CV ketel Eindhoven

Tegenwoordig behoort de cv-ketel tot de basisuitrusting van een woning in Nederland. Ook in Eindhoven is vrijwel standaard een verwarmingsketel geïnstalleerd. Vaak zijn dit echter verouderde modellen, die regelmatig kapot gaan, storing vertonen, of een reparatie behoeven. Voor de aanschaf en installatie van een nieuwe verwarmingsketel in Eindhoven, kunt u contact opnemen met CV Ketel Nu. Wij bieden u verschillende offertes aan van verwarmingsinstallateurs uit Eindhoven, die u zelf met elkaar kunt vergelijken. Zo bespaart u tot wel 40% op de aanschafkosten. Wilt u weten waarmee een verwarmingsmonteur uit Eindhoven u nog meer kan helpen? Vraag dan vrijblijvend en gratis offertes bij ons aan.

cv ketel Eindhoven

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)
kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.


Terugbelverzoek cv-monteur Eindhoven

Werkzaamheden

Elke verwarmingsmonteur uit Eindhoven die bij ons is aangesloten, is volledig gediplomeerd en beschikt over jarenlange ervaring. Hiermee bent u er van verzekerd dat wanneer uw cv-ketel kapot gaat, het probleem snel verholpen is. Een verwarmingsmonteur kan u onder meer helpen bij: de controle van beveiligingen, de reparatie van lekkages, het reinigen van de warmtewisselaar en het nakijken van het expansievat. Dit regelt u eenvoudig via een onderhoudscontract. Daarnaast kunt u bij onze experts uit Eindhoven ook terecht voor:

  • Installatie en reparatie
  • Radiatoren

Onderhoud

Als de installatie goed is uitgevoerd, dan moet u ervoor zorgen dat de conditie van uw cv-ketel optimaal blijft door een regelmatig onderhoud van het systeem. Hiermee voorkomt u dat het systeem kapot gaat, of in storing raakt. Zo bespaart u kosten van een reparatie of zelfs het vervangen van de cv-ketel. Hoewel u zelf enkele onderhoudswerkzaamheden kunt uitvoeren, – denk hierbij aan het ontluchten, of bijvullen van de installatie, – heeft u bij de grote werkzaamheden qua onderhoud een ervaren verwarmingsmonteur nodig. Met een onderhoudscontract bent u er van verzekerd dat het onderhoud jaarlijks wordt uitgevoerd. Bovendien behoudt u met het afsluiten van een onderhoudscontract de fabrieksgarantie op uw verwarming.

Vergelijk diverse installateurs

Als uw verwarming regelmatig een storing aangeeft, de warmtewisselaar kapot is, of als uw cv-ketel onderhoud nodig heeft, dan is het belangrijk dat u het aanbod van specialisten in Eindhoven grondig met elkaar vergelijkt. Bijvoorbeeld op het gebied van installatie techniek, de voorwaarden van een onderhoudscontract, of de leverbare merken van verwarmingsketels. Zo weet u zeker dat u een verwarmingsmonteur inschakelt die voldoet aan uw eisen en dat het past binnen uw budget. Vul het contactformulier in en wij sturen u verschillende offertes van verwarming experts uit Eindhoven. U kiest zelf de verwarmingsmonteur met het beste aanbod!

cv ketel vervangen

Reparatie

Vermoedt u dat de cv-ketel kapot is? Heeft u bijvoorbeeld een storing in de verwarming en verwarmt deze niet meer? Ga dan niet direct over tot het vervangen van de cv-ketel. Vaak kan met een reparatie de storing worden verholpen, waarna uw verwarming nog jarenlang mee kan. Heeft u een wel een nagedacht over een onderhoudscontract? Dan wordt uw cv-ketel gratis periodiek gecontroleerd en krijgt u vaak een forse reductie op de reparatiekosten van de storing.

Veelvoorkomende problemen:

Centrale verwarming installatie

Installatie

Is het hoog tijd dat u uw verwarmingsketel laat vervangen? Ook dan doet u er goed aan als u een aanvraag doet via CV Ketel Nu. Wij brengen u in contact met verschillende leveranciers uit Eindhoven, die de installatie van verschillende merken en modellen realiseren. Van een hoogrendementsketel, tot combiketel, en van verbeterd rendement tot ECO zuinig. Deze leveranciers kunnen u tevens assisteren bij de installatie van de ketel, en het onderhoud ervan.

Lees meer over:

CV ketel reinigen

CV schoonmaken

Naast de installatie, reparatie en het onderhoud van uw cv-ketel, zijn wij tevens bereid om ze schoon te maken. Dit is met name van toepassing op ketels met een hoog rendement. Als hiervan de warmtewisselaar niet regelmatig wordt gereinigd, dan gaat het systeem kapot, en zal de verwarming regelmatig in storing raken. Het schoonmaken van de verwarmingsketel kan eenmalig, het is echter ook mogelijk dat u dit opneemt in het onderhoudscontract.

Lees ook:

Direct Contact

Met spoed een verwarmingsmonteur nodig? 24/7 service!

Wij staan dag en nacht voor u klaar in Eindhoven en omgeving. Geheel vrijblijvend contact!
Direct Contact

CV ketel kiezen: welk model moet ik kopen?

Wanneer u een nieuwe verwarmingsketel aanschaft, dan gaat u ervan uit dat deze tot 15 jaar meegaat. Het is daarom belangrijk om een model te kiezen dat bij u past, maar met het huidige uitgebreide aanbod is het lastig te achterhalen welk type het meest geschikt is. Vraag uzelf eerst af wat u belangrijk vindt. Hangt de gasketel in het zicht en wilt u daarom een klein model? Of is het formaat juist van ondergeschikt belang? Belangrijk om te onthouden is dat er niet één beste model beschikbaar is, maar dat er wel een model verkrijgbaar is dat het beste bij u en uw situatie past. Vaak vragen klanten naar de installatie met het hoogste vermogen, maar in de meeste gevallen is een lager vermogen juist veel zuiniger.

Duurzaamheid en de CW-klasse

Er bestaat een simpele rekensom waarmee u uw benodigde vermogen kan uitrekenen, maar een verwarmingsinstallateur uit Eindhoven rekent dit ook met plezier voor u uit. Naast het vermogen zijn er twee belangrijke aspecten waar u rekening mee kan houden: de duurzaamheid en de CW-klasse. De duurzaamheid is te zien aan het verplichte energielabel. Hoe hoger het energielabel, hoe zuiniger het model in gebruik is. Dit houdt in dat u een mooie besparing op uw energiekosten doet! De CW-klasse geeft aan in welke mate het systeem warm water kan leveren, en is een grote invloed op uw wooncomfort. Komt u er niet uit? Dan staat een verwarmingsmonteur uit ons netwerk u graag te woord.

Wat kost een CV ketel?

Het kopen van een nieuwe verwarmingsinstallatie is een flinke investering. Gelukkig is dit eenmalig en bent u de komende 12 tot 15 jaar voorzien. Wat uw verwarmingsketel gaat kosten is afhankelijk van een aantal factoren: de arbeidskosten en het merk en model. Voor de arbeidskosten betaalt u in Eindhoven gemiddeld €500,- tot €900,-. Deze kosten verschillen enorm per leverancier. Om er zeker van te zijn dat u de juiste prijs betaalt, raden wij u daarom aan om meerdere offertes aan te vragen. De kosten voor de gasketel zelf verschillen dus per merk en model. Ook de CW-klasse heeft een invloed op de prijs. Zo kost een verwarmingsketel met CW-klasse 3 gemiddeld €1.000,- tot €1.200,- en CW-klasse 6 €1.800,- tot €2.600,-.

Type CV ketel: Soloketel* Combiketel* Rendement
HR-ketel €1.500,- tot €2.500,- €1.800,- tot €3.000,- 104%
HRe-ketel n.v.t. €8.000,- tot €13.000,- 140%

(*) – Het gaat hier om gemiddelde prijzen

Prijsopbouw Kosten CV-Ketel: Arbeidskosten:
Aanschaf ketel 60% 40%

HR ketel

HR-ketel Eindhoven In steeds meer Nederlandse huishoudens is de afgelopen jaren een hoogrendementsketel geïnstalleerd. Cijfers van Cobouw geven aan dat dit verschil zelfs met 55% is gestegen in de afgelopen drie jaar. Een hoogrendementsketel is een verwarmingsketel, waarbij extra warmte wordt gegenereerd door een warmtewisselaar die het koude retourwater condenseert. In combinatie met het produceren van warmte uit restwarmte, levert dit in theorie een maximale warmtewinst van elf procent. In de praktijk komt dit echter op een ruime zeven procent. Een extra voordeel van de hoogrendementsketel is het verminderen van het koolstofdioxide verbruik. De HR-ketel is dus energiezuinig en milieuvriendelijk. Overweegt u installatie van een nieuw centraal verwarmingssysteem? Denk dan eens aan een Hr-ketel.

Combiketel

Combiketel Eindhoven Wilt u de warmwatervoorziening en de verwarming combineren? Kies dan een combiketel. Hier zijn verschillende voordelen aan verbonden, zoals het besparen van ruimte, een eenvoudig installatieproces, een beperkt verbruik van aansluitingen, en weinig zorg voor onderhoud of reparatie. Voor een optimale werking van de combiketel, en het behoud van de fabrieksgarantie adviseren wij dat u een onderhoudscontract afsluit. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud, en neemt de monteur zelf contact met u op om een afspraak te maken. Het nadeel van een combiketel is dat wanneer deze kapot gaat, of een storing vertoont, u direct geen warmwater en geen verwarming heeft. Neem snel contact op met onze spoedservice voor directe reparatie in Eindhoven.

Besparing HR ketel

cv-installateur Eindhoven Veel mensen schrikken terug voor de aanschaf van een hoogrendementsketel door de hoge prijzen die hieraan verbonden zijn. De kosten komen, exclusief installatiekosten, kosten van reparatie en een onderhoudscontract, op €1200,- tot €1500,-. Desondanks is een Hr-systeem de investering wel waard. U bespaart namelijk jaarlijks gemiddeld 220m3 aan gas, en 390 kg CO2 ten opzichte van een basislabel verwarmingsketel. Ten opzichte van een conventionele verwarmingsketel bespaart u zelfs tot 337m3 aan gas, en 600 kg CO2. Afhankelijk van de gasprijs, betekent dit een besparing van wel €250,- per jaar.

HRe ketel

hre ketel installeren De HRe cv-ketel maakt naast warmte ook elektriciteit. Hiervoor gebruikt de ketel gas en zet dit op efficiënte wijze om in stroom. De HRe cv-ketel is met name interessant als u meer dan 1600m3 gas verbruikt. Dan wekt u namelijk genoeg stroom op om de hoge aanschafprijs te compenseren. Ook als uw woning niet goed gesoleerd is, en het moeilijk is om isolatie aan te brengen, is de aanschaf van de HRe cv-ketel een slimme keuze. De HRe-ketel is in feite een kleine energiecentrale in uw woning in Eindhoven. Laat de verwarmingsmonteur goed uw wand controleren. Het systeem is namelijk erg zwaar.

UHR ketel

Een UHR (ultra hoog rendement) cv-ketel wordt gecombineerd met een warmtepomp. Deze pomp gebruikt temperatuurverschillen en genereert zo extra warmte. In vergelijking met reguliere HR-combiketels haalt deze variant maar liefst 40% meer rendement. Er zijn nog interessante opties van de UHR cv-ketel, denk aan het koelen van uw ruimtes in de zomermaanden. Door de kleine omvang van deze varianten zijn ze erg geschikt bij appartementen of kleine woningen. U kunt in Eindhoven gebruik maken van de huidige subsidies van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. U kunt namelijk premie ontvangen voor de warmtepomp. Eventuele nadelen zijn de iets hogere aanschafprijs en dat het systeem niet volledig geluidsstil is.

ultra hoog rendementsketel Eindhoven

Huren, leasen of kopen?

Het is mogelijk dat u een verwarmingsinstallatie gaat huren, leasen of kopen. Dit is mogelijk bij elk model, met elke warmwatercapaciteit, en elke keurklasse. Wanneer de maandelijkse kosten hiervoor met elkaar worden vergeleken, dan blijkt dat het kopen van een verwarmingsketel op de lange termijn het goedkoopst is, inclusief onderhoudskosten en installatiekosten. Gaat u echter op korte termijn verhuizen? Dan is het huren van een verwarmingssysteem goedkoper. Hiervoor betaalt u een maandelijks bedrag, dat zo’n 15% hoger ligt, dan de maandelijkse kosten bij het kopen (gebaseerd op een gemiddelde levensduur van 12 jaar). Least u een CV-ketel? Dan liggen de maandelijkse kosten 19% hoger. Het systeem is echter na verloop van tijd wel uw eigendom, waarna u hier winst op kunt maken.

Berekening kosten CV ketel Kopen Leasen Huren
Totaalbedrag levensduur 12 jaar €4.050,- €4.850,- €4.675,-
Gemiddelde kosten per maand €28,13 €33,68 €32,47
Bovenstaande tabel geeft alles nog eens schematisch weer. Wilt u weten welk van de bovenstaande mogelijkheden het beste past bij uw situatie? Vraag via het contactformulier diverse prijsoffertes aan van installatiebedrijven uit Eindhoven. Door te kijken naar budget, vereisten, en voorwaarden die aan de verschillende offertes verbonden zijn maakt u de beste keuze bij het vervangen van uw oude cv-ketel. Wanneer we de gemiddelde uitgaven van onderhoud, installatie en reparatie bij de aanschafprijs optellen, dan hebt u de investering in een hoogrendementsketel binnen acht jaar terug verdiend.
cv-ketel kapot Eindhoven

CV ketel vervangen

Een cv-ketel heeft net als andere apparaten een beperkte levensduur. Wij gaan over het algemeen uit van een levensduur tussen de 12 en 15 jaar. Is uw installatie nog steeds werkend na deze periode, dan adviseren wij alsnog om het apparaat te vervangen, in verband met het besparen op de stookkosten. Redenen van het vervangen van de centrale verwarming zijn, naast deze besparing op de stookkosten, een verbeterd rendement en een stijging van de waarde van uw woning in Eindhoven. Hebt u hulp nodig bij het vervangen van de verwarmingsketel bij u thuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Levensduur

De precieze levensduur van uw centrale verwarming is afhankelijk van een aantal factoren. Het merk en model, uiteraard, maar ook de mate van onderhoud. De ervaring leert dat structureel onderhoud niet alleen de levensduur met een paar jaar verlengd, maar dat ook het rendement zo lang mogelijk behouden blijft. Bovendien zult u dankzij goed onderhoud aan oudere modellen minder last hebben van storingen. Gemiddeld ligt de levensduur tussen de 12 en 15 jaar.

cv-ketel installatie Eindhoven

CV ketel plaatsen

Een cv-ketel heeft net als andere apparaten een beperkte levensduur. Wij gaan over het algemeen uit van een levensduur tussen de 12 en 15 jaar. Is uw installatie nog steeds werkend na deze periode, dan adviseren wij alsnog om het apparaat te vervangen, in verband met het besparen op de stookkosten. Redenen van het vervangen van de centrale verwarming zijn, naast deze besparing op de stookkosten, een verbeterd rendement en een stijging van de waarde van uw woning in Eindhoven. Hebt u hulp nodig bij het vervangen van de verwarmingsketel bij u thuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Regels, keurmerken en voorschriften

Om u te helpen met uw keuze voor een nieuwe verwarmingsinstallatie, worden er diverse keurmerken uitgegeven. Eén van de meer bekendere is Gaskeur. Dit keurmerk richt zich op de energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid en wordt vrijwillig toegepast. Ketels met het Gaskeur keurmerk gaan dus verder dan de wettelijk gestelde eisen aan duurzaamheid. Als u bovendien op zoek bent naar een installatiebedrijf, dan kunt u tevens letten op het OK-CV keurmerk. Installateurs die beschikken over dit keurmerk voldoen aan strenge eisen op het gebied van energiezuinigheid en veiligheid.

Wij leveren nagenoeg alle merken

Een cv-ketel is een apparaat waar u jarenlang, zorgeloos van wilt genieten. Het is dus van belang dat u uw opties goed overweegt. Wij werken uitsluitend met A-merken, waardoor wij kwaliteit en een lange levensduur aan onze klanten kunnen garanderen. Wij werken voornamelijk met de A-merken: Atag, AWB, Bosch, Intergas, Ferroli, Remeha, Nefit en Vaillant. Daarnaast zijn de merken: Beretta, Itho Daalderop en Vliessman eventueel verkrijgbaar. In totaal zijn dat elf kwaliteitsmerken van cv-ketels. Wij begrijpen dat het kiezen van een merk een lastige keuze is. Daarom helpt onze verwarmingsmonteur uit Eindhoven graag bij de keuze. Zo weet u zeker dat u uw oude cv-ketel laat vervangen door een goed merk en type ketel.

Atag

De Atag Hr cv-ketel krijgt al acht jaar op rij het predicaat ‘Beste cv-ketel uit de test’. De cv-ketel van Atag scoort dus erg goed op de test van de consumentenbond. De cv-ketels worden getest op energiezuinigheid, opwarmtijd en betrouwbaarheid. Atag biedt een CV en HR ketels aan.

AWB

AWB is sinds 1934 een deskundig en toegewijd partner in totaaloplossingen. Het merk is onderdeel van de Vaillant Group, de grootste cv-ketel fabrikant van Europa. Het assortiment bestaat uit cv-toestellen, kamer thermostaten en duurzame systemen.

Bosch

Bosch houdt zich bezig met de productie en ontwikkeling van cv-ketels en warmwater toestellen. Het merk Bosch staat synoniem voor betrouwbaarheid. De modellen van Bosch zijn stil, compact, gebruiksvriendelijk en erg zuinig. Nefit cv-ketels is een dochter van Bosch.

Ferroli

Ferroli wil door continu te blijven investeren in duurzame energieoplossingen effectief bijdragen aan een groenere wereld. Het bedrijf is een Italiaanse multinational die zich richt op de verwarmingsbranche. Ferroli levert op dit moment de serie Hr-ketels: Ferroli BlueSense.

Intergas

Intergas Verwarming behoort bij de pioniers van cv-techniek. Al ruim 50 jaar zijn ze bezig met het perfectioneren van de verwarmingsketels. Het merk levert op dit moment 21 cv ketels. De consumentenbond heeft al meerdere keren een Intergas cv-ketel bekroond als ‘Beste uit de test’. In 2016 was dit niet het geval.

Nefit

Nefit had de primeur: ze brachten als eerste ter wereld de hoogrendementsketel op de markt. Vanaf dat moment zijn de duurzame warmteoplossingen verder gegroeid tot wat het nu is. Op dit moment is Nefit al ruim 30 jaar één van de meest verkochte merken van Hr-ketels. Ze testen elke cv-ketel uitvoerig.

Remeha

Met Remeha kiest u innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het merk is al ruim 75 jaar actief in de verwarmingsbranche. De Remeha Tzerra Plus eindigde in de test van 2016 op de 1e plaats. Deze cv-ketel is extreem klein, maar biedt grote prestaties. In de top 10 van de consumentenbond stonden diverse Remeha cv-ketels.

Vaillant

Vaillant bestaat al ruim 140 jaar en is onderdeel van de internationale Vaillant Group. Het bedrijf maakt onder andere Hr-ketels, warmtepompen en geisers. Vaillant levert in ruim 60 landen wereldwijd. De Vaillant Ecotec plus VHR 30-34/5-5 is in 2016 op de 3e plek geëindigd van de test van de consumentenbond.

Direct Contact

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden voor een nieuwe CV-ketel?

Vraag vrijblijvend offertes aan van verschillende specialisten uit uw regio en vergelijk de scherpe prijzen!
Direct Contact

CV storing verhelpen

Hoewel een jaarlijkse controle op basis van een onderhoudscontract een optimale werking van het verwarmingssysteem nastreeft, kan het desondanks voorkomen dat uw cv-ketel kapot gaat, of een storing aangeeft. De storing kan verschillende oorzaken hebben, zoals het slijten van beveiligingen, of een lekkage binnen het leidingnetwerk. Raadpleeg ook onze checklist bij de storing: zo kunt u zelf de verwarming bijvullen of ontluchten. Wat de oorzaak van de storing ook is, een verwarmingsmonteur van CV Ketel Nu zal u in Eindhoven zo spoedig mogelijk assisteren. De storing wordt over het algemeen dezelfde dag nog opgelost.

CV ketel bijvullen

Eén van de vormen van onderhoud die u zelf kunt uitvoeren is het bijvullen van de ketel. De installatie moet worden bijgevuld wanneer de waterdruk onder de 1.5 bar komt te staan. Dit gebeurt onder andere wanneer er een lekkage is, maar ook als u de radiatoren heeft ontlucht. Hebt u de cv-ketel net bijgevuld en is de waterdruk alweer gezakt? Schakel dan een verwarmingsmonteur in, waarschijnlijk moet er ergens een reparatie worden uitgevoerd. Gaat u zelf de verwarming bijvullen?
De vulslang moet eerst vol zitten met water, voordat u de vulkraan openzet. Wij helpen desgewenst graag.

Problemen met de driewegklep

De centrale verwarminginstallatie is erg complex en bestaat uit vele verschillende onderdelen. Sommige onderdelen zullen sneller slijten dan andere. Wanneer u een onderhoudscontract heeft afgesloten dan worden deze onderdelen vervangen voordat er problemen veroorzaakt worden. Eén van de onderdelen die met enige regelmaat vervangen moet worden is de driewegklep. U kan de driewegklep zien als een verkeerswissel. Het verwarmde water in het systeem gaat standaard naar uw radiatoren maar zodra u de warm water kraan open draait zend de driewegklep het hete water naar de platenwisselaar om het tapwater te verwarmen.

Expansievat kapot

Uw verwarmingsinstallatie kan heel wat druk aan, maar als deze toch te hoog wordt dan vangt het expansievat de druk op. Het expansievat is met een membraan onderverdeeld in twee gedeeltes: één gevuld met stikstof en één gevuld met water. Na verloop van tijd kan het membraan poreus worden, waardoor het complete expansievat zich langzaamaan vult met water. Hierdoor daalt de druk in het systeem en doordat u deze blijft bijvullen loopt u het risico dat het expansievat gaat lekken. In dit geval is een reparatie noodzakelijk.

cv-ketel lekkage Eindhoven

Lekkage CV ketel

Zoals u hierboven kunt lezen bestaat er de mogelijkheid dat het expansievat kan gaan lekken. Het kan echter ook gebeuren dat de sifon, de ontluchter of hydroblok kapot gaat. In alle gevallen zal de druk in het systeem dalen omdat er continu water uit de combiketel loopt. Merkt u dat u steeds vaker uw verwarmingsinstallatie bij moet vullen en dat de druk maar blijft dalen? Grote kans dat er dan een lekkage aanwezig is. Als u niet weet hoe u dit met een reparatie op moet lossen, kunt u gebruik maken van de storingsdienst van een verwarmingsinstallateur uit Eindhoven.

cv-ketel storing Eindhoven

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract is een methode om het onderhoud van uw centrale verwarming te reguleren. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij een verwarmingsmonteur, dan weet u zeker dat er periodiek een specialist langskomt ter controle van uw cv-ketel. Mochten er beschadigingen of slijtage zijn opgetreden dan kan deze specialist bovendien direct de nodige reparatie uitvoeren. Dankzij het onderhoudscontract profiteert u tevens van het behoud van de fabrieksgarantie en een optimaal rendement doordat de cv-ketel steeds weer opnieuw wordt ingeregeld.

Vrijblijvend contact

Is het hoog tijd dat uw centrale verwarming vervangen wordt, en bent u benieuwd naar de voordelen van een Hr-model? Hebt u een vraag over de kosten van het afsluiten van een onderhoudscontract? Of wilt u weten wat een verwarmingsmonteur uit ons netwerk in Eindhoven kan betekenen bij het repareren van een storing en een installatie? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Hierop kunt u aangegeven wat uw wensen zijn voor een nieuw apparaat, en is het mogelijk om vragen te stellen. Wij zullen uw hulpvragen spoedig beantwoorden en sturen u met plezier een aantal vrijblijvende offertes toe.

vrijblijvend contact verwarmingsmonteur

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn cv ketel was kapot, maar gelukkig ben ik goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Binnen een uurtje werd ik al geholpen door een zeer behulpzame verwarmingsmonteur en kreeg ik goed advies. Ik ben heel erg tevreden.
Bianca Piek, Eindhoven
Vorige week heb ik toch maar eens een vakman een onderhoud beurt laten doen voor mijn cv- ketel. Gelukkig was ik op tijd want hij was heel nodig aan reparatie toe. Ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service.
H. Slager, Eindhoven
Afgelopen weekend schrok ik midden in de nacht wakker. Mijn verwarming hield er zo maar mee op. En hij maakte een heel raar geluid. Gelukkig kon ik de 24/7 spoedservice gebruiken. Ook al was het midden in de nacht, ik werd meteen geholpen. Klantvriendelijkheid en goede kwaliteit.
K. Smit, Drenthe
Enige tijd geleden hebben wij een verwarmingsinstallatie aangeschaft via cv ketel Nu. We hebben hem nu 4 maanden en zijn zeer tevreden. Ook hebben we al een onderhoudsbeurt gekregen dankzij het onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit die door de verwarmingsmonteur geleverd werd.
Fam. Hoekstra, Zuid-Holland
Via onze kennissen hebben wij de tip gekregen om eens naar onze verwarming te kijken. Dat was maar goed ook. Hij moest namelijk ontluchten, zelf hadden we geen ervaringen met cv ketels. Daarom schakelden wij een vakman in. We kregen zeer goed advies!
Tiny de Jong, Breda
Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden was ik van plan om een nieuwe ketel aan te schaffen. Ik nam contact op met CV Ketel Nu en kreeg het beste advies. Ook werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een HR ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Friesland
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op Cv Ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde het probleem zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Eindhoven
Wij hebben gister een cv ketel laten plaatsen via Cv Ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Eindhoven

Missie

CV Ketel Nu is de snelste allround verwarmingsspecialist in Nederland voor reparatie, onderhoud en installatie. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle afhandeling van problemen als storing in de beveiligingen, of het vervangen van een kapot expansievat. Wij bieden hoogwaardige service tegen scherpe prijzen.

Hoe werkt het?

Onze dienstverlening is simpel en doeltreffend. U zoekt een ervaren verwarmingsmonteur voor de reparatie, het onderhoud of de installatie van uw CV ketel, en wij beheren een landelijk netwerk van installateurs. Wanneer u bij ons bijvoorbeeld een aanvraag doet voor een onderhoudscontract, dan kunnen wij meerdere offertes aanvragen bij aan ons gelieerde vakmannen uit Eindhoven. Deze sturen we zo snel mogelijk aan u door. Het is aan u om deze met elkaar te vergelijken en de best passende verwarmingsmonteur uit te zoeken.

Landelijke Dekking

Dankzij hard werk, het bieden van kwaliteit, scherpe prijzen, en een hoge klantvriendelijkheid, is ons netwerk de laatste jaren hard gegroeid. CV Ketel Nu is een begrip geworden in de verwarming branche, en vele huishoudens in Nederland maken wekelijks gebruik van onze diensten. Dankzij de uitbreiding zijn we tegenwoordig in staat om landelijke dekking te bieden. Dit betekent dat wij over heel Nederland verschillende monteurs aan het werk hebben. Zo werkt er ook altijd een verwarmingsmonteur in de buurt van Eindhoven.

Vestigingen

Zoals gesteld zijn wij in rap tempo groot geworden in Nederland. Wij werken inmiddels samen met meer dan 400 verschillende specialisten vanuit het gehele land. Voor een overzicht van onze vestigingen in de buurt van Eindhoven, kijkt u in onderstaande lijst.