CV ketel Lochem

Nu de overheid een verplicht energielabel heeft uitgegeven, is er veel aandacht gekomen voor duurzame oplossingen die het huis energiezuiniger maken. Ook op het gebied van verwarming is er nog één en ander te bereiken. Zo hangt er maar in 50% van de Nederlandse huishoudens een Hr-verwarmingsketel, terwijl deze een sterk vergroot rendement heeft, en resulteert in een hoge besparing op energiekosten. Bent u op zoek naar een verwarmingsmonteur uit Lochem die u van meer informatie over de mogelijkheden van een nieuwe cv-ketel voorziet? Wij helpen u met de installatie, reparatie, onderhoud en onderhoudscontract van uw huidige cv-ketel.

cv ketel Lochem

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)

Gelieve dit veld leeg te laten.


kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.

    • Spoedservice
    • Onderhoudscontract
    • Netwerk van verwarmingsmonteurs
    Terugbelverzoek cv-monteur Lochem

24-uurs service

Wanneer uw cv-ketel een storing vertoont dan is het zaak dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Wij begrijpen dat u bij een probleem met de cv-ketel niet de hele avond in een koude woonkamer wilt zitten. Daarom hebben wij een 24uurs storingservice opgezet. Dit betekent feitelijk dat er 24 uur per dag 7 dagen per week een erkend verwarmingsmonteur uit Lochem bereikbaar is, die binnen korte tijd bij u op de stoep kan staan om de reparatie van een storing uit te voeren. Onze professionals hebben een uitstekende kennis van de diverse soorten verwarmingsketels en kunnen dan vaak ook in een handomdraai de storing verhelpen. Vul het contactformulier in en ontvang meer informatie of een kostenoverzicht.

Installatie van een nieuwe cv-ketel

Het installeren van een nieuwe verwarming is niet heel moeilijk, maar kunt u wel het beste overlaten aan een erkend verwarmingsmonteur uit Lochem. Zo bent u er namelijk van verzekerd dat de plaatsing op de juiste wijze wordt uitgevoerd en voorkomt u onnodige beschadigingen of de versnelde noodzaak tot een reparatie. Wanneer u zelf een cv-ketel installeert hebt u bijvoorbeeld kans op een beschadiging van het expansievat of een storing in de warmtewisselaar. Verwarmingsspecialisten uit Lochem die zich bij het netwerk van CV Ketel Nu hebben aangesloten, beschikken over een ruime ervaring met zowel de installatie als reparatie en het onderhoud van alle merken cv-ketels, waardoor zij ook u gemakkelijk en snel van dienst kunnen zijn bij de plaatsing van uw nieuwe Hr- of combiketel.

Onderhoud

Naast een goede installatie van uw cv-ketel, is het tevens van belang dat u het onderhoud van het apparaat op de juiste wijze uitvoert. Er zijn een aantal aspecten binnen dit onderhoud die u zelf kan uitvoeren. Zo moet u bijvoorbeeld regelmatig de radiatoren ontluchten, en de waterdruk bijvullen wanneer deze onder de 1.5 bar staat. Andere zaken op het gebied van onderhoud kunnen eigenlijk alleen door een professional worden uitgevoerd. Een erkend verwarmingsmonteur uit Lochem kan de verschillende onderdelen van de cv-ketel op de benodigde wijze uit elkaar halen, ze controleren op eventuele slijtage of beschadigingen en zo een kostbare reparatie voorkomen. Wilt u er zeker van zijn dat het onderhoud regelmatig wordt uitgevoerd? Sluit dan een onderhoudscontract af. Met een onderhoudscontract regelt u niet alleen de regulering van de onderhoudswerkzaamheden, u regelt tevens het behoud van de fabrieksgarantie en een verhoging van het rendement van de cv-ketel.

Vrijblijvend contact

Wilt u graag weten wat een verwarmingsmonteur uit Lochem kan betekenen? Hebt u vragen over de kosten van de installatie of het onderhoud van een cv-ketel? Of wilt u weten wat de prijzen zijn van het afsluiten van een onderhoudscontract? Vul dan vandaag nog ons contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in, en wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag spoedig beantwoord wordt. Desgewenst sturen wij u tevens een vrijblijvende offerte toe. Wij zijn u graag van dienst!

CV ketel reparatie Lochem

Reparatie

De storing van uw hoogrendementsketel kan vaak snel verholpen worden met behulp van een eenvoudige reparatie. De kosten van een reparatie variëren in de meeste gevallen tussen de €50,- en €150,- . De tarieven zijn onder andere afhankelijk van het onderhoudscontract dat u heeft afgesloten en de aard van de reparatie en storing. Onze specialist uit Lochem helpt u graag aan meer informatie.

CV installatie service

Installatie

Er zijn diverse verwarmingsinstallaties beschikbaar op de markt. Zo hebt u onder andere de keuze uit een combiketel en een hoogrendement centrale verwarming. Welke installatie het meest geschikt is, hangt af van uw wensen op het gebied van rendement en gebruiksgemak. Samen met de specialist uit Lochem maakt u een goed overwogen keuze bij het vervangen van uw oude cv-ketel.

Centrale verwarmingsketel reiniging

CV schoonmaken

Er zijn een aantal facetten van het onderhoud van de centrale verwarming die u zelf kunt bijhouden. Dit zijn ten eerste het bijvullen van de waterdruk wanneer deze onder de 1.5 bar staat, en het regelmatig (minimaal jaarlijks) ontluchten van de radiatoren. Daarnaast moet u ook de verwarming periodiek schoonmaken met behulp van een vochtige doek. Storing? Kijk eerst in de handleiding.

Direct Contact

Met spoed een verwarmingsmonteur nodig? 24/7 service!

Wij staan dag en nacht voor u klaar in Lochem en omgeving. Geheel vrijblijvend contact!
Direct Contact

HR ketel

HR-ketel in Lochem Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor verwarmen binnenshuis? Dan is de aanschaf van een Hr-verwarmingsketel wellicht een goede keuze. Een hoogrendement installatie werkt op dezelfde basis als een standaard cv-ketel. Het grootste verschil is dat het koude restwater bij een Hr-ketel niet wordt afgevoerd, maar in het verwarmingsproces wordt hergebruikt door deze om te zetten in rookgas. Met deze rookgassen wordt vervolgens het water in de centrale verwarming weer verwarmd. Dit is een zeer duurzaam proces, waardoor tevens het rendement van de verwarmingsinstallatie stijgt van ongeveer 80 naar 107%. Opvallend is in dit geval dat er maar in de helft van de huishoudens in Lochem een Hr-installatie is geplaatst. Dit komt voornamelijk door de hoge aanschaf prijzen van het apparaat. Deze kosten kunt u echter op de lange termijn gemakkelijk terugverdienen, mits u de installatie periodiek van het juiste onderhoud (via een onderhoudscontract) voorziet.

Combiketel

Combiketel Lochem Voor een nog energie zuinigere manier van verwarmen dan een hoogrendement cv-ketel, kiest u een Hr-combiketel. Combiketels zijn verkrijgbaar bij diverse installatie bedrijven uit Lochem, en zorgen voor zowel de aanvoer van warm water als het verwarmen van de centrale verwarming. Naast een hoge energiezuinigheid hebben combiketels nog diverse andere voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld in dit geval maar één apparaat aan te sluiten, waardoor u minder ruimte en minder aansluitingspunten nodig hebt. Daarnaast is de installatie relatief eenvoudig, waardoor hier weinig kosten aan verbonden zijn, en reparatie snel en gemakkelijk gaat. Natuurlijk heeft een combiketel, zoals elk apparaat, ook enkele nadelen. De grootste is dat u bij een storing zowel geen warm water als verwarming meer heeft. Dit voorkomt u wanneer u de verwarmingsinstallatie regelmatig laat onderhouden. Via onze cv-service komt u snel in contact met een verwarmingsmonteur uit Lochem die graag een onderhoudscontract met u afsluit.

Besparing HR ketel

hr ketel prijzen Zoals hierboven al aangegeven zijn de kosten van een Hr variant cv-ketel of combiketel relatief hoog. Deze hoge prijzen kunt u echter op de lange termijn eenvoudig terugverdienen door de besparing die deze verwarmingsinstallatie oplevert ten aanzien van de energiekosten. Jaarlijks levert dit gemiddeld namelijk een besparing van 20% op. Laten we een rekenvoorbeeld geven. De kosten van een nieuwe Hr-installatie komen op ongeveer €1500,-. Tellen we hierbij de investering in onderhoud- en installatiekosten bij op, dan is het uiteindelijke bedrag ongeveer €2000,-. Jaarlijks bespaart u met een hoogrendementsketel echter zo’n 390kg CO2 en ca 220m3 aan gas. Dit komt op een uiteindelijke kostenverlaging van ongeveer €250,- per jaar. Delen we €2000,- door €250,- dan zien we dat u in acht jaar de investering terug kunt verdienen. Dit is niet alleen erg voordelig, u draagt tevens bij aan een beter milieu.

HRe ketel

hre ketel Lochem Verbruikt u in uw pand in Lochem meer dan 1600 m3 gas per jaar? Of is het pand slecht geïsoleerd? Dan is een HRe cv-ketel, die tevens stroom opwekt, wellicht een interessante keuze. Aangezien u dan alleen genoeg elektriciteit opwekt om de aanschafprijs te vergoeden. De vergelijking met een kleine energiecentrale in huis wordt vaak gemaakt. Weliswaar is de investering van een HRe ketel hoog, maar door de hoge maandelijkse besparing kan het zeker rendabel zijn. Het advies van onze verwarmingsmonteur is dat u de HRe cv-ketel combineert met vloerverwarming. Deze variant cv-ketel is erg gunstig voor het energielabel van uw huis. Het energielabel zal in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaan vertolken bij de aan- en verkoop van een huis. Benieuwd of de HR-ketel iets voor uw woning is? Vraag vrijblijvend informatie en offertes aan via ons contactformulier.

UHR ketel

Een ultra hoog rendementsketel (UHR) is een nieuw type ketel. Dit hoge rendement wordt gerealiseerd door de combinatie van de cv-ketel met een warmtepomp. Deze pomp gebruikt temperatuurverschillen en genereert zo extra warmte. Het resultaat? Tot 40% meer rendement dan een standaard Hr cv-ketel. Een interessante optie voor de hete zomermaanden is de mogelijkheid tot koeling. Daarnaast is het systeem erg geschikt in appartementen en kleine woningen, doordat het een klein apparaat is. Er lopen op dit moment subsidies (RVO) die u kunt benutten voor de warmtepomp. Nadelen van de UHR cv-ketel is de hogere aanschafprijs en dat het systeem niet geluidloos is.

nieuwe uhr ketel Lochem

Huren, leasen of kopen?

Wanneer u gaat verhuizen naar een bestaand pand in Lochem of een nieuwbouwpand laat bouwen, dan moet u tevens nadenken over de manier waarop u een cv-ketel laat installeren. U kunt bij een verwarmingsspecialist zowel een cv-ketel huren, leasen of kopen. Welke van deze drie de beste optie is, is afhankelijk van diverse factoren, zoals de duur van de periode waarin u de cv-ketel nodig hebt, het per direct beschikbare budget en de eisen die u aan het systeem stelt. In de hiernaast staande tabel ziet u wat de totale kosten worden bij het huren, kopen en leasen van een verwarmingsketel, waarbij we uit zijn gegaan van een levensduur van minimaal 12 jaar. Hierbij hebben we tevens de gemiddelde maandelijkse kosten aangeven, inclusief de prijzen van het installeren, de reparatie en een onderhoudscontract. Op basis van deze berekeningen kunnen we constateren dat het op de lange termijn zeker het goedkoopst is om een cv-ketel te kopen.

Berekening kosten CV ketel Kopen Leasen Huren
Totaalbedrag levensduur 12 jaar €4.050,- €4.850,- €4.675,-
Gemiddelde kosten per maand €28,13 €33,68 €32,47
Dit is gemiddeld 15% goedkoper dan het huren van hetzelfde product, en 19% goedkoper dan het leasen. U moet echter wel financieel in staat kunnen zijn om het volledige bedrag in één keer te kunnen betalen. Hebt u een dergelijke investering niet in één keer paraat, kies dan een korte leasetijd. Op termijn is de cv-ketel dan alsnog van u. Andere nadelen van kopen zijn de directe verantwoording voor het onderhoud en de kwaliteit. Hebt u geen behoefte aan deze rompslomp of hebt u maar een korte tijd de ketel nodig? Ga deze dan huren. Onze verwarmingsmonteur uit Lochem voorziet u graag van extra informatie tijdens het vervangen van uw cv-ketel. Ook rekenen we graag samen met u uit wat de goedkoopste vorm is in uw situatie.
cv-ketel vervangen

CV ketel vervangen

De meeste cv-ketels worden vervangen wanneer zij versleten zijn. Dit zal zijn na zo’n gemiddelde levensduur van 12 tot 15 jaar. Het vervangen van een verwarmingsketel kan echter ook te maken hebben met het feit dat u graag wilt besparen op stookkosten of het rendement wilt verbeteren. Een laatste reden voor het vervangen van de centrale verwarming is de stijging van de prijswaarde van uw woning. Hoe energiezuiniger het huis, hoe hoger de verkoopwaarde, wat een eventuele verkoop in de toekomst zeker ten goede komt. Hebt u vragen over het vervangen van uw installatie? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

cv-ketel installatie Lochem

CV ketel plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe verwarming is vrij ingewikkeld en kunt u dan ook het beste overlaten aan een erkend verwarmingsmonteur uit Lochem. Deze kan de installatie snel en vakkundig afhandelen, en zorgt ervoor dat de installatie aan alle eisen en voorwaarden voldoet. Regels waar onder andere de plaatsing aan moet voldoen zijn een veilige aansluiting van de rookgasafvoer en voldoende ruimte aan weerszijden van het apparaat voor eventueel onderhoud en reparatie. Wilt u weten waar de plaatsing exact aan moet voldoen? Wij geven u met alle plezier meer informatie. Stel via het contactformulier al uw vragen.

Wij leveren nagenoeg alle merken

U verwacht van uw cv-ketel dat het systeem u jarenlang wooncomfort oplevert. Daarnaast wilt u graag zo weinig mogelijk stookkosten en kosten van onderhoud. De verwarmingsmonteur uit Lochem helpt u graag bij het maken van een keuze. Zo weet u zeker dat u een cv-ketel kiest die perfect aansluit bij uw woonsituatie. Op dit moment zijn de meest verkochte merken: Atag, Nefit, Vaillant, Remeha en Intergas. Daarnaast zijn de merken: Bosch (nu Nefit), Ferroli en AWB onder de consumenten nog erg populair. Doordat wij voornamelijk met deze merken werken zijn wij in staat om kwaliteit en een lange levensduur te garanderen. Helemaal in combinatie met de vakkennis en ervaring van de verwarmingsmonteurs uit Lochem.

Atag

Atag krijg al jaren de titel ‘Beste cv-ketel uit de test’ van de consumentenbond. Tijdens deze test let de onafhankelijke consumentenbond op de opwarmtijd, de energiezuinigheid en de betrouwbaarheid van de cv-ketel. Ruim 500.000 consumenten hebben wereldwijd al een Atag cv-ketel gekozen. Deze mensen genieten dagelijks van comfort en een lagere energierekening.

AWB

AWB is sinds 1934 deskundig en toegewijd op het gebied van verwarming, tapwaterbereiding en koeling. Het merk wil hoge kwaliteit tegen een goede prijs garanderen. AWB is onderdeel van de Vaillant Group. Deze groep vormt de grootste cv-ketel fabrikant van Europa. In 2016 zijn er geen modellen van AWB getest door de consumentenbond. Online zijn genoeg reviews te vinden.

Bosch

Betrouwbaarheid is de sleutel van het succes van de Bosch cv-ketels. Deze betrouwbaarheid wordt tegenwoordig verkocht onder de merknaam Nefit. Alle Bosch cv-ketels worden nu onder deze merknaam verkocht. Deze modellen zijn erg compact, stil, gebruiksvriendelijke en zuinig. Bosch Thermotechniek houdt zich bezig met de ontwikkeling en productie van cv-ketels en warmwater toestellen.

Ferroli

Ferroli, vroeger bekend als Agpo Ferroli, is gevestigd in Breda. Het is onderdeel van de Italiaanse multinational Gruppo Ferroli. Op dit moment levert het merk de BlueSense Hr-lijn. Deze productlijn is leverbaar in 3 CW klassen, variërend in vermogen en watercapaciteit. Ferroli stond vroeger alleen bekend om de cv-ketels, maar tegenwoordig voeren ze een breder assortiment met ook hoogrendementketels.

Intergas

Intergas Verwarming is een Nederlands bedrijf, dat zelf de cv-ketels ontwikkelt en produceert.
Op dit moment levert Intergas 21 cv ketels, zowel solo- als combiketels. In de afgelopen jaren is er al meerdere keren een Intergas cv-ketel bekroond als ‘Beste uit de test’. In 2016 was dit niet aan de orde.

Nefit

Nefit, een merk van Bosch, is al ruim 30 jaar één van de best verkochte merken op het gebied van hoogrendementsketels. Nefit bracht destijds als eerste ter wereld de hoogrendementsketel op de markt. Tot op heden staat innovatie en kwaliteit centraal. Nefit levert bij elke cv-ketel een uitgebreid testrapport hierdoor waarborgen ze de kwaliteit.

Remeha

Remeha vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Ze werken onder meer aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Remeha is een vooraanstaande fabrikant van hoogrendementsketels en is al ruim 75 jaar actief in de branche. Het model: Remeha Tzerra Plus stond op de 1e plaats van de test van de consumentenbond.

Vaillant

Vaillant bestaat al ruim 140 jaar, het is destijds opgericht in Duitsland en vernoemd naar Johann Vaillant. Het merk valt onder de internationale Vaillant Group. Vaillant maakt onder andere warmtepompen, geisers en hoogrendementsketels. De Vaillant Ecotec plus VHR 30-34/5-5 eindigde op de 3e plaats tijdens de test van de consumentenbond.

Direct Contact

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden voor een nieuwe CV-ketel?

Vraag vrijblijvend offertes aan van verschillende specialisten uit uw regio en vergelijk de scherpe prijzen!
Direct Contact

CV storing verhelpen

Hoe goed u ook het onderhoud van uw cv-ketel regelt, het kan voorkomen dat er toch een storing ontstaat in een ietwat verouderd model. Een dergelijke storing is over het algemeen gemakkelijk verhelpbaar, zeker wanneer u contact opneemt met een erkend verwarmingsmonteur uit Lochem. Deze kan met zijn kennis van de diverse merken en verwarmingssystemen de exacte locatie van de storing achterhalen en vervolgens de benodigde reparatie afhandelen. Wanneer u een onderhoudscontract hebt afgesloten zullen de prijzen hiervoor bovendien vrij laag zijn.

CV ketel bijvullen

Eén van de vrij eenvoudige klussen op het gebied van de cv-ketel onderhoud is het bijvullen van het water. Een verwarming moet altijd een waterdruk hebben tussen de 1.5 en 2.0 bar bij een optimale werking. De waterdruk zakt onder andere door verdamping, maar ook wanneer u de radiatoren ontlucht of als er ergens een lekkage zit. Wilt u de waterdruk bijvullen? Zorg er dan voor dat u de vulslang of trechter altijd eerst volledig vult met water, voordat u de vulkraan opent. Op deze manier voorkomt u dat er lucht in het apparaat terecht komt. Vul de verwarming minimaal eens per jaar bij.

cv-ketel onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Het afsluiten van een onderhoudscontract is een eenvoudige manier om zeker te zijn van een goed werkende cv-ketel met een hoog rendement. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit dan zal er periodiek een verwarmingsmonteur bij u langs komen die het hele apparaat controleert op beschadigingen en slijtage, en een eventuele reparatie direct kan uitvoeren. Vervolgens zal uw cv-ketel opnieuw worden ingeregeld zodat het beste rendement wordt behaald. Met een onderhoudscontract profiteert u onder andere van het behoud van de fabrieksgarantie en korting wanneer er tussentijds een storing optreedt. Wilt u meer weten over prijzen en voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact

Wij begrijpen dat u heel wat vragen kunt hebben over de mogelijkheden van het vervangen van uw Hr-installatie, het uitvoeren van reparaties of het afsluiten van een onderhoudscontract. Wij vinden het dan ook geen probleem om uw vragen te beantwoorden. Geef via het contactformulier uw vragen door, of vraag vrijblijvend een aantal offertes aan. Het is vervolgens aan u om deze offertes met elkaar te vergelijken op basis van de geboden prijzen. Zo kiest u altijd een verwarmingsmonteur die bij u past. Wij garanderen dat u door onze specialisten uit Lochem altijd vakkundig zult worden geholpen tegen aantrekkelijke prijzen.

verwarmingsmonteur Lochem

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn cv ketel was kapot, maar gelukkig ben ik goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Binnen een uurtje werd ik al geholpen door een zeer behulpzame verwarmingsmonteur en kreeg ik goed advies. Ik ben heel erg tevreden.
Bianca Piek, Lochem
Vorige week heb ik toch maar eens een vakman een onderhoud beurt laten doen voor mijn cv ketel. Gelukkig was ik op tijd want hij was heel nodig aan reparatie toe. Ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service.
H. Slager, Lochem
Afgelopen weekend schrok ik midden in de nacht wakker. Mijn verwarming hield er zo maar mee op. En hij maakte een heel raar geluid. Gelukkig kon ik de 24/7 spoedservice gebruiken. Ook al was het midden in de nacht, ik werd meteen geholpen. Klantvriendelijkheid en goede kwaliteit.
K. Smit, Drenthe
Enige tijd geleden hebben wij een verwarmingsinstallatie aangeschaft via cv ketel Nu. We hebben hem nu 4 maanden en zijn zeer tevreden. Ook hebben we al een onderhoudsbeurt gekregen dankzij het onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit die door de verwarmingsmonteur geleverd werd.
Fam. Hoekstra, Zuid-Holland
Via onze kennissen hebben wij de tip gekregen om eens naar onze verwarming te kijken. Dat was maar goed ook. Hij moest namelijk ontluchten, zelf hadden we geen ervaringen met cv ketels. Daarom schakelden wij een vakman in. We kregen zeer goed advies!
Tiny de Jong, Breda
Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden wilde ik een nieuwe cv-ketel aanschaffen. Ik nam contact op met CV Ketel Nu en kreeg het beste advies. Ook werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een Hr-ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Friesland
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op Cv Ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde het probleem zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Lochem
Wij hebben gister een cv ketel laten plaatsen via Cv Ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Lochem

Missie

CV Ketel Nu is de snelste allround verwarmingsspecialist in Nederland bij reparatie, onderhoud en installatie. Wij garanderen kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle afhandeling van problemen als storing in de beveiligingen, of het vervangen van een kapot expansievat. Wij bieden hoogwaardige service tegen scherpe prijzen.

Hoe werkt het?

Onze dienstverlening is simpel en doeltreffend. U zoekt een ervaren verwarmingsmonteur bij de reparatie van een storing, het onderhoud of de installatie van uw CV ketel, en wij beheren een landelijk netwerk van installateurs. Wanneer u bij ons bijvoorbeeld een aanvraag doet voor een onderhoudscontract, dan kunnen wij meerdere offertes aanvragen bij aan ons gelieerde vakmannen uit Lochem. Deze sturen we zo snel mogelijk aan u door. Het is aan u om deze met elkaar te vergelijken, zo zoekt u zelf de beste vakman uit.

Landelijke Dekking

Dankzij hard werk, het bieden van kwaliteit, scherpe prijzen, en een hoge klantvriendelijkheid, is ons netwerk de laatste jaren hard gegroeid. CV Ketel Nu is een begrip geworden in de verwarming branche, en vele huishoudens in Nederland maken wekelijks gebruik van onze diensten. Dankzij de uitbreiding bieden we tegenwoordig een landelijke dekking aan. Dit betekent dat wij over heel Nederland verschillende verwarmingsmonteurs aan het werk hebben. Zo ook in de buurt van Lochem.

Vestigingen

Zoals gesteld zijn wij in rap tempo groot geworden in Nederland. Wij werken inmiddels samen met meer dan 400 verschillende specialisten vanuit het gehele land. Voor een overzicht van onze vestigingen in de buurt van Lochem, kijkt u in onderstaande lijst.