CV ketel Bunschoten-Spakenburg

In de Nederlandse herfst- en wintermaanden is een goedwerkende cv-ketel van groot belang. Heeft u echter problemen met uw cv-ketel, dan moet er snel onderhoud of een reparatie plaatsvinden. Via CV ketel Nu komt u in contact met een ervaren verwarmingsmonteur uit de omgeving van Bunschoten-Spakenburg voor zowel de reparatie, het onderhoud en de installatie van uw centrale verwarming. Het is daarnaast mogelijk dat u een onderhoudscontract op laat stellen. Met een onderhoudscontract verzekert u zich van een gedegen onderhoud van de cv-ketel, zodat u een storing of kapot onderdeel tegen gaat! Heeft u ons per direct nodig? Gebruik dan de spoedservice en vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

cv ketel Bunschoten-Spakenburg

Contactformulier

Voor- en achternaam (*)

Adres (*)

Postcode (*)

Woonplaats(*)

Telefoonnummer (*)

Uw emailadres (*)

Omschrijving opdracht (*)
kwaliteitskeurmerkWe werken samen met de vakmannen van Kluswebsite.

    • Spoedservice
    • Netwerk van cv-installateurs
    Terugbelverzoek cv-monteur Bunschoten-Spakenburg

24uurs spoedservice

Heeft u een acute storing of is uw verwarmingssysteem kapot? Twijfel dan niet en neem direct contact op met een verwarmingsmonteur in Bunschoten-Spakenburg. Wij werken namelijk met een 24 uurs spoedservice, zodat een noodzakelijk reparatie nog dezelfde dag wordt uitgevoerd. Dit betekent dat u ons op ieder moment in de week kan bereiken via het contactformulier, waarna wij uw hulpvraag doorspelen naar verschillende specialisten uit Bunschoten-Spakenburg. U kiest er zelf één uit, waarna de storing direct wordt verholpen. Voor een nog adequatere spoedservice raden wij bovendien aan dat u een onderhoudscontract laat afsluiten. Zo voorkomt u een herhaling van de storing, en bespaart u op de kosten van de reparatie en het eerder vervangen van de cv-ketel.

Installatie van een nieuwe CV ketel

Belangrijk bij de kwaliteit van uw centrale verwarming is dat de installatie op een professionele wijze verloopt. Door een deugdelijke installatie voorkomt u dat uw cv-ketel in storing raakt of kapot gaat, waardoor een reparatie met hogere prijzen nodig zal zijn. Onze vakmannen uit Bunschoten-Spakenburg zorgen ervoor dat iedere installatie op een kwalitatief hoogstaande wijze wordt voltooid, zodat uw verwarmingsketel optimaal zal werken.

Onderhoud

Naast een professionele installatie is het belangrijk dat u het onderhoud aan uw CV ketel in Bunschoten-Spakenburg goed geregeld heeft. Wanneer u een verwarmingsmonteur laat komen ter onderhoud, dan zal deze de centrale verwarming grondig schoonmaken, de beveiligingen en het expansievat controleren, en eventueel de reparatie van de warmtewisselaar uitvoeren. Indien u een onderhoudscontract bij een vakman uit Bunschoten-Spakenburg afsluit, dan regelt deze eens per jaar het onderhoud. Een onderhoudscontract komt bovendien van pas wanneer uw verwarming wel moet worden gerepareerd. Eén van de veelvoorkomende afspraken in een onderhoudscontract is namelijk dat de prijs van de reparatie sterk wordt verminderd.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd naar de scherpe prijzen van CV Ketel Nu in Bunschoten-Spakenburg? Zoekt u een verwarmingsmonteur bij de reparatie of het onderhoud van uw CV? Wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Vraag dan bij ons gratis en geheel vrijblijvend offertes aan, zodat u voorstellen ontvangt van verscheidene specialisten bij u in Bunschoten-Spakenburg. Wij helpen u graag!

cv ketel reparatie Bunschoten-Spakenburg

Reparatie

Ondanks degelijk onderhoud, bijvoorbeeld op basis van een onderhoudscontract, kan het voorkomen dat een onderdeel in het systeem kapot raakt. Een dergelijke storing kan door een ervaren verwarmingsmonteur vaak snel en deskundig worden opgelost. Dankzij onze spoedservice in Bunschoten-Spakenburg kan u 24/7 bij ons terecht.

Veelvoorkomende problemen:

Installatie service Bunschoten-Spakenburg

Installatie

De installatie van een cv-ketel is zeer nauwkeurig en specialistisch werk. Wij raden dan ook aan dat u dit werk niet zelf uitvoert, maar contact op neemt met een verwarmingsmonteur uit Bunschoten-Spakenburg. Op deze manier is de installatie gegarandeerd snel geklaard, en loopt u weinig tot geen risico op een storing in het systeem.

Lees meer over:

Centrale verwarmingsketel reinigen

CV schoonmaken

Het is daarnaast nodig dat u het centrale verwarmingssysteem regelmatig schoonmaakt. Dit kunt u deels zelf doen, als u de buitenkant periodiek afneemt met een vochtige doek. Zo voorkomt u stofophoping. Het binnenwerk kunt u het beste overlaten aan een monteur tijdens het jaarlijkse onderhoud. Via ons regelt u snel een onderhoudscontract.

Lees ook:

Direct Contact

Met spoed een verwarmingsmonteur nodig? 24/7 service!

Wij staan dag en nacht voor u klaar in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Geheel vrijblijvend contact!
Direct Contact

CV ketel kiezen: welk model moet ik kopen?

Als u op zoek gaat naar een nieuwe verwarmingsinstallatie, dan moet u met vele factoren rekening houden. De meeste mensen kiezen voor een hoogrendementsketel, maar daarnaast moet u nog tussen een solo- of een combiketel. Hierbij is de combiketel het meest populair omdat deze zowel een verwarmingstoestel als een boiler in één systeem is. Dit scheelt u een hoop ruimte. Het benodigde vermogen van de verwarmingsinstallatie is ook erg belangrijk. Dit wordt aangegeven in kiloWatt (kW) en wordt beïnvloed door het type woning, de grootte hiervan, de mate van isolatie en het verwarmingsverbruik. Vrijstaande woningen in Bunschoten-Spakenburg verliezen immers meer warmte dan tussenwoningen. Het vermogen van uw verwarmingsketel staat op het typeplaatje aangegeven. Als er niets aan uw woning en woonsituatie is veranderd dan kunt u opnieuw een toestel met dit vermogen aanschaffen. Als u in een nieuw huis gaat wonen dan moet u het benodigde vermogen zelf uitrekenen. Dit kan door 0,08 kiloWatt te vermenigvuldigen met de grootte van uw huis in m³. Dit is wel een grove indicatie.

Uiteraard moet u ook rekening houden met de warmwaterklasse.

Deze geeft weer hoeveel warm water er binnen een minuut geleverd kan worden. De warmwaterklasse wordt weergegeven met het CW label, in 6 verschillende waarden. Hoe hoger deze waarde, hoe meer warm water u tegelijkertijd kunt gebruiken. Ketels met CW1 en CW2 worden vrijwel niet meer geleverd. CW4 en CW5 zijn het meest populair, hierbij kunt u de warmwaterkraan in de badkamer en keuken beperkt tegelijk gebruiken.

Wat kost een CV ketel?

De kostprijs van verwarmingsketels wordt bepaald door verschillende factoren. De prijstabel laat de verschillen in kosten zien tussen de verschillende verwarmingsketels. U ziet dat het HRe toestel het duurst is. Deze is in de meeste gevallen dan ook niet rendabel. Als u moet kiezen tussen een solo en een combiketel dan is deze laatste voordeliger. Bij de combiketel hoeft u immers niet nog apart een boiler te kopen. Ook de CW klasse beïnvloedt de uiteindelijke kostprijs. Hoe hoger de CW klasse, hoe hoger de uiteindelijke kostprijs. Het uurtarief van een vakman uit Bunschoten-Spakenburg ligt bovendien tussen de €50,- en €60,-.

Type CV ketel: Soloketel* Combiketel* Rendement
HR-ketel €1.500,- tot €2.500,- €1.800,- tot €3.000,- 104%
HRe-ketel n.v.t. €8.000,- tot €13.000,- 140%

(*) – Het gaat hier om gemiddelde prijzen

Prijsopbouw Kosten CV-Ketel: Arbeidskosten:
Aanschaf ketel 60% 40%

HR ketel

HR-ketel Uit cijfers van Cobouw blijkt dat, in 2013, in 80% van de nieuwbouw woningen een hoogrendementsketel staat, in tegenstelling tot de 30% van enkele jaren daarvoor. Ook in bestaande woningen wordt de standaard verwarmingsketel steeds vaker vervangen door een hoog rendement variant. Dankzij een unieke techniek zet de warmtewisselaar het koude afvoerwater om in rookgassen. De rookgassen worden gebruikt bij het verwarmen van het water in de verwarming. Tijdens het verwarmingsproces wordt een maximale warmtewinst geleverd van 7%. Dit betekent dat het rendement van een Hr-installatie kan oplopen tot 107%. Wanneer u deze verwarmingsketel van periodiek onderhoud laat voorzien middels een onderhoudscontract blijft deze in topconditie en gaat de hoogrendementsketel tot wel 15 jaar mee.

Combiketel

Combiketel Bunschoten-Spakenburg Een combiketel verzorgt niet alleen het verwarmen van uw CV, maar levert ook de warmwatervoorziening. Hiermee bespaart u onder meer ruimte, doordat er maar één apparaat wordt geïnstalleerd. Daarnaast is de installatie van een dergelijk verwarmingssysteem een stuk eenvoudiger. Ook kunt u met de Eco-versie van het product veel kosten besparen op het verbruik van energie. Dankzij een automatisch afstelsysteem, zal de Eco-combiketel zichzelf steeds aanpassen op het maandelijks verbruik. Dit kan oplopen tot besparingen van 15% per jaar. Het nadeel van een combinatieketel is dat bij een kapot onderdeel, u zowel geen warm water als centrale verwarming heeft. Het is dan van belang dat u zo snel mogelijk contact opneemt met een monteur uit Bunschoten-Spakenburg. De verwarmingsmonteur zal u assisteren bij de reparatie.

Besparing HR ketel

besparen met hr ketel Veel mensen gaan niet over tot aanschaf van een hoogrendementsketel door de hoge prijzen die hieraan verbonden zijn. De kosten komen, exclusief installatie-, reparatie- en onderhoudscontractkosten op €1200-€1500,-. Een Hr-systeem is deze investering echter wel waard, doordat u deze na enkele jaren heeft terug verdiend. U bespaart namelijk per jaar 220m3 aan gas, en 390 kg CO2 ten opzichte van een basislabel verwarmingsketel, en in vergelijking met een standaard verwarmingsketel zelfs 337m3 aan gas, en 600 kg CO2. Hoewel de precieze besparing afhankelijk is van de gasprijs, bespaart u gemiddeld €250,- per jaar. Als de gemiddelde uitgaven van onderhoud, installatie en reparatie bij de aanschafprijs worden opgeteld, dan blijkt dat u binnen acht jaar de investering heeft terugverdiend.

HRe ketel

hre ketel Het bijzondere aan de HRe cv-ketel is het feit dat de ketel u tevens van elektriciteit voorziet. In een gemiddelde woning produceert een HRe cv-ketel gemiddeld 2.500 kilowattuur (KWH) elektriciteit. Dat is vaak ruim de helft van het gemiddelde verbruik van het huishouden per jaar. In principe heeft u dus een eigen energiecentrale in uw huis in Bunschoten-Spakenburg. Wel zijn de prijzen van de aanschaf een stuk hoger dan bij een reguliere cv-ketel. Daarbij komt dat de HRe cv-ketel nog steeds CO2 uitstoot heeft, door het verbruik van gas. Dit gas is nodig bij het opwekken va de elektriciteit. Het apparaat is daarnaast vrij zwaar. Uw wand moet dus bij de installatie stevig genoeg zijn. Heeft u interesse in een HRe-ketel, maar wilt u graag nog iets meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden en prijzen via ons contactformulier.

UHR ketel

De afkorting UHR betekent Ultra Hoog Rendement. Het is een relatief nieuwe ontwikkeling waarbij een cv-ketel wordt gecombineerd met een warmtepomp. Deze pomp gebruikt temperatuurverschillen om extra warmte op te wekken. Daarnaast worden de verbrandingsgassen hergebruikt. De UHR cv-ketel heeft een rendement dat 40% hoger is dan bij reguliere Hr-ketels. Om er maximaal rendement uit te halen is het verstandig dat u de cv-ketel combineert met vloerverwarming. Toch heeft de UHR ketel nadelen: de kosten van de aanschaf zijn relatief hoog en de cv-ketel is niet geheel geluidsstil. Het is op dit moment wel mogelijk dat u gebruik maakt van een subsidie voor de warmtepomp, die onderdeel uitmaakt van het systeem.

uhr ketel Bunschoten-Spakenburg

Huren, leasen of kopen?

Huren, leasen of kopen? Dit is een veel gehoorde vraag binnen de verwarmingsbranche. Verwarmingsspecialisten kunnen hierop echter geen eenduidig antwoord leveren. Het is volledig afhankelijk van uw woonsituatie, toekomstplannen en budget, welke optie bij het vervangen van de cv-ketel het meest geschikt is. Desondanks zullen wij u hier een overzicht geven van gemiddelde kosten, zodat u vooraf zelf al een overweging kunt maken. De volgende prijzen zijn hierin meegenomen:

  • Aankoopkosten CV ketel en overige rentekosten
  • Gemiddelde levensduur van 12 jaar
  • Installatie kosten en onderhoudscontract
Berekening kosten CV ketel Kopen Leasen Huren
Totaalbedrag levensduur 12 jaar €4.050,- €4.850,- €4.675,-
Gemiddelde kosten per maand €28,13 €33,68 €32,47
In eerste opslag ziet u dat de kosten van het kopen van een cv-ketel op de lange termijn het laagst zijn. De positieve balans ontstaat ongeveer na zeven à acht jaar, wanneer u de kosten van de cv-ketel weer terug heeft verdiend. Iets duurder (zo’n 15% per maand), is het huren van een verwarmingsinstallatie. Dit is met name handig wanneer u korte tijd op een locatie woont, of geen behoefte heeft aan rompslomp rondom het onderhoud en de reparatie. Heeft u een klein budget, maar wenst u wel een eigen cv-ketel, overweeg dan het leasen. Tegen een meerprijs van 19% per maand is deze na enkele jaren uw eigendom. Na deze periode kunt u hier dus vrij gebruik van maken.
cv-ketel vervangen

CV ketel vervangen

Evenals andere woononderdelen moet ook de cv-ketel periodiek worden vervangen. Het vervangen van de cv-ketel is een klus die gemiddeld eens in de 12 tot 15 jaar moet gebeuren. Hoe lang de verwarmingsketel exact meegaat is afhankelijk van de mate van onderhoud, de kwaliteit van de cv-ketel en hoe vaak eventuele storingen zich voordoen. Wanneer uw verwarming langer dan 15 jaar mee gaat, dan raden wij toch aan dat u het apparaat laat vervangen. Dit in verband met het verlaagde rendement en de verspilling in die zin van fossiele brandstoffen. Wilt u de cv-ketel laten vervangen? Onze verwarmingsmonteur vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Levensduur

De levensduur van verwarmingstoestellen bedraagt gemiddeld gezien zo’n 12 tot 15 jaar. Na deze periode stijgen de kosten voor onderhoud, is de kans op storingen groot en is de kans groot dat het apparaat teveel gas verbruikt. Wilt u ervoor zorgen dat uw verwarmingsinstallatie zo lang mogelijk mee gaat? Dan is regelmatig onderhoud onmisbaar. Het is eventueel mogelijk om hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten. Is uw verwarmingstoestel nog maar enkele jaren oud en is een reparatie nodig? Dan kunt u deze laten uitvoeren. Als het apparaat bijvoorbeeld al 11 jaar oud is en de reparatie is niet goedkoop, dan is het verstandig om een nieuw toestel aan te schaffen.

cv-ketel installatie Bunschoten-Spakenburg

CV ketel plaatsen

Het plaatsen van een cv-ketel is aan verschillende voorwaarden verbonden, die per cv-ketel verschillen. Elk apparaat moet wel voldoen aan een goede aansluiting van het rookgasafvoer, en moet minimaal 10 centimeter aan beide zijden open hebben in verband met het verwijderen van onderdelen bij het verhelpen van een storing. Wilt u weten aan welke regels de installatie van uw cv-ketel moet voldoen? Lees dan de handleiding tbv de installatie. Wij adviseren onze klanten over het algemeen om bij het vervangen een plaats te kiezen die niet dicht bij het woongedeelte ligt. Zo weet u zeker dat u geen last van hebt van het apparaat wanneer deze in werking is.

Regels, keurmerken en voorschriften

Vanaf 2019 geldt er een nieuwe regel met betrekking tot de installatie en het onderhoud van verwarmingsketels. Dit mag dan namelijk alleen nog maar worden uitgevoerd door een erkende en gekwalificeerde vakman. Deze regel is ingevoerd om ongelukken met koolmonoxide tegen te gaan. Het is daarnaast belangrijk dat de installatie van het verwarmingsapparaat volgens de voorschriften van de fabrikant wordt gedaan. Bij het uitzoeken van een verwarmingsketel kunt u bovendien controleren of deze bepaalde keurmerken heeft. Zo geeft het Gaskeur keurmerk bijvoorbeeld weer dat het apparaat beter dan wettelijk vereist scoort op het gebied van doelmatigheid, energiezuinigheid, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

Wij leveren nagenoeg alle merken

In Nederland zijn er in principe elf grote cv-ketel merken verkrijgbaar. Voordat het merk van de cv-ketel aan de orde is, is het van belang dat u een type uitzoekt. Kiest u een HR, HRe (elektriciteit en warmte opwekken) of een UHR (ultra hoog rendement) ketel? Wij begrijpen dat dit niet een eenvoudige keuze is. Daarom helpt de verwarmingsmonteur uit Bunschoten-Spakenburg u graag bij het maken van deze keuze. De belangrijkste A-merken in Nederland zijn: Atag, AWB, Bosch, Nefit, Remeha, Vaillant, Viessmann, Ferroli, Intergas, Beretta en Itho Daalderop. Doordat onze specialisten uit Bunschoten-Spakenburg uitsluitend met A-merken werken, kunnen we kwaliteit garanderen bij het vervangen van uw cv-ketel.

Atag

Uit de meest recente cv-ketel test van de consumentenbond is er een Atag model als de‘Beste uit de Test’ gekomen. Ruim 500.000 mensen – wereldwijd- hebben al een Atag cv-ketel in huis. De modellen zijn milieuvriendelijk, energiebesparend en verkrijgbaar in verschillende vermogens.

AWB

Op dit moment valt AWB onder de internationale Vaillant-Hepworthgroep. Dat is de grootste cv-ketel fabrikant van Europa. In 2016 is er niet een AWB opgenomen in de test van de consumentenbond. Op dit moment is er nog één AWB serie: de AWB ThermoElegance Advance.

Bosch

Bosch verkoopt sinds eind 2015 in Nederland de cv-ketels onder de merknaam Nefit. Het bedrijf claimt dat ze in Europa de grootste zijn op de markt van verwarming. Per jaar produceren ze bijna twee miljoen boilers en ketels. Het bedrijf is al bijna 100 jaar actief in de branche.

Ferroli

Ferroli heeft een breed assortiment en levert op dit moment één serie: de Ferroli BlueSense. In de test van de consumentenbond (2016) eindigde het model Ferroli BlueSense 4 op de 16e plaats. Gruppo Ferroli heeft wereldwijd 12 productiecentra.

Intergas

Intergas ontwikkelt en produceert de ketels al ruim 50 jaar zelf en stelt hoge kwaliteitseisen. In het begin van de jaren negentig was Intergas één van de pioniers van de ontwikkeling van hoogrendementsketels. De Intergas Kombi Kompakt HR is nu al jaren één van de best verkochte Hr-ketels in Nederland.

Nefit

Nefit is al ruim 30 jaar één van de meest verkochte merken. Nefit bracht als één van de eerste merken de hoogrendementsketel op de markt. Het complete assortiment bestaat op dit moment uit 18 varianten. In de test van de consumentenbond is Nefit op de 10e,11e en 12e plek geëindigd.

Remeha

In 2016 eindigde er een Remeha model op de gedeelde eerste plek van de test van de consumentenbond. Er staan meerdere Remeha modellen in de top 10 van de test. Het merk is al zo’n 75 jaar actief en levert in heel Europa. Remeha test elke cv-ketel na fabricage om kwaliteit te garanderen.

Vaillant

Vaillant is onderdeel van de internationale Vaillant Group en maakt dus deel uit van de grootste cv-ketel fabrikant van Europa. Vaillant staat garant voor betrouwbare en duurzame apparaten. De Vaillant Ecotec plus VHR 30-34/5-5 is in 2015 getest door de consumentenbond en scoorde de 3e plek.

Direct Contact

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden voor een nieuwe CV-ketel?

Vraag vrijblijvend offertes aan van verschillende specialisten uit uw regio en vergelijk de scherpe prijzen!
Direct Contact

CV storing verhelpen

Ondanks een gedegen onderhoud is het vrijwel onvermijdelijk dat er een keer een onderdeel van de verwarmingsketel kapot gaat en er daarom een storing ontstaat. Denk hierbij aan een roestplek op het expansievat, of een storing in de warmtewisselaar. Welk onderdeel ook kapot is gegaan, een ervaren verwarmingsmonteur kan de reparatie van de cv-ketel snel verzorgen. Voordat u contact opneemt met een monteur uit Bunschoten-Spakenburg, kunt u tevens zelf proberen een storing te verhelpen. Handige tips nodig bij het bijvullen van water, en het ontluchten van de radiatoren? Kijk dan op de pagina: Verwarmingsketel storing verhelpen.

CV ketel bijvullen

Nadat u de radiatoren heeft ontlucht is het meestal nodig dat u de waterdruk bijvult. De waterdruk moet bij een goede werking van de centrale verwarming tussen de 1.5 en 2.0 bar staan. Tijdens het bijvullen van de verwarmingsketel heeft u een vulslang nodig, en is het handig als er een waterkraan vlakbij de cv-ketel staat (anders moet u werken met emmers water). U sluit de vulslang aan op de water- en vulkraan, en laat vervolgens de slang eerst vol laten lopen met water. Pas daarna kunt u de vulkraan open zetten. Zo voorkomt u dat er lucht in de cv-ketel komt. Vul de waterdruk bij tot ongeveer 2 bar.

Problemen met de driewegklep

De driewegklep is een onderdeel wat tussen de centrale verwarming en het warme water schakelt. Als de driewegklep defect is, dan is het dus mogelijk dat u geen warm water of juist geen warme radiatoren hebt. Zodra iemand de warme kraan aan doet, schakelt het binnenwerk van de driewegklep om zodat het CV water richting de kraan gaat in plaats van de radiatoren. U kunt zich voorstellen dat het binnenwerk veel in beweging is. Het is dan ook niet gek dat hier eens slijtage optreedt. De driewegklep wordt door een motor bediend. Als de driewegklep defect is dan kan het motortje hierdoor ook defect raken. Het is daarom belangrijk dit onderdeel spoedig te vernieuwen als er zich een probleem voordoet.

Expansievat kapot

Een verwarmingsinstallatie is niet compleet zonder een expansievat. Het expansievat heeft een belangrijke taak. Deze vangt namelijk de uitzetting van water op als dit wordt opgewarmd. Hierdoor wordt de druk in het toestel niet te hoog. Het expansievat is namelijk voorzien van twee delen gescheiden door een rubberen membraan. In het ene deel zit water en in het andere deel stikstof. Stikstof is een flexibel soort gas wat de drukverschillen kan opvangen. Na verloop van tijd zal het rubberen membraan echter poreus worden. De stikstof ontsnapt dan in de installatie waardoor u luchtgeluiden in de radiatoren hoort. Het hele vat vult zich met water waardoor u vaak het verwarmingstoestel moet bijvullen en dus het vat moet vervangen.

cv-ketel kapot Bunschoten-Spakenburg

Lekkage CV ketel

Het is goed mogelijk dat in verwarmingstoestellen lekkages ontstaan. Bij oudere ketels is het bijvoorbeeld goed mogelijk dat de warmtewisselaar lek is. De warmtewisselaar warmt het CV water op. Als deze lek is dan zal het ontsnapte water bij verbranding verdampen en via het rookgaskanaal worden afgevoerd. Een grote hoeveelheid condens uit het rookgaskanaal kan op dit probleem duiden. Een vakman uit Bunschoten-Spakenburg kan een nieuwe warmtewisselaar plaatsen. Daarnaast is het mogelijk dat een lekkage bij de koppelingen van verdelers en radiatoren ontstaat. Dit herkent u aan roestvorming. Vermoedt u een lekkage in de leidingen? Dan is het verstandig een bedrijf in te schakelen wat met behulp van lekdetectie het exacte probleem kan vinden.

cv-ketel onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Bij menig verwarmingsmonteur uit Bunschoten-Spakenburg is het mogelijk dat u een onderhoudscontract afsluit. Het afsluiten van een onderhoudscontract brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo profiteert u ten eerste van het behoud van de fabrieksgarantie doordat het onderhoud regelmatig en op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Daarnaast weet u door het onderhoudscontract zeker dat het rendement van uw verwarmingsketel optimaal blijft, doordat hij bij het onderhoud telkens weer wordt ingeregeld. Tot slot is het tevens mogelijk om dankzij de periodieke check van de verwarmingsmonteur om een storing te voorkomen en hiermee de kosten van een reparatie. Wij helpen u met alle plezier.

Vrijblijvend contact

Wilt u weten wat de prijzen zijn van de installatie van een Hr centrale verwarming? Hebt u een vraag over de noodzaak van het vervangen van uw huidige model? Of bent u benieuwd naar de prijzen bij de reparatie van uw storing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vul op het contactformulier uw vragen en wensen in, en wij zorgen ervoor dat uw hulpvraag spoedig beantwoord wordt. Indien gewenst sturen wij u bovendien met alle plezier een aantal vrijblijvende offertes toe van specialisten uit Bunschoten-Spakenburg, die u zelf met elkaar kunt vergelijken op basis van prijs en aanbod.

prijzen cv-ketel plaatsen Bunschoten-Spakenburg

Werkgebied

Klantervaringen

Mijn cv ketel was kapot, maar gelukkig ben ik goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Binnen een uurtje werd ik al geholpen door een zeer behulpzame verwarmingsmonteur en kreeg ik goed advies. Ik ben heel erg tevreden.
Bianca Piek, Bunschoten-Spakenburg
Vorige week heb ik toch maar eens een vakman een onderhoud beurt laten doen voor mijn cv ketel. Gelukkig was ik op tijd want hij was heel nodig aan reparatie toe. Ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik ben zeer tevreden met de service.
H. Slager, Bunschoten-Spakenburg
Afgelopen weekend schrok ik midden in de nacht wakker. Mijn verwarming hield er zo maar mee op. En hij maakte een heel raar geluid. Gelukkig kon ik de 24/7 spoedservice gebruiken. Ook al was het midden in de nacht, ik werd meteen geholpen. Klantvriendelijkheid en goede kwaliteit.
K. Smit, Drenthe
Enige tijd geleden hebben wij een verwarmingsinstallatie aangeschaft via cv ketel Nu. We hebben hem nu 4 maanden en zijn zeer tevreden. Ook hebben we al een onderhoudsbeurt gekregen dankzij het onderhoudscontract. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit die door de verwarmingsmonteur geleverd werd.
Fam. Hoekstra, Zuid-Holland
Via onze kennissen hebben wij de tip gekregen om eens naar onze verwarming te kijken. Dat was maar goed ook. Hij moest namelijk ontluchten, zelf hadden we geen ervaringen met cv ketels. Daarom schakelden wij een vakman in. We kregen zeer goed advies!
Tiny de Jong, Breda
Na enige tijd werden we elke nacht wakker door een brommend geluid van onze ketel. Veel monteurs zijn langs geweest en het hield maar niet op. Gelukkig kwam ik hier terecht en het probleem werd zo verholpen door een vakman. Helemaal tevreden!
Paul Timmermans, Amsterdam
Wij hebben een storing gehad in onze cv ketel. Na veel zoeken kwam ik op deze website terecht. Daar stond een goede uitleg over hoe ik hem weer aan de praat moest krijgen. Gelukkig is het me zelf gelukt door deze handige tip!
P. van Dam, Utrecht
Enige tijd geleden wilde ik een nieuwe cv-ketel aanschaffen. Ik nam contact op met CV Ketel Nu en kreeg het beste advies. Daarnaast werd er met me meegedacht over het budget. Nu heb ik een HR ketel waar ik zeer tevreden mee ben!
Fam. Zandstra, Friesland
Omdat mijn verwarming de laatste tijd een beetje raar deed keek ik toch maar eens op CV Ketel Nu. Ik vond erg handige tips, en probeerde de storing zelf te verhelpen. Maar het wou niet baten, dus heb ik maar een vakman ingeschakeld. Binnen een uurtje was het probleem opgelost!
Dhr. Jager, Bunschoten-Spakenburg
Wij hebben gister een cv ketel laten plaatsen via Cv Ketel Nu. We werden zeer goed geholpen en kregen goed advies. We wouden even laten weten dat we zeer tevreden zijn met de service die ons werd geboden.
Fam. Jongsma, Bunschoten-Spakenburg

Missie

CV Ketel Nu is de snelste allround verwarmingsspecialist in Nederland voor reparatie, onderhoud en installatie van alle merken en modellen CV ketels. Ons doel is om onze klanten hoogwaardige service, tegen scherpe prijzen en heldere voorwaarden te bieden.

Hoe werkt het?

De dienstverlening die wij u aanbieden is even eenvoudig als doeltreffend. U zoekt een specialist voor de reparatie, het onderhoud of installatie van uw verwarmingsketel, wij beheren een landelijk netwerk van installateurs. Dit betekent dat wanneer u in Bunschoten-Spakenburg een aanvraag doet voor een offerte, of een onderhoudscontract, wij deze vraag via het contactformulier kosteloos doorspelen naar verschillende vakmannen uit Bunschoten-Spakenburg. De verkregen offertes – aangepast op uw hulpvraag – zullen geheel gratis en vrijblijvend naar u worden toegestuurd. U bepaalt zelf met welke aanbieder u een samenwerking aangaat. U krijgt de prijsoffertes spoedig van ons thuisgestuurd.

Landelijke Dekking

Eén van de belangrijkste eigenschappen van CV Ketel Nu, is dat wij in de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een bedrijf met landelijke dekking. CV Ketel Nu is een begrip geworden in de verwarmingsbranche door het adequaat inspelen op de hulpvraag van klanten en bedrijven met elkaar te verbinden. Onze speerpunten: gedegen reparaties, installaties en onderhoud, transparante onderhoudscontracten, scherpe prijzen en gediplomeerde verwarmingsmonteurs. Dankzij onze landelijke dekking zijn aan ons gelieerde monteurs ook altijd bij u in de buurt actief. Bij spoed kan er binnen de kortste keren een verwarmingsmonteur bij u op de stoep staan.

Vestigingen

Zoals gesteld zijn wij in rap tempo groot geworden in Nederland. Wij werken inmiddels samen met meer dan 400 verschillende specialisten vanuit het gehele land, en het aantal groeit nog steeds! Zoekt u een verwarmingsmonteur uit de omgeving van Bunschoten-Spakenburg voor reparatie, onderhoud, installatie of het vervangen van uw verwarming? In onderstaand overzicht ziet u de grootste vestigingen bij u uit de provincie.