cv-ketel leads kopen

Cv-ketel leads kopen

Het vervangen, onderhouden of zelfs repareren van cv-ketels is niet iets wat de bezoekers van onze website zelf kunnen doen: bent u de cv-ketel expert die ze hierbij kan helpen? Besteedt uw acquisitie dan uit aan ons en werf met gemak nieuwe klanten!

Probeer de leadservice gratis uit!

Het kopen van cv-ketel leads is geheel zonder risico omdat u zelf uw rendement berekent. U zit niet aan een duur abonnement vast: bevalt het inkopen van leads toch niet? Dan kunt u op elk gegeven moment weer stoppen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op en we bellen u zo snel mogelijk terug!

Voordelen van onze service

Het kopen van cv-ketel leads is een manier waarop u nieuwe klanten kunt werven zonder veel geld te steken in dure en onzekere marketing. U weet precies wat het inkopen van leads u oplevert en wat uw rendement is: op die manier zitten er geen risico’s verbonden aan leadgeneratie.

Bovendien betaalt u een vaste prijs per lead, zit u niet aan hoge instap- of abonnementskosten vast en krijgt u de eerste 5 leads gratis! Zo kunt u deze service kosteloos uitproberen.

Wat zijn leads?

Kortgezegd is een lead een offerteaanvraag: een potentiële klant. Wij werken dagelijks aan onze website, zodat deze goed te vinden is in Google. Als bezoekers serieuze interesse hebben doen zij een offerteaanvraag en deze kunt u bij ons inkopen.

Doordat alle cv-ketel leads eerst langs ons servicecentrum gaan, kunt u zelf bepalen welk type leads u wilt ontvangen: van potentiële klanten die een nieuwe cv-ketel willen, of juist geïnteresseerden in cv-ketel onderhoud.

Wat is leadgeneratie?

In deze video wordt u uitgelegd wat leadgeneratie is en hoe het werkt.

Cv-ketel leads kopen: hoe werkt het?

Leadgeneratie werkt als volgt:

  • Stap 1: wij zorgen voor een makkelijk vindbare en duidelijke website, waarop uw potentiële klanten een offerteaanvraag doen.
  • Stap 2: de cv-ketel leads worden gecontroleerd op het servicecentrum, waarna we ze doorsturen naar u.
  • Stap 3: u stuurt de potentiële klant een aantrekkelijke offerte en haalt deze zo binnen!

De offerteaanvragen worden in de meeste gevallen verstuurd naar maximaal 4 andere bedrijven, maar het is ook mogelijk te kiezen om cv-ketel leads op exclusieve basis te kopen.

Leads op exclusieve basis mogelijk

Kiest u voor het kopen van cv-ketel leads, dan is dit meestal op basis van vergelijken. Dit houdt in dat de potentiële klanten offertes krijgt van maximaal 4 andere bedrijven. Door snel en vriendelijke te reageren met een scherpe offerte, vergroot u de kans dat u deze klant binnenhaalt.

Wilt u meer zekerheid? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor leads op exclusieve basis. Dit houdt in dat uw offerte de enige is die de persoon ontvangt: minder concurrentie is een grotere kans op het verhogen van uw omzet!

Cv-ketel leads kopen?

Probeer het gratis en vrijblijvend!

Welke cv-ketel leads wil je ontvangen?

Een groot voordeel van onze service, is dat u zelf bepaalt welke cv-ketel leads u wilt kopen. Zo weet u zeker dat u alleen offerteaanvragen ontvangt waar u echt wat aan hebt. Zo bieden we leads aan uit verschillende regio’s in Nederland en is het mogelijk om onderscheid te maken in bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwe verwarmingsketels of het onderhoud van de ketels.

Nieuwe cv-ketel leads

Wij krijgen regelmatig nieuwe offerteaanvragen binnen van potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in een nieuwe cv-ketel. In sommige gevallen gaat het zelfs om het aanleggen van een complete cv-installatie! De klanten zijn op zoek naar een expert die hun kan adviseren in de verschillende modellen, het benodigde vermogen en die de ketel natuurlijk vakkundig en veilig kan installeren.

Cv-ketel onderhoud leads

Bent u niet zozeer bezig met het installeren van nieuwe ketels maar juist wel met het onderhoud hiervan? In dat geval zijn onze cv-ketel onderhoud leads voor u de beste keuze. Dit zijn offerteaanvragen gericht op structureel onderhoud. Sommige bezoekers zijn op zoek naar incidenteel onderhoud, terwijl anderen geïnteresseerd zijn in een compleet onderhoudscontract.

Cv-ketel storing leads

U kunt er ook voor kiezen om cv-ketel storing leads bij ons te kopen. Hierbij gaat het meestal om mensen die snel hulp nodig hebben met een reparatie aan de centrale verwarming. Het is bij deze leads belangrijk om snel te reageren, zodat u de reparatie zo spoedig mogelijk voor de potentiële klanten kan uitvoeren.

cv-ketel leads

Probeer onze service gratis!

Wilt u geen geld meer verspillen aan riskante marketing en toch meer omzet draaien?

Beginnen met het kopen van cv-ketel leads is laagdrempelig:

  • Geen risico’s
  • Geen instapkosten
  • Geen hoge abonnementskosten
  • De eerste 5 leads ontvangt u gratis!

Wilt u meer weten over het kopen van leads of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: we bellen u dan zo snel mogelijk terug om alle mogelijkheden met u door te nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*