten en materiaalkosten voor omdat dit bij het onderhoudscontract is inbegrepen. Een ander voordeel van een onderhoudscontract is dat u bij een storing snel wordt geholpen.

Besparen met een slimme thermostaat

Als u een nieuwe CV laat installeren, dan is het in sommige situaties verstandig om ook de thermostaat te vervangen. Hoewel u er waarschijnlijk niet bij nadenkt, kunt u met het gebruik van een slimme thermostaat flink besparen op de stookkosten. Klanten uit Tilburg die hun woning niet bewust verwarmen besparen al snel tot 22% op hun gasverbruik! Met een slimme thermostaat wordt de verwarming van uw huis afgestemd op uw gedrag. Het is niet nodig om een klok voor te programmeren, omdat een slimme thermostaat dit uit zichzelf regelt. Bovendien krijgt u dankzij een slimme thermostaat inzicht in uw energieverbruik.

CV ketel met zonneboiler

Als u op zoek bent naar duurzame methodes om uw energieverbruik te verminderen, dan kunt u een zonneboiler overwegen. Een zonneboiler bestaat uit drie belangrijke onderdelen: de zonnecollectoren, een voorraadvat en een naverwarmer. De zonnecollectoren op het dak worden ingezet om zonlicht op te vangen. Het systeem zet het zonlicht hierna om in warmte, dat wordt opgeslagen in het voorraadvat. Het voorraadvat houdt uw leidingwater warm tot het moment dat u het wil gebruiken. Op het moment dat er niet genoeg zonlicht is opgevangen zet de zonneboiler de naverwarmer in: vaak is dit de CV-ketel.

cv ketel onderhoudscontract Tilburg

Waterdruk CV controleren

Wanneer de waterdruk in het systeem te hoog of te laag is, zult u merken dat uw radiatoren en warm water niet goed warm worden. Bovendien zult u onder de douche merken dat de waterdruk niet is zoals u gewend bent. Het is belangrijk dat de waterdruk in het systeem altijd goed is, om de levensduur te verlengen. Het is daarom verstandig om in ieder geval jaarlijks de waterdruk te controleren. In de meeste gevallen is de druk af te lezen van het display. Deze moet tussen de 1,5 en 2 bar liggen. Is deze te hoog? Probeer het systeem dan te ontluchten. Bij een te lage druk moet u de verwarmingsinstallatie bijvullen.

verwarmingsmonteur Tilburg

Energiezuinig stoken

Als uw centrale verwarming nog niet aan vervanging toe is en u wel geïnteresseerd bent in het besparen op uw stookkosten, dan raden wij u aan om zo energiezuinig mogelijk te gaan stoken. Hiervoor hebben experts een aantal belangrijke tips opgesteld. Sluit bijvoorbeeld alle tussendeuren en verwarm enkel de ruimte waar u bent. Door dit consequent door te voeren bespaart u al snel €190,- per jaar. Een andere belangrijke tip is het verlagen van de temperatuur. Draai de thermostaat ’s nachts en als u het huis verlaat op 15 graden. Doe dit niet als u gebruik maakt van vloerverwarming, omdat dit juist minder zuinig is.

Direct contact: 088 444 7670

Bent u op zoek naar een installateur voor het plegen van onderhoud? Of bent u juist op zoek naar een nieuwe hoogrendementsketel en weet u niet waar u moet beginnen? Is er sprake van spoed en heeft u direct contact met een installateur nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres. Vraag via ons contactformulier eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor het afsluiten van een onderhoudscontract of voor het installeren van een hoogrendementsketel. Wanneer u een storing heeft, dan kunt u bellen naar 088 444 7670 voor direct contact met een installateur uit Tilburg.

cv-installatie Tilburg

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn cv ketel was kapot, maar gelukkig ben ik goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Binnen een uurtje werd ik al geholpen door een zeer behulpzame verwarmingsmonteur en kreeg ik goed advies. Ik ben heel erg tevreden.
Bianca Piek, Tilburg
Vorige week heb ik toch maar eens een vakman een onderhoud beurt laten doen voor mijn cv ketel. Gelukkig was ik op tijd want hij was heel nodig aan reparatie toe. Ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service.
H. Slager, Tilburg
Afgelopen weekend schrok ik midden in de nacht wakker. Mijn verwarming hield er zo maar mee op. En hij maakte een heel raar geluid. Gelukkig kon ik de 24/7 spoedservice gebruiken. Ook al was het midden in de nacht, ik werd meteen geholpen. Klantvriendelijkheid en goede kwaliteit.
K. Smit, Drenthe
Enige tijd geleden hebben wij een verwarmingsinstallatie aangeschaft via cv ketel Nu. We hebben hem nu 4 maanden en zijn zeer tevreden. Ook hebben we al een onderhoudsbeurt gekregen dankzij het onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit die door de verwarmingsmonteur geleverd werd.
Fam. Hoekstra, Zuid-Holland
Via onze kennissen hebben wij de tip gekregen om eens naar onze verwarming te kijken. Dat was maar goed ook. Hij moest namelijk ontluchten, zelf hadden we geen ervaringen met cv ketels. Daarom schakelden wij een vakman in. We kregen zeer goed advies!
Tiny de Jong, Breda
Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden was ik van plan om een nieuwe ketel aan te schaffen. Ik nam contact op met CV Ketel Nu en kreeg het beste advies. Ook werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een HR ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Friesland
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op Cv Ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde het probleem zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Tilburg
Wij hebben gister een cv ketel laten plaatsen via Cv Ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Tilburg

Missie

Wij werken samen met allround verwarmingsspecialisten door heel Nederland. Als u op zoek bent naar de beste service tegen de scherpste prijzen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u van kwalitatief onderhoud en verzorgen een snelle reparatie bij een storing.

Hoe werkt het?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte vakman! Ons netwerk werkt als volgt: wanneer u op zoek bent naar een verwarmingsinstallateur uit Tilburg, dan neemt u contact met ons op. Dit kan vrijblijvend via ons contactformulier of telefonisch. Wij werken samen met specialisten uit het hele land, waarvan meerdere installateurs werkzaam zijn in Tilburg. Wanneer wij uw hulpvraag binnenkrijgen sturen wij deze door naar de vakman die deze het beste kan beantwoorden. Indien het een spoedgeval betreft zullen wij de uw hulpvraag extra snel afhandelen.

Landelijke Dekking

Over de afgelopen jaren heeft ons netwerk een landelijke dekking kunnen bereiken en daar zijn we trots op! Dit houdt in dat wij u een 24uurs spoedservice kunnen garanderen, ook in Tilburg. Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een installateur uit uw regio beschikbaar voor een spoed reparatie.

Vestigingen

De afgelopen jaren hebben wij een landelijk dekkend netwerk kunnen opbouwen en inmiddels werken wij samen met meer dan 400 verschillende vakmannen uit heel Nederland, ook in Tilburg! Hieronder staat een overzicht van de grootste vestigingen bij u in de buurt.